Zimní velkolepost (18.12.2025 - 7.1.2026) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 17/12/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Také přeji fšem farmářům ten šťastný krok do nového roku :)
    S akcí jsem tak v polovině, asi to nedoklikám. Moc spím a málo hraju. Ale třeba to stihnu, až pozítří nastane pracproces. To nebudu spát a budu furt ve střehu xD

2. Freya

Freya Zelenáč fóra

Chtěla bych všem popřát šťastný nový rok;).
    Taky bych chtěla poděkovat za ochotu psát tady tolik tipů a návodů jak co zvládnout a udělat.
    P.S. Modíkům přeji pevné nervy :p:D:D

3. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Tak to jsem rád.

Není zač ;)

Ať vás síla provází na všech cestách

4. lubin1234

lubin1234 Osvícený autor

Tak s akcí postupuju celkem pomalu ale něják mi to nevadí a neřeším to.
    Zatím mám 39/90 a uvidím, kam se dostanu.
    xD

5. maribeja

maribeja Analytik fóra

Ahoj farmáři všem přeji hezkého silvestra a v roce 2026 hlavně zdraví a splněná přání.Také děkuji hráči kaolín 11,za velmi cennou radu bez ní bych asi ještě tápala ,mise 90/90 a ještě ráno sebrat dva klíče a šplhat na vrchol,jinak všeho dostatek tak bych se měla ke stonku dopracovat.

6. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Tak stonek připraven :)

Teď už jen vybírat mince, vybílit obchod...

A že to bylo v pohodě ta akce i s takovým množstvím plevele :p:music:

7. Y_n_O

Ptactvo a cesmínu mám odfajfkované, teď ještě napěstovat šišky. Snad se podaří nasbírat i klíče.

8. Ciri13

Ciri13 Velvyslanec fóra

Krásný nový rok. Děkuji RT za bonusový kód NEWYEAR26. Kdo by chtěl navíc ještě 5 PL a 50 SH, tak je tu ještě kód HAPPYNY26.

9. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Ciri13 díky, hned jsem vyzvedla ;)

10. Y_n_O

Ciri13, díky, už je to v liště :)

11. JandaPanda

JandaPanda Vážený autor

Ciri, díky, každý dárek je prima :)
    Hned jsem i protočila, a forest zatím přede mnou uniká

K akci - už chodím jenom hrát minihru a sbírat mince na nákupy do obchůdku

12. evoku57

Asi budu brzy končit, dochází sušenky a už mne to nebaví ;), vyzvedla jsem zvíře a strom v xxl provedení, zbyla tam jen 1 pikolka, už není skoro co nakupovat

13. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Doktor Marigol (či jak se jmenuje) dneska 6x superhnojvo dolní cesta - bonus 5x lepidlo :) (to v první části)

a v druhé části opět SH 6x (3 políčka po otázce - před baha body) také 5x lepidlo

a u Lennyho za punče v druhé části za banány (dolní cesta - 5 políčet od začátku) + 10 farmářských mincí

Sheldon - superkrmivo (5 políček před koncem, nejvíc horní cesta) + 10 farmářských mincí a v první části

Naposledy upraveno: 1/1/26 v(e) 5:03 PM
  14. Zrzinka11

Zrzinka11 Vévoda fóra

Já mám 6/90 a vůbec to neřeším ;) Třeba časem zvládnu nějakou akci dokončit :p Nepamatuju si, že by před lety bylo potřeba tolik akčních kytek xD

15. ašada01

ašada01 Titán fóra

Po svátcích mám nachystáno na minihry 80 jablíček a 48 punčů. Od zítra začnu, budu už sbírat jen oba druhy mincí.

16. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Tak to tě lituju! Snažím se hrát průběžně,a i tak je to hrozně zdlouhavý!Paňdulák si po plánu poskakuje,jako by byl po opici! A jak se to všechno ukrutně dlouho načítá !:cry::cry:
    Se z toho potento,než to odehraješ!o_O

Prepperka, kutilka70 a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  17. evoku57

Odehrávala jsem asi 40 deskovek na hlavní :sleepy: asi 30 na vedlejší a je to záhul, taky jsem ráda, že to mám za sebou, je to nekonečné, otázky a odpovědi už znám, nepotřebuji ani nápovědu a i přesto mne to nebaví, je to zdlouhavé a nudné

18. hroudov

hroudov Veterán fóra

Ciri13 děkujeme, vyzvednuto ;)

Prepperka a kutilka70 tohle ocenili.
  19. jeslince

jeslince Rádoby autor

Může mi někdo poradit, jak získat pomerančový džus? Mám splněné všechny bedny na horách. A džus nikde.

20. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

Taky hraju hry průběžně :music:
    Za vědomostní body mám v nabídce už jen toto :wuerg:
    [​IMG] Ostatní už jsem vyzobla :p
    Hry hraju už jen kvůli ozubeným mincím, takže vědomostní políčka spíše vynechávám ;)
    Za OZ zatím vyzvednuto 2xhnízdo kardinála, 2xjedle korejská a 1xhnízdo kardinála oranžové :)