Zničenie tém a presun ich príspevkov do nenáležitej témy

Diskuze na fóru 'Všeobecné dotazy' zahájená uživatelem Somni8, 3/11/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Somni8

Somni8 Pisálek fóra

Dobrý deň,

môžem sa opýtať, prosím, kto, prečo a na základe akého pravidla na tomto fóre mi zničil 4 témy a príspevky z nich presunul do témy, ktorá s nimi vôbec nesúvisí?

Ďakujem.

2. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Somni8, příspěvky jsou přesouvány dle našeho uvážení a tam kam patří. To že se tobě nelíbí, že jsou přesouvány bereme na zřetel, ale my jsme zde zodpovědní mimo jiné i za správné řazení příspěvků a to i těch nevhodných, například spam atd.

Mám jednu žádost bylo by možné dotazy - proč se vlákno jmenuje tak a tak a podobné vcelku nic neřešící dotazy tak nějak vypustit, protože jak jsem psal výše jsme zodpovědní za obsah zde na fóru a nikoliv ty. Názvy vláken odpovídají tomu jak jsou koncipována i jiná fóra v jiných lokacích.

Děkuji, že se nad tím zamyslíš a prosím neber to jako že ti to zakazujeme, ale doporučujeme.

3. Somni8

Somni8 Pisálek fóra

4. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Do tohoto vlákna se archivují starší příspěvky a to nejen ty tvoje.

Jinak tohle vlákno zamykám. Odpověď byla daná a dál v diskuzi pokračovat nebudu.

5. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Dobrý večer,
    pokud mi někdo spamuje v sekci fóra, která spadá do mojí gesce a to v plné míře, tak budu postupovat tak, jak mám postupovat podle interních pravidel. Tvoje témata jsem vyhodnotila jako spam a podle toho s nimi naložila. Herní fórum nikdy nebylo určeno pro jiné dotazy, než dotazy týkající se hry a žádné takové dotazy jsem u tebe neshledala. Naopak tvé přispívání na fórum vykazuje znaky záměrného zahlcování sekcí a podle toho s ním bude i do budoucna naloženo.
    Pokud budeš ve své spamovací činnosti pokračovat jako jsi činil i v minulosti, bude ti udělen již rovnou perma ban. Mezitím co ses ty bavil zahlcováním sekcí, nechala sem si interně tvůj herní účet prověřit.
    Stížnost si pak dále můžeš řešit dle VOP, kde je adresa, na které můžeš kontaktovat ICM a poučit ho o jeho nesprávném postování na herním fóru.

Tímto je to myslím zcela jasné a buď se začneš chovat normálně nebo se přistoupí k tvrdým postihům.
    danda-vnovis

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.