Ziskový předmět Továrna (25.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem sopti, 24/7/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Už asi nehraje, nenašla jsem nové příspěvky ani na pl fóru...
    Hambatý prasátka mi nevadí a továrnu mám bez nákupů a splnění všech akcí a bez animací na stupni Velkolepá továrna 10. 8) Stačí, nemusí pršet...

2. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

animace mám vypnuté už dávno (tedy od doby, co mi shořel herní noťas a musela jsem se spokojit se slaboučkou náhradou - a obávám se, že ani letos se Ježíšek nepochlapí s nový noťas nedonese), takže se továrna tváří jako že nic nedělá (nehlučí, nečudí, nehejbá se - ideální továrna xD), teď se jmenuje Působivá továrna 4

3. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Konečně jsem díky posledním akcím získala několik posledních upgradů a mohla tak vylepšit Velkolepou továrnu na Moderní a přesunout ji na Hřiště pro mazlíky. O její prázdné místo v parku se popralo hned několik dekorací. Hlásili se všechny, liště se prý nudí, ale já musela vybrat jen některé, nedalo se svítit. A to hned bylo řečí o genderově nevyváženém přístupu a taky padla zmínka o diskriminaci. A když jsem nakonec vybrala i dekorku "Přídavek! Přídavek!", byl z toho poprask až na nejvyšší místa, zvířata jsou prý už dávno na takových cirkusových vystoupeních zakázána.
    :p

4. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

ježíš ještě že jsi to napsala jdu hned urobit přesun já bych na to zapoměl

5. karbar

karbar Vévoda fóra

Tak já názvy těch továren nezkoumala. Několik jsem jich vždy nasadila a pak zkoušela přesun. - Protože něž bych našla jak se ta továrna na přesun jmenuje tak to je pro mě rychlejší.
    Je na hřišti.

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  6. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

jirinasinova198 tohle ocenil(a).
  7. karbar

karbar Vévoda fóra

Jj já vím tak nějak jsem to měla na mysli ale kdo to má hlídat?
    Prostě jsem po sklizni nasadila několik těch upragů či jak se to nazývá - a zbourala a zkusila dát na hřiště pro mazlíky. Když to nešlo tak jsem usadila zpět.
    Omlouvám se ale nemám pamět jako slon, neb jak se to říká!
    Ale i tak děkuji.

jirinasinova198, Honzulka05 a Skali tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.