Zlaté království (18.4. - 24.4.2024) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 17/4/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

kutilka70
    Také jsem natom dneska dumal,že to na noc fláknu na pohopole.Jen sem se nedokopal k tomu,abych to přepočítal,zda se to vyplatí ?!?:cry: Matně vzpomínám z minulosti,že jsme to už diskutovali a nejvýnosnější jsou pole 2x2.Tak nevím........

2. kutilka70

kutilka70 Hvězda fóra

kaolín11
    Jasně že by asi úplně nejvýhodnější byly obyč.pole 2x2, ale takhle jsem ušetřila nějaké to SH a ZH :music:
    Na noc jsem tam hodila Pýchavku, za prvních 9 odehraných her bylo 105ks semínek:)
    Ráno jsem odehrála zbytek, pak teprve sklidila a zasadila 110 semínek Bobule a 110 ks Růže a bylo vystaráno ;)

3. libakos

libakos Polobůh fóra

Mám hotovo,teď ještě sklidit a prodat přebytky. Přeji všem hezký víkend:)

4. lacrima

lacrima Titán fóra

Použito 300% v diamantu ? To mi nějak hlava nepobrala . Můžeš mi to, prosím, objasnit ?
    Pokud vím, tak diamant máme nejvíce 200% do stodoly a k tomu se do zlatého slotu může ještě přidat dalších 100%.

babina51, -Jara05- a davidson00 tohle ocenili.
  5. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj lacrima, máme i 300% viz tato bedna >>ZDE<<.

Ať vás síla provází na všech cestách

6. smoulinek123

smoulinek123 Dozorce fóra

Zdravím,co je lepší na polích 2x2 nebo 2x1 abych udělal akci s tema bonusama co su na leve straně,,děkuji

babina51 a -Jara05- tohle ocenili.
  7. lacrima

lacrima Titán fóra

Zdravím Dave Lister , jejky ,
    tak taková bedna sice kolem mě kráčela (úkol Oprávnění k tisku mám hotový), ale pravděpodobně
    těch 300% někde po cestě ztratila:p
    Moc děkuji za objasnění ... tak to je fakt paráda.

8. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

smoulinek123 - i na této stránce, stejně tak jako na té předchozí se o tom píše. Zkus mrknout třeba ke kaolínovi a kutilce, ju :)
    Ať se daří

babina51, lacrima a -Jara05- tohle ocenili.
  9. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

lacrima, není vůbec zač ;)

Ať vás síla provází na všech cetách

babina51, lacrima a -Jara05- tohle ocenili.
  10. bačkora85

bačkora85 Hrabě fóra

Ahoj, tak pravá strana komplet a z levé strany už také stonkuji ;). Teď už jen v klidu a v pohodě dojet do konce pro komplet Piccolky :). K rychlému napěstování akční pomohlo včera KŠ, kdy mi dalo 3x100% a do diamantového slotu jsem dala 200%. Akorát pokulhávám na padátkách, ale na ty už nechvátám .... oni dopajdají;).
    Každopádně našim rychlým modíkům veliká gratulace ... to byla rychlost :). A ostatním farmářům, kteří mají hotovo posílám také gratulku ;).
    Přeji hezký nadcházející víkend :)

11. polacka

polacka Vévoda fóra

Dave Lister, post: 565838, member: 74594"]Ahoj lacrima, máme i 300% viz tato bedna >>ZDE<<.

Zřejmě odměna pro vyvolené?

12. kutilka70

kutilka70 Hvězda fóra

polacka
    Asi těžko. KŠ bylo za použití cca 100PL lakomé a tento bonus z bedny se mi podařilo získat zatím 2x :music:
    Spíše ve stylu Chodí štěstí dokola, sem-tam sedne na v..a xD
    Jeho použití jsem dlouho zvažovala a snažila se ho co nejlépe využít ;)
    Jinak sázím sklízím, prodávat budu později. Tato akce je pro mne možnost si trochu krejcarově přilepšit :)

13. tykadlo

tykadlo Osvícený autor

Ahoj. Tak já už také dopěstovala. Levá strana 36 ( nejsou padátka ) a pravá strana je hotová. Mám dojem, že jsem v minulých akcích neměla dost těch rostlin z váčku a teď je to naopak. Nu tak ještě 800 padátek a dorazím i tu levou stranu.

14. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Mno, vzhledem k tomu, že jsem ráno opět neslyšela budík, utekla mi jedna sklizeň akčního plevele s bonusem, tož jsem po troškách dopěstovávala. Chybí mi jich ještě tisíc. Ale už jsem na Plantáži zasela ten hořký meloun, když kaolín psal, že to z čajotu padá prachbídně. Každopádně mám času dost, po včerejší schůzi se mi rozpis nezměnil, tak mám volno až do pondělka. Takže to doklikám, dříve, či později :)
    Objevila jsem na polici v zásobárně jakýsi deštník, co dává 20% šanci u pajdátek všude, tak ho prubnu. Netuším, kde jsem k němu přišla, asi to bylo z nějaké akce. Je na 24 hodin, s tím dortíkem k tomu snad pajdátka pochytám ;)
    Hotovsonům gratuluji a ostatním přeji hodně štěstí a trpělivosti, jak jsem psala, času je pořád dost, pro všechny, akce končí 24. 4. ve 22:00. :)

Naposledy upraveno: 19/4/24
  15. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Dobré ráno.
    Jsem v cíli. Makala jsem o 106. V diamantu jsem měla 300% na 24 hod + pinkie (tedy nyní se jmenuje jinak), tak se diamant prodloužil myslím na 30 hod. ...... a je hotovo.
    Přeji pěkný víkend a hodně štěstí ve hře. ;)

16. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Dumám,zda-li sem někdy měl to štěstí ,abych se těšil z bonusu 300% ?!? :wuerg:
    Tentokrát je pravá strana nastavena opravdu na pohodu.Problémy může dělat levá strana.
    Jináč sem dal do diamantu 200%,do zlata 100% a k tomu na přilepšenou zuzanu.Chybí napěstovat pár kousků bobulí a bude hotovo. Semínek zbude ještě na jednu akci!:cry:
    Pro ty co ještě přemejšlej,jaká pole použít na faremní akční plodiny.(podotýkám,že to platí jen pro tuhle speciální akci.kde je omezenej počet semínek!)

Použité bonusy (na zvýšení výnosu):
    diamant: 200%
    Zlatý slot: 100%
    Zuzino superhnojivo a bonusy z akce

Naposledy upraveno: 20/4/24
  17. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] krásné ránko všem :) napěstované bylo už včera, brzičko ráno jsem protočila zvířátka, odehrála mini hry a po hlavní sklizni

jsem
    sadila semínka. V diamantu 100% PL ve zlatém bonus na květiny, kolo dalo 100% a všechna hnojiva. Akcička hotová a stihla jsem dát farmičku do svého režimu :p ještě zůstalo pár semínek růže, tak jsem nechala 20 mini polí na dopěstování na prodej ;)

z pikolek věčný lov, festival světla 2x, ingridin student a nemrtvý poklad, no mohlo to být horší.

Bojujícím držím palečky ;)

18. babina51

babina51 Veterán fóra

Včera hotovo-pravá strana i akční.Teď už jen aby padaly mapy.Stonek bude a kam dojdu dál se uvidí,ale ještě jsou 4 dny tak snad.....A semínka jsem sázela na pole 2x2 + 5x Jack,200% diamant,100% zlatý slot,vrtule,SH,voda,hnůj.

Naposledy upraveno: 20/4/24
  19. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Pravú stranu mám hotovú a na ľavej strane 38,nemôžem sa ďalej dostať chýbajú mi ruže s kompasom a mapy.Ale to už pôjde sú na to 4 dni;);).

20. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Teď jsem odehrála na dvou farmách asi 150 miniher a mám toho plné brejle, i když je nenosím ;) všude zaseto a bude toho dostatek, to už mám spočítáno, tak počítám že za hodinu bude hlavní farma, vedlejší tak za 2,5 hodiny a bude hotovo, už abych to měla za sebou

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.