Zloděj sušenek I–VI (8.12. - 14.12.2021) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 7/12/21.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Bedna má dost dobré odměny a po 6 hodinách ;), tak to je fakt terno, nevím, co tu někteří mají zase proti bednám, vždyť z nich máme tolik, že nemusíme kupovat, SK, SH, hnojiva a další a další a nic není k zahození, to se fakt nevidí taková nespokojenost. Já ráno v klidu uklidím obrstromy, zasadím něco do 14 hod a nandám je zase na další den, pak je zas uklidím, abych mohla pěstovat a na noc tam půjdou zase. Sice s tím bude práce, ale co bych pro farmičku neudělala xD na akci se těším, jako na každou teď, co má přijít, i když jsem byla ráda, že byl týden odpočinek, to jsem si také užívala :p

2. -Jara05-

-Jara05- Hvězda fóra

Akci tohoto typu mám raději než ty víkendové, které jsou rozložené na celý měsíc. To jsem měla docela problém nezapomenout a být připravená. Teď se to snad nestane. :);):)

3. kutilka70

kutilka70 Hvězda fóra

127 dóz na sušenky

4. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Dóza: 136

5. evinana

evinana Magnát fóra

Pěkný den přeji,
    padátek 134

jen dotaz, v odměnách je dekorace s názvem Kolotoč, ale už máme jednu dekoraci se stejným názvem, nebude to dělat nějaký binec třeba při Obchodování? Možná to není důležité, jen mě to tak napadlo

6. 14087

14087 Dozorce fóra

Spadlo mi 95 dóz.. není to moc a to jsem měla hortenzii a dva JC :sleepy: no tak jednodeňovky asi neklapnou :sleepy:

7. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Vypadlo 193 padátek a na vedl. 119 :) ráno bude hotovo na obou farmách, dala jsem dlouhou

8. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Obdivuji tě,že zvládáš 2 farmy,já stěží jednu,ta únava mě jednou zabije,spím v noci i odpoledne.

9. kája53

kája53 Expert fóra

Ahojky vespolek,
    za dnešek hotovo, zbylo přes 500 padátek.
    Farmaření zdar! kája53

10. moncicak7070

moncicak7070 Vévoda fóra

kája53
    Proboha cos měl zasezeno ? Nebo kolik Jacků -.-

11. kája53

kája53 Expert fóra

moncicak7070 - ahoj, než jsem rozpěstoval na mýtině akční,
    tak jsem na hlavní párkrát otočil okamžitou pohanku na pohopolích se superhnojivem. Toť vše.
    Jinak jedu s jedním Jackem a třemi bonusy +1/6 hodin.
    Farmaření zdar! kája53

12. 14087

14087 Dozorce fóra

Jejda jedna dóza mi chybí a mám hotovo xD[​IMG] nechce mi jí někdo poslat pjosím

Díky mončičáčkovi7070 mám brzy hotovo ještě jednou děkuji kočko

Naposledy upraveno: 8/12/21
  13. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

;) hotovo bolo par minut po starte xD .istil to safran ;)
    zatial sa zvysuje 282 doz , ale to sa zmeni , chyba mi este par padatok v druhej akcii , aj tam bude za chvilku koniec ;)

14. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj evinana, problém s duplicitou názvu je už předán "nahoru" ;)
    Děkuji a hezký večer

modro.ocko22, -Jara05- a moncicak7070 tohle ocenili.
  15. moncicak7070

moncicak7070 Vévoda fóra

Tak mě chybí ještě 37 kousků a bude hotovo. Za půl hodinky sklízím tak to snad vyjde. A když ne, jistí to ráno :)
    14087 když jsi tak hezky prosila tak nešlo neposlat ;)

16. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Z pohanky 115 pajdátek. Bída. Párkrát jsem otočila pšenici a seno, než dozrály první nanuky, dopadalo asi 15 kousků. Zasela jsem šlechtěný šafrán s SH, musím jít brzo spat, 4.15 budík, tož bych ráda osela nanuky na obě plochy. Snad dovypadne zbytek, dorozpěstovávám do vedlejší akce na mýtině...

Naposledy upraveno: 8/12/21
  17. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

První část mám zdárně za sebou a těším se na druhou!8)
    Jinak si myslím,že stonek patří k těm lepším a je skoro povinnost jej získat. Reálně ho budu sklízet 2x až 3x za den.Tj. 60-90 bedýnek za měsíc! A to by bylo , aby občas nějakej ten kupón či bedýnka s bonusy nevypadla!!8)

18. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Jj, řádek je fajn, jinak bych se o kaskadérský kousek s plněním při půldenním pěstovacím výpadku nepokoušela, snad to doklikám, přinejhorším obětuji svého prozatím jediného Jacka, ještě má co nabídnout :)

19. -Jara05-

-Jara05- Hvězda fóra

Také mám hotovo, obě farmy se těší na zítřejší úkol.
    Pěkný večer všem!!

20. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahojte, tak dnešní úkol brnkačka. S tím zítřejším se absolutně nechytám, takže si začnu zítra pomalu pěstovat až na tu třetí část.
    Dekorka z druhé části je i v té trojce, takže o nic nepřijdu (body do sezóny apod mě netrápí, bo už se blížím k cíli) ;)

Tak ať se daří

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.