Zkušený vejcokrášlič (17.4. - 24.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 16/4/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Danka, jaké malování nebo barvení ? Zatím jen sázím. Po tom co zvony odletěly do Říma, tak lidi netrefí a směřují kde vidí světlo, sice taky chrámy, ale konzumu:)
    [​IMG] volný víkend a státem zavřený svátek, mám na to tři dny...
    a i když si ještě užívám růžového období , tak stále myslím i na Tebe, už ani jednu bych do vlaku nedala. Ty před tím byly z mladické nerozvážnosti:

[​IMG];)

Babako, sousede drahý, jaká šikulka? Když se mně nechce sklízet, tak zaklapnu dekl... zrovna dnes jsem zjistila, že i když mám dekorace a řádky nastaveny na ranní sklizeň, tak tím zaklapnutím se ranní posune na večerní. Dva dny skluzu xD

Naposledy upraveno: 19/4/19
  2. tr-1

tr-1 Pisálek fóra

Tak jsem mela radost ze mam konecne 250 hvez. minci na tisovec ale bohuzel nemam ani mince ani tisovec. Nenasla jsem ho. :wuerg:

3. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

tr-1: to není možné, hledáš na ostrovech? někdy chvíli trvá než skočí do lišty, dej restart.

evainfo, Y_n_O a Skali tohle ocenili.
  4. tr-1

tr-1 Pisálek fóra

Dekuji ,uz jsem ho nasla to me nenapadlo .Hledala jsem ho na fa, Asi jsem mela vypadek. Tak jeste jednou DIK.:inlove:

dasa1143, Y_n_O a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  5. doben

doben Ikona fóra

Já sklízím jednou denně, takže ten bonus určitě uvítám např. kvůli Mopslíkovi v jeslích, Koččičí chaloupce a dekorkám z KŠ. V podstatě jde hlavně o to, že budu moct každý den sklízet ve stejný čas a nebude se mi to posouvat jako teď. ;)

6. zabeva

zabeva Aktivní autor

proč když kliknu na sadu na barvení vejce mi ubyde i booster?

7. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

zabeva - nejspíš spouštíš minihru i s boosterem. Jsou tam ke spuštění dvě tlačítka - vlevo bez boosteru a vpravo s boosterem.

spouštění.png

Y_n_O tohle ocenil(a).
  8. Mkuře

Mkuře Vážený autor

Zatím jsem na 22/22, tak snad něco z odměn získám na stonek se opět asi nedostanu.

evainfo tohle ocenil(a).
  9. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Mně vadí na vejci ta mrňavá špička, je tak do tmava, že někdy nezvostřím, co je tam za barvy.
    Předem varuji případné dobrovolníky: Zítra vás poprosím, abyste mě navedli, jak vyrobit farmsčot. P.S. jsem dyskalkulik.

burds tohle ocenil(a).
  10. -družstvo-

-družstvo- Vévoda fóra

když na boster neklikneš tak ti neubude, v tom kolečku se vždycky ukazuje tolik bosterů kolik máš namletých pokusů na minihru.
    Opravdový počet bosterů ale máš o trochu níž to nejde v obrázku co dala Skali vidět. (neumím dát obrázek)
    taky jsem tento problém řešila, než jsem začala spouštět hru přes boster(pravé kolečko) a spouštěla jsem jen přes levé kolečko.

11. Evininka

Evininka Pisálek fóra

• Nevkládej více příspěvků pod sebe. Pokud chceš něco dopsat, použij u příspěvku volbu "upravit". Děkuji Skali
    Může mi někdo poradit jak mám malovat vajíčka s více barvami v pruhu,jsem z toho pitomá.Nejde mi to asi si vývojáři z nás udělali legraci!!
    *** sloučeny příspěvky

Naposledy upraveno moderátorem: 20/4/19
  12. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Stačí namočit štětec do jedné a hned do druhé barvy, je jedno, v jakém pořadí. A pak ti to udělá ten kombinovaný vzor. Při kombinaci tří je to stejné, namočíš štětec do všech tří.

13. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Dnes 43/42 ;)

evainfo tohle ocenil(a).
  14. Skali

Ahoj, ve FAQ k akci máš krásný návod - instruktážní videa, obrázky a popis toho, jak co funguje :)
    KLIK TADY

15. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

doben
    Na dekorace je plně dostačující řádek,kterej už nějakej pátek máme.
    Pokud jedeš na BZ ,tak dřív nebo později tě bude štvát,že řádky přidávající BZ ke sklizni maj tak blbou dobu zrání (24,48,72......) Třeba dneska jsem musel vynechat řádek,kterej mě dává +80% BZ ke sklizni,protože bych se dostal na blbej čas sklizně na příští tejden.Úplně by stačilo upravit stávající časy řádků o jednu hodinu a vše by bylo super.Konkrétně dneska mě dozrál řádek po 72 hodinách v nevhodnou dobu a bude zbytečně stát až do zítřka.Přitom by stačila drobná úprava na 71 hodin.A takových řad je tam spousta. Třeba i ten zkracující řádek co už máme,na stromy.......atd.
    Ale jak sem již psal,na pařez ,polterdýni,jacky...... bude řádek dobrej.:)

16. sirchose

sirchose Analytik fóra

Tak zatím namalováno 61 kraslic a bodíků získáno 1525,takže chybí ještě něco přes 1100 bodíků,uvidíme zda to dám:p:p:p

evainfo a dingičko tohle ocenili.
  17. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No nechci rypat (no chci) ale video je jasne jen kdyz se napise : ignorovat vzorek, brat jen barvy - jedna, dve a zakerne i tri (zvlast dolni dil), tedy treba cerveno modra zubata a zluty kolecko... na poradi nezalezi, to napsany je, ale hlavne vubec nezalezi na vzorku, ten se udela sam...
    Pak jsem uz daval plny pocet...

Mikeš tohle ocenil(a).
  18. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak stav hry: 42 her - 37 odměn.
    Za * hvězdičkové mince mám vybráno : SK, SH, vrtulky, kupon na 36h, tisovec montezumův, zkusila bednu se zásob IV a z té mám 5 SK. Za mě zatím spokojenost.

evainfo tohle ocenil(a).
  19. Skali

Tak když se čte, tak to jde ;)
    barvy.png

20. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Skali, tady se ani nemusí číst, jen myslet... ale to je taky občas problém... 8)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.