Zrozeni ke skejtování (17.3. - 23.3.2022) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 16/3/22.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký večer ;) zásoby 600 želviček jsou skromné, točila jsem jen jeden hangár, ale skateboardy vypadané z bedýnek budou stačit, SK je taky dost a tak se zítra navečer do toho pustím, že je to BB :p snad se želvičky doplazí i k vyšším šlechtěncům xD

2. Tribeca*Borghski

Tribeca*Borghski Vycházející hvězda fóra

Ahojte
    nepřibude želví šlechtěnec 5. stupně do stromu moudrosti? - je tam runa se šlechtěnci 5. stupně a mám dojem, že např. azurový škorpion přibyl do nabídky až později

3. berkaKolchoznice

berkaKolchoznice Vévoda fóra

Ač nejsem typ na skejtování,zítra jsem v plné výstroji na startu,snad dojedu alespoň pro růžovku a nenamelu si hned na začátku :D

4. maribeja

maribeja Stará škola

Dobrý večer všem ,jsem asi jaksi natvrdlá ,nikde nemohu najít z jakých bedýnek ,budou padat skateboardy ,může mi někdo z farmářů poradit děkuji ,jinak akci pojedu jako každou.

babina51, babako a INČUČUNA1959 tohle ocenili.
  5. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Tribeca*Borghski - ahoj, přibude - můžeš se podívat ZDE
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    maribeja - ahoj, skateboardy lze získat např. z bedny s rybami, z beden s dílenským zbožím I a II :)
    Bedna s rybami
    Bedna s dílenským zbožím
    Bedna s dílenským zbožím II

Naposledy upraveno: 16/3/22
  6. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Myslíš dodávky v akci? Koupit na trhu nebo vyrobit, sporadicky z bedýnek, které popsala Skali.

7. maribeja

maribeja Stará škola

Pitrýsek děkuji ,už mi to taky došlo,že je mám ve stodole ,já jenom,že jsem asi blbě četla v dizkuzi že budou padat z bedýnek ,jinak z dílny jich mám zásobu,hezký večer

8. Tribeca*Borghski

Tribeca*Borghski Vycházející hvězda fóra

Skali dík za příznivé info

9. maribeja

maribeja Stará škola

Skali děkuji ,už mi to došlo zmátlo mně čtení v diskuzi.Přeji hezký večer

10. 14087

14087 Dozorce fóra

šlechtění mám ráda ale počkám si na víkend.. zítra v práci na to ani nebude čas ;) hodně štěstí všem :D

11. coneznam

coneznam Osvícený autor

Hmmm. Šlechtit budu, ráda bych růžové želvičky. Ale jinak tedy nenadchlo. Bedýnky jsou sice fajn, ale padají asi levněji například ze stonku;)

12. sovicka64

sovicka64 Dozorce fóra

Ahooojky :) Tak ja to vidim velmi blede :wuerg: zelvicky musim este dake pripestovat,sk snad tiez este vykopem,len zem je este primrznuta,tak to pojde dost tazko :oops: No dako sa s tym popasujem ale az v nedelu,lebo idem na vikend pozriet deti,vnucku a vnucikov ;):p Hlavne toho najmensieho Miska,ktory sa narodil vcera 22,32h. 50cm,3200g :inlove::inlove::inlove:

13. rysak87

rysak87 Perspektivní autor

Jdu do toho,všeho dost:p

14. PampusikLenusik

PampusikLenusik Vážený autor

akciu musim vynechat. mam 90 korytnaciek, zatial mi slachtenie neukazuje ( to sa musi kupit, ci to samo sato pribudne? ), zvysnych zvierat mam tak asi 15 od kazdeho... a SK mam neuveritelnych 14 kusov. mina sa to rychlejsie ako mi to pada :cry:
    tazko sa mi robia aj akcie aj druzstvo aj sezona naraz :D

edit : sovicka gratulujem k vnucikovi :inlove::inlove::inlove:

15. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

PampusikLenusik - ahoj, musíš počkat do zítra, abys mohla šlechtit korytnačky ;)
    Novinka: chov želv - Zavedení do hry: 17.3.2022 ve 14:00 hod.

16. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

SK by bylo dost, ale zvířectva je málo. Mno, uvidím, jak to půjde. Na zítřejší BB se nechytám, mám odpolední, domů se vrátím těsně před desátou. Možná bude o víkendu normální BB, tak se mi povede splnit i tu pravou část. Na růžové želvy to vyjde s přehledem, i na prostřední část. Třeba se nakonec prošlechtím až k řádku :)

17. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

sovicka64-Velká gratulka k vnoučkovi a malému Miškovi hodně moc zdravíčka a štěstíčka v životě.
    A akci v pohodě zvládneš i v neděli;)

18. PampusikLenusik

PampusikLenusik Vážený autor

Skali dakujem za info, asi som to niekde prehliadla :)

babina51 a Skali tohle ocenili.
  19. INČUČUNA1959

INČUČUNA1959 Analytik fóra

Do akce jdu, zásobu želviček jsem malinko podcenila. Ale jako vždy, ono to nějak dopadne. SK mám dost. Všem přeji úspěšné přeskoky.

20. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Zřejmě s akcí počkám až na víkend. Spotřeba SK je docela velká a třeba bude slevová akce?!?:wuerg:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.