Zkušený vejcokrášlič (17.4. - 24.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 16/4/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. libakos

libakos Polobůh fóra

Skali- prosím ,kdykoli odkliknu Jackův dárek,ačkoli je napsáno počet použití stálá,mám pořád jen 4 kusy.Jsem asi natvrdlá....Her mám za sebou jen 23 ,možná se polepším:)

Helena1313, maribeja a Honzulka05 tohle ocenili.
  2. Alena

Alena Rádoby autor

ahoj libakos,použití+ 2 je jen 20krát ,pak jen body

3. alloha8

alloha8 Perspektivní autor

Tisovec doma, odehráno 15 her a tím končím. Stonek mě nijak nezaujal a odradilo mě to velké množství rostlin na pěstování. Všem ostatním přeji fajn hru a hezké Velikonoce :)

Honzulka05, Helena1313 a evainfo tohle ocenili.
  4. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

libakos, a nedošla ti MJS? Pak bys měla jen 4 ks z políčka....:oops:

5. larelay

larelay Analytik fóra

libakos: aby to dávalo kusy navíc, tak tam musí být v pravém spodním rohu po najetí kurzorem zelená šipečka, kolikrát ještě můžeš sklidit, aby dekorace dávala bonus. Taky mi přijde, jak píše Alena, že už jsi to vyčerpala. Já ho zrovna odklikla, tak nevím, ale myslím, že mi to "stálá" nepíše, to je asi po vyčerpání bonusů. Ale on to někdo vysvětlí pořádně, třeba i s obrázkem :)
    Akce se mi líbí, ale jsem teda hrozně pomalá, asi jsem se ještě neprobrala. Minihra není dlouhá a s tím zobrazením je sympatická, žádný stres, akce na pohodu.

Honzulka05 a Helena1313 tohle ocenili.
  6. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj, až bude zase výprodej Balíček Jackových dárků (nedávno byl - klik)

libakos - ahoj, Jackův dárek - " Upozornění: Pro prvních 20 sklizní, kdy bude dekorace dávat bonus +2 ks při sklizni rostlin na 10 hod. ji lze umístit i na Hřiště pro mazlíky a sklízet kombajnem pro mazlíky. Po vyčerpání náplní bude dekorace dávat BZ/TBZ "
    - takže jestli máš už dekorku vyčerpanou, dává jen bodíky. Zjistíš to snadno, když si na ni najedeš kurzorem

jackův dárek 01.png

Edit: Ona je ta dekorace stálá, bo nezmizí po vyčerpání bonusových sklizní, ale je z ní pak klasická dekorka ;)

Naposledy upraveno: 19/4/19
  7. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Krásný slunečný den farmáři, konečně se mi podařil získat stromeček Montezumy, ještě se budu snažit o ten Tulipánovník a pak je už jedno, co získám, hlavně když budou oba na farmičce, zatím odehráno 15 her, ze začátku jsem dělala chyby tak jsem měla 1x za 20 a 2x za 22 bodů, teď musím jet s boosterem, jinak bych na tom byla opět bledě, nejsem žádný rychlík, tak mi i ty minihry jdou pomalu, jinak přeji všem, ať se daří, jak na farmě, tak i v reálu.

8. sirchose

sirchose Analytik fóra

Tak nevím,náhodou jsem si spočítal kolik kytky na splnění celé akce a vychází mi to na více než 51 000 kytek,na třech plochách to vypadá dost nereálně o padátkách nemluvím,těch je potřeba jen 4550xDxDxD

9. backa

backa Rádoby autor

Priateľom a všetkým známym prajem k sviatkom jari
    zdravie, šťastie, úsmev v tvári ...

10. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

Gordonka, ako si na tom? ešte maľuješ? či už barvíš?;)

Veselú Veľkú noc všetkým farmárom ;):inlove:

11. libakos

libakos Polobůh fóra

Moc všem děkuji,ano vyčerpala jsem těch 20 pokusů.Mám tu dekorku už od podzimu jen mě zmátlo to :ppočet použití-stálá,nebylo by to fajn?xDxDxDv bedně se tísnily 3 fl

Naposledy upraveno: 19/4/19
  12. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Nějak nechápu, hraji jak drak a jsem na 25, při mém postupu 6 vajec za den, na stonek fakt nedosáhnu. Ach jo:oops::p

13. TheMikev2

TheMikev2 Vážený autor

Ahoj dasa1143, vždyť jsi v 1/3 akce za 2dny-zbývá ještě 5 dní, tato akce o den delší. To dáš, kalhoty nech nahoře, brod ještě daleko;) xD

14. jana895

jana895 Perspektivní autor

Tak to jsi na tom lépe než já,vypadly 3 floreny a to se vyplatí za 300 mincí:cry:

15. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Tato akce je vyloženě pro mě,mohla bych ji hrát celý rok:inlove:

16. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

No... asi bychom se chtěli dočkat řádečku, který nám zkrátí celou fazulku - třeba jen malinkou hodinku :inlove: :p ale neuměla bych si představit tu akci a její dodávky xD
    DANKA722 jsi šikulka, já jenom sklízela a po příchodu si vychutnala barvení vajíček. Zatím 47/41, pomáhá saguaro na bahamce, no zřejmě už nasadím všude svoje zvířátka, protože bobky na trhu jsou snad obalené diamanty xD. Krásné svátky a přeji jen ty nejhezčí namalované vajíčka ;)

17. .macca.

.macca. Hrabě fóra

Myslela jsem si, že to skládaní bude horší, celkem mě to baví jedu na plný počet, akorát v začátku jsem to 1 nedala v čase to když tam byli 3 barvy, tak jsem si toho nevšimla. Nevím, že někomu se zdá ten řádek nic moc, pro mě je dobrý už jenom proto, že ty 12 a 24 hod. řádky budu sklízet každé ráno. Nikdy nesklízím ve stejnou dobu, takže teď to bude vycházet.

dasa1143, Nezoufej já mám odehráno 23 her a přesto jsem podle sčotu v zeleném času ještě dost.

18. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Tak jsem si spočítala, že udělám 6 vajíček za den. Jsem na 25, tak nevím jestli stihnu stonek:oops::p;)

Honzulka05 a evainfo tohle ocenili.
  19. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

1) +100% do stodoly
    2) +1 na 6 hodin
    3) +1 na 6 hodin
    4) SH, kazde policko = 8 kusu
    5) SH+bila vanocka (nojo, skleroza)
    6) bude SH
    7) bude sklizen jen voda s 6 kusy na jedno policko
    8 ) rano sklizen jeste stale 6 kusu
    9) normalni sklizne

Zatim plan vychazi, 1-5 splneno... takze jsem se dostal snad uz za kriticky bod a naskok co udelam bude stacit...
    Melu a jedu jen s boosterem, jednou jsem nevidel uplne dole ty tri barvy...
    797 bodu, 30 ukol, odehrano 32 her...

Vypadavat ma 430 vodovek/den, v tuto chvili ma byt 947 (nebo chybet 2063 ), mam 3210 (chybi 0 ), mam 106% hotovo.
    Stav kvetu : idealne 10676 kusu (4850/den ), mam 18480 z 33950 (54% ).
    Zatim uplynulo 31% casu, zbyva 115 hodin.
    Nezapomenout zamestnat mlyn nejmene 69 barvitek a mozna i casovacu.

Honzulka05 a Helena1313 tohle ocenili.
  20. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Vlastní blbostí jsem přišla o dvě sklizně - nechala jsem mobil doma na nabíječce. Okrášleno 24 vajec, držím se těsně pod červenými čísly. Zítra tedy nasadím Jacka.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.