Zloděj sušenek I–VI (8.12. - 14.12.2021) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 7/12/21.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Veselá.99

Veselá.99 Vycházející hvězda fóra

u mě zatím v pohodě dnešní už mám hotovou, na zítra ještě dopěstuji a klidně můžu zasadit dlouhou, protože jí už bude za 2,5 hod. dost

-Jara05-, moncicak7070 a kája53 tohle ocenili.
  2. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Druhá část zdárně dokončena, už se pěstují rostlinky na zítra. Na hlavní zasazen laskavec na padátka.

-Jara05-, moncicak7070 a kája53 tohle ocenili.
  3. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Jelikož jsem ofi četl jedním okem a bohužel četl diskuzi k této akci,tak jsem nenachystal hlavní louku na padátka!:cry: Nevadí, po odpolední sklizni obříků otočím šafrán na pohopolích.:)

4. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Kaolíne, jsem na tom stejně, normálka pěstuji to, co potřebuji ;)xD, ale vůbec se nevzrušuju, na zítřek jde laskavec nebo něco hodně dlouhého :p

5. eksot19

eksot19 Rádoby autor

Tak včera to neklaplo, dnes také ne, oželím řádek a pokud bude někdo chtít, co nachytám za kolotoče, to pošlu dál.

kája53 a -Jara05- tohle ocenili.
  6. raddre

raddre Baron fóra

Zdravím, tak jsem sklidila hlavní před druhou a s padátky se asi rozloučím, sice jsem plochu osela laskavcem, dala naň i SH, ale zapomněla jsem dát vánočku s nevinnosti, otočím ho ještě jednou už bez SH a snad to stihnu do zítřka, napěstováno mám, něměl by být problém, tedy pokud budou padátka padat aspoň jako teď.

7. burds

burds Titán fóra

Raddre připojuji se,také jsem jak správný osel sklidila před druhou.Ach jo

8. mylenka9

mylenka9 Perspektivní autor

Padají padátka díky počtu plodin nebo díky BZ? Já jen jestli je lepší dát bonus 100% rostlinný výnos nebo 100% BZ, protože s padátkama bojuju v obou akcích.

9. sovicka64

sovicka64 Dozorce fóra

vidim ze som v tom neni sama xD:cry:xD tiez som to pohnojila a aj ked mam napestovane,tak musim cakat na pajdatka az do polnoci :cry::mad: No co uz som asi stara :mad:a hlavu mam deravu xD

10. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Hotovo! A těším se na zejtra!8)

11. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Tak se mi podařilo o včerejší zlatý kolotoč přijít, nedodala jsem do zlatého posledního slotu,nedostala jsem se na net,myslíte,že půjdou vyměnit? jinak jsem tedy bez řádku:cry:

kája53 tohle ocenil(a).
  12. evoku57

mylenka9 - na BZ vůbec nic dávat nemusíš, nemá to žádný vliv na počet pajdátek xD

-Jara05- tohle ocenil(a).
  13. -Jara05-

-Jara05- Hvězda fóra

marketka47 - domnívám se, že další můžeš získat v dnešní akci.

kája53, marketka47 a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  14. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

mylenka9, ani počet BZ ani počet plodin. Jediné, co má zásadní vliv na počet pajdátek, je základní délka růstu rostliny. Čím delší čas, tím vyšší pravděpodobnost. Proto farmáři dlouhodobé plodiny šlechtí ve skleníku, aby jejich růst zkrátili. Pomáhají také produkty od alchymisty, na každý druh plodin jsou dva produkty na zkrácení délky růstu. Dávají se do stříbrných slotů, takže "nezavazí" třeba MJS na +2 z pole a dalším bonusům. A samozřejmě předpokládám, že pěstuješ na polích 1x1.

K akci: včerejší splněná ve třináct nul nul; mám i základní kolotoč, tak kdyby někomu pochyběl, přihlaste se.
    Dnešní akci musím doklikat než půjdu spát, nejpozději s jednou sklizní ráno; zítra mám na brigádě blbou směnu, přestávka mi vychází až po konci akce...

Naposledy upraveno: 10/12/21
  15. PampusikLenusik

PampusikLenusik Vážený autor

rano som si inteligentne nasadila na divu luku karafiat, aby som mala padatka. no a tie padatka padaju na hlavnej farme! ne, ani kus nesom truba :mad: som zvedava, ci ten kolotoc bude, ked nie, mam aspon sancu dopestovat.

16. Ciri13

Ciri13 Hrabě fóra

Dnes sklidím a budu mít na aktuální akci napěstováno. Padátka popadají zítra ráno. Teď ještě otočím akční na druhou souběžnou akci a pak šoupnu šlechtěné karafiáty. Už jich mám na rozdávání, že se chce skoro říci, co s nimi budu dělat. Ale to jsem kdysi měla např. růží taky a teď - díky sezónním dodávkám - jsou zásoby zdecimovány.

kája53, Y_n_O a -Jara05- tohle ocenili.
  17. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Ciri13, lednové dožínky Ti umožní karafiáty uplatnit ;) Za minutu sklízím, z poslední sklizně mi zbylo ubohých pět hůlek, tož sem to pozuzila, Jack je ještě ve střehu, chemie taky je, tak to snad dopěstuju na plnou plochu a ku zdárnému výsledku 8)

Naposledy upraveno: 10/12/21
    kája53, -Jara05- a Ciri13 tohle ocenili.
  18. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Napestované je ale ešte mi chýba 71 pajdátek.Tak že neviem či mi toľko napadá:oops::oops:.

19. evoku57

Napěstováno by bylo, jdu to dát do družstva ;) a jsem zvědavá, kolik bude chybět padátek, mám zasazeno do půl jedné, tak to snad dopadá a to na obou farmách stejně

kája53 tohle ocenil(a).
  20. burds

burds Titán fóra

Děkuji všem sousedům co mi poslali padátka.Tato část akce hotova i přes moje předčasné sklízení

kája53 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.