Zkušený vejcokrášlič (17.4. - 24.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 16/4/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Jaruško nic si z toho nedělej, já mám zase Velký trable s červenym netopýrem (červené auto ženy)
    A v krášlení vajec doufám že zazářím? Myslím těch slepičích.
    Akční pěstuji jak drak ale ještě sem nic neodehrál, na to musí být čas a pohoda.
    No rychle to nejde, však času dost, nezávodím - hraju si...

2. Kostejnesmrtelny333

Kostejnesmrtelny333 Znalec fóra

Aha tak díkes.

3. libakos

libakos Polobůh fóra

Hezké poledne,když jsem zjistila že můžu kliknout na zajocha abych viděla jak mám barvit ,už to jde.Takže v pohodě ,nemusím jet až do konce a o to víc času mám na reál,příprava Velikonoc je v plném prouduxD

4. -Jara05-

-Jara05- Hvězda fóra

Je toho asi na mě trochu moc. A to jsem dnes dělala k obědu zelené placičky (kopřivy + medvědí česnek, drahouškovi to moc chutnalo), když je Zelený čtvrtek.
    Snad si vezmete mé přání v předstihu na zítřek.
    Radku, jsem na tom stejně, zatím pouze pěstuji akční a v mlýně tvořím sady, snad to zvládnu, minihry nejsou můj šálek čaje.

5. burds

burds Titán fóra

Tak to mi nedošlo libakos moc děkuji.Zatím jsem já blb malovala každé vejce cca 5x

6. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Po necelých 24 hodinách...
    Tuba s barvou: 1768 ks (59,6%)
    Štětcové květy: 10616 ks (31,7%)
    Tím že ta tuba padá i na Baha,
    hrůza z těch padátek na mě už nesahá...

7. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Mám asi krizi tředního věku (=jsem stará) a nedokážu namalovat vejce, respektive přetáhnout barvu ze čtverečku na vajíčko. Při zkušebním pokusu to fungovalo, za vlastní už ne. Najedu šipkou na barvu, táhnu, táhnu, nevytáhnu,
    Hlavně, že řeším budoucnost katedrály Notre Dame, vejíčko namalovat neumím. Co zas dělám blbě?

8. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Netahej, klikej:p;)

9. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

-pechfógl- ahoj, klikni na barvu, pak klikni na vejce. Nikam nic nepřetahuj ;)

10. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Tak trochu jako ta pohádka jak dědeček zasadil řepu...
    :D
    Nic nepřetahuj a jen klikej.

11. Fantasiro

Fantasiro Obyvatel fóra

Trocha počtů neuškodí.
    Jestliže zvládneš s boostrem VČ vymalovat pokaždé 25 bodíků, začal jsi včera do 15.00, na 10 a 100 výpěstků použil SH, dnes jsi do 14.00 plně sklidil ze všech ploch farmy už potřetí, po zbylých 6 dnů budeš točit 4 x sklizeň kytek, pak umeleš 99 barvících sad na celkem 2475 bodů na 76. odměnu. Když přidáš nějaký ten booster nebo bonus na sklizeň (nebo obojí), tak možná dojedeš pro 80. cenu.
    Nebo si pohodově užiješ pěkných Velikonoc.

12. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

To zvládám, vymalovat vejce za 25 bodíků, dál už ne ,-))))
    Klik barva, klik dílek, nebo klik, klik barvy dvě plus klik na dílek u vejce a je barva namíchaná. A je jedno, jestli jsou tam puntíky či něco jiného, záleží na barvě.

13. sirchose

sirchose Analytik fóra

Tak díky té ruční brzdě je to na pohodu,stihnu v klídku vybarvit a času do limitu snížení bonusových bodů zbývá habakuk,namlel jsem si 70 těch brzdičů a myslím že nebude problém to splnit,čekal jsem to horší,díky zaplacenému mlýnu těch 70 kousků na obou mlýnech byla brnkačka:p:p:p

Trepifajksl, evainfo a Honzulka05 tohle ocenili.
  14. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Mele se 70 boosterů a 40 sad na zdobení, zítra si párkrát pomaluji vajíčka a zbytek nechám až na pondělí či úterý, půjde to skvěle :p

Edit: Pechfóglinko, tak mě to trvalo měsíc, než se mi obrázky ukázaly, video funguje a je to krásně vidět, jak se s tím pracuje, snad by někdo, kdo umí dobře obrázky ho sem mohl přetáhnout. Mám nějaký čásek Irfan v angličtině, nemluví se mnou česky, tak obrázky nedělám

Naposledy upraveno: 18/4/19
  15. -pechfógl-

Děti moje - a co vzoreček? Věřím, že bych to pochopila z videa, ale zade mi to jako u evoku dělá jen čtvereček s IMG....

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  16. Skali

-pechfógl- na vzoreček se vyprdni, zajímají tě jen barvičky. Takže když máš žluté puntíky v červeném poli, dáš prostě žlutou a červenou barvu na štětec a šup s tím na to vejce (ono si to ten vzoreček udělá samo)

Na tohle vejce bude potřeba namočit štětec i do všech tří barev (červená + modrá + žlutá)

Naposledy upraveno: 18/4/19
  17. -pechfógl-

Dopihele, to je chemie' Díky!

18. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Na získání řádku se toho musí sice napěstovat dost, ale jde to docela dobře. Včera jsem použila po rozpěstování 2x Jacka na +2 plodiny. Tak abych jejich pomoci do stodoly využila, jela jsem chvíli s SH na půlpolích a pak jsem ještě čekala víc jak hodinu po půlnoci na sklizeň 1*1 bez použití SH.
    Od rána už využívám jen s vodou a hnůj, který je zatím stále relativně levný, ale stává se nedostatkovým zbožím, na který se na trhu čeká!
    V tuto chvíli připraveno 30 sad na barvení vajec a ve stodole 4 367 akční plodiny a 1635 padátek, který mně tedy připomínají klasické vodovky než nějaké tuby..... Ale hlavně, že to padá.
    Po přečtení některých příspěvků na diskuzi jsem dala tedy pro jistotu semlít 20 ks boosterů, ale když jsem zkusila vajíčko obarvit, šlo to v pohodě, takže buď to byla náhoda a nebo se možná časem přitvrdí. Když jde jenom o rychlé vybrání barvy a ne ještě vybrání vzoru a když ještě se barva na vajíčkách nemusí zapamatovat, tak to je jenom o rychlé ruce ....

A protože zítra má být krásně, slunečno, tak si asi od farmaření odpočinu a pojedu někam do lesů, luk a hájů na celodenní výlet. Předpokládám, že tam asi wifi nechytnu, možná tak někde na obědě.

[​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

19. -pechfógl-

Vzhledem k tomu, jakým tempem pěstuji rostliny na škatule, mi vzhledem k mému duševnímu rozpoložeení ani nevadí, že mi princip barvení vajec (s vydatnou pomocí Skali) došel až dnes vpodvečer. :p

20. Skali

-pechfógl- se snažím :D Jsem tiše doufala, že když sem šoupnu obrázek (přes veřejné uložiště), že ho uvidíš, no a tu představu si pak už snadno uděláš ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.