Zimní velkolepost (18.12.2025 - 7.1.2026) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 17/12/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. -Jara05-

-Jara05- Polobůh fóra

Padátka - sice, než se akce zahájila, jsem se domnívala, že akce bude takový malý vánoční dárek, ovšem rozčarování nastalo po první sklizni dlouhodobek. A tím to neskončilo. Nakonec se určitě většina dostala do cíle, ale jenom díky těm, kdo nelenil a dával zde odpovědi na kvízové otázky, kdo radil jak nejlépe získat padátka a v neposlední řadě i jak se pohybovat v Sobím expresu. Je jasné, že vše bylo určitě popsané v FAQ k akci, ale..... Proto doufám, že podobná akce se hned tak opakovat nebude.
    Sice je asi méně zatížená dotazy podpora, ale o to více přibylo práce modíkům, kteří převzali část jejich činnosti. Díky moc!!

2. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Také děkuji modikům za jejich ochotu každému v akci pomoci a restartovat farmu ;) aby se dalo hrát dál, také jsem na vedlejší farmě udělala chybu, že jsem uzavřela deskovku křížkem, ale budiž mi omluvou, že jsem byla jedna z prvních a nevěděla co činím, co mne teď čeká, byli jste skvělí, i sami od sebe jste postiženým restartovali hru, aby mohli pokračovat, je to teď bez podpory horší, tak na Vás zbylo hodně práce navíc a tím pádem smekám klobouček a děkuji mnohokráte

3. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

Z rostlin sušenky nepadají, chce to stromy, stáje nebo výrobny, na které je teď akce. Tak jestli máš ještě možnost změnit co máš na polích...
    ------------------

Ta spotřeba sušenek je neuvěřitelná. Na začátku akce jsem spustila okamžitou sklizeň stájí, takže sušenek jsem nasbírala přes 2 500. Myslela jsem jakou mám rezervu, a ono mi jich teď na konci bude možná ještě i pár chybět. Naštěstí už to nevadí, vše potřebné mám, ale nevěřila bych, že nebudou stačit.

Líbilo se mi:
    1) že akce byla na 3 týdny, takže jsem se mezi svátky nemusela zaobírat novou akcí a zjišťovat co a jak.
    2) že jsem si na začátku napěstovala vše potřebné, a pak si už celých 14 dní pěstovala co jsem chtěla a mohla si tak přizpůsobit i čas sklizně podle momentálních rodinných možností.
    3) moc pěkné odměny, hlavně ty na pláncích, kde jsem si mohla vybrat kterou odměnu preferuju.

No a nelíbilo to, co už tu zmiňují ostatní. To je nutnost mít vše potřebné na okamžitou sklizeň zvěře, potřeba co 5 hodin sklízet bedýnku (vím že to není nutnost, ale mně to nedá, sklizeň 1x denně by byla lepší), zdlouhavá desková hra, která by mi nevadila, kdyby se nemusela hrát tolikrát a pořád dokola ta samá a na začátku, než jsem pochopila, zjistila a naučila se, ta překombinovanost.

Akci jsem jinak zvládla v pohodě, řádek řádkuje, mám všechny dekorky 2x, mám i obě pikolky, nové stromy a výběhy. Stejně se ale už těším až skončí, v druhé polovině akce už jsem se moc nebavila, stereotyp a zdlouhavost deskovek ji zabili.

4. INČUČUNA1959

INČUČUNA1959 Vévoda fóra

Tak já bych to zhodnotila jako akce nic moc. Nebudu se rozepisovat proč, to nakonec každý, kdo se zučastnil ví. Také to tu v posledních příspěvcích zaznělo. Tak se těším na další nové akce. A do nového roku přeji všem hodně elánu a chutí do plnění akcí a sbírání bodíků.

5. 14087

14087 Polobůh fóra

A mě to nevadilo, že se to táhlo, ve chvílích kdy jsem byla ještě zaměstnaná, jsem neměla tolik času a taky to tak vypadá, že to honím do poslední chvíle.. Ale stihnu to jen tak tak i s dekorací poslední a ještě jsem stihla vyzobnout kardinála I. ještě jsem sesbírala punče a jabka a zahrála si minihru.. vyzobala co se dalo. Já jsem spoko :)

Naposledy upraveno: 7/1/26
  6. Helena1313

Helena1313 Stará škola

Pěkný večer, konečně jsem dokončila vše co se dalo, stonek i dekorky navíc. Kdo bude potřebovat, napište mi a já vám dekorace pošlu při OaD. :):)

7. vbaburek

vbaburek Perspektivní autor

Také akci hodnotím spíše nedagitivně. Hra dlouhá, tak nějak překombinovaná, náročná na čas i na organizaci ploch apod. Jediné +: mám ve stodole doplněná zvířata a stromy.

8. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Dobré ráno.
    Ano, akce dlouhá. Pokud tomu někdo nerozuměl, určitě po pár dnech na to přišel a potom akci plnil. Nejprve nutná pěstovačka plodin do akce, potom si (pokud hráči zbyl čas) doplnil stodolu zvířaty i plody, protože s padátky byl problém, ale snad každému dopadala. Ale jsem ráda, že akce skončila.... všeho moc škodí.
    Měla bych dotaz na krmivo:
    Ve mlýně máme dva druhy krmení - pro zimního kardinála a pro kardinála. Zmizí možnost namletí krmiva pro zimního kardinála? Docela mě to mate. Děkuji.

9. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Madulka_cz - ahoj, předala jsem to na vyšší místa ;)
    (v ivu máme i hníza a stromky)

10. Veselá.99

Veselá.99 Vycházející hvězda fóra

akce sice skončila, stromy mi zmizely ale stáje zimního kardinála mám stále a nejsou čím krmit. Čeká se na změnu krmiva????

INČUČUNA1959 tohle ocenil(a).
  11. -družstvo-

-družstvo- Vévoda fóra

Ahoj mně tedy jedle z akce nezmizela, stejně jako zimní kardinál. Taky mě zajímá jestli zůstávají ve hře.

12. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahojte,

zimné jedle kórejské, hniezda zimného kardinála aj s krmivom by mali byť premenené na BS, ako už píše kolegyňa vyššie, je to nahlásené, bližšie informácie zatiaľ nemáme.

INČUČUNA1959, evinana a -Jara05- tohle ocenili.
  13. -družstvo-

-družstvo- Vévoda fóra

díky

14. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

INČUČUNA1959 a -Jara05- tohle ocenili.
  15. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak jsem se dohrabala na vrchol, získala řádek a je mi na nic. Zazdila jsem dekoraci v sobím expresu, nemám to kakao s divnou příchutí. Co už, každý den není posvícení .

davidson00, kutilka70 a -Jara05- tohle ocenili.
  16. davidson00

davidson00 Veterán fóra

Y_n_O - ahoj, máš ho u mě, ale ozvi se, zdravím a přeji vše dobré

kutilka70 a -Jara05- tohle ocenili.
  17. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

davidson00, moc děkuji, určitě se připomenu, když to půjde poslat.

Naposledy upraveno: 14/1/26
    -Jara05- a davidson00 tohle ocenili.