Zimní velkolepost (18.12.2025 - 7.1.2026) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 17/12/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. maribeja

maribeja Analytik fóra

kaolín11
    kaly a všeho mám dost pole 10 mám otevřené a nějaká pole okolo ,ale dál mně to nepustí chce to po mně 20 klíčů je to u takového provazu,tak nevím jinak mám vše přepěstované ,ale to je tak vše mimo teda pár jedlí těch mi ještě chybí ,ale asi si sedím na vedení,ale ve svém věku nejsem s počítačem moc velký kamarád ,takže neumím dávat obrázek jsem pouhý uživatel,ale i tak děkuji za rady

2. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

20 klíču se dodává na druhým plánu! Na poli č.1 a 13 !
    Pokud máš všeho dostatek,musíš denně sbírat 6 klíčů !!
    Zde se sbíraj klíče(na prvním plánu):

Ještě mi tak napadá,že asi nevíš,že se dá plán posouvat nahoru a dolu levou šipkou !!!!

Naposledy upraveno: 28/12/25
  3. maribeja

maribeja Analytik fóra

děkuji za plánek a ž jsem na to díky tobě přišla nepoužívala jsem ty šipky nalevo ,holt stáří je stáří a někdy blbne děkuji moc už mám ty klíče za sušenky děkuji moc ,že jsem otravovala a hezký zbytek roku

4. kaolín11

Klikni na levou šipku a drž! Dostaneš se nahoru,kde jsou další pole s klíči a jablky!;)
    Tak,hlavně že se zadařilo !!!!!:);)

Dodatek
    Hlavně vynechej na prvním plánu pole č.20.! To již k ničemu nepotřebuješ! To si případně nech až úplně nakonec!

5. Honzík59

Honzík59 Pisálek fóra

Ahoj,nevím,jestli nejsem slepá.V misi vidím jen 3 dekorky do stonku.Poslední musím koupit za mince?děkuji předem za radu.

babina51 a -Jara05- tohle ocenili.
  6. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Honzík59 - ahoj, Kakao s příchutí krtka získáš na úpatí hory (č. 34), další tři dekorace získáš za dodávky akčních předmětů.
    Hezkou neděli

7. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Buď jsem úplně mimoň nebo nevim

Když se hraje za punč a primárně chodím na +1 na jedle
    Bonus se aktivuje hned co to dohraju že? :p

Teď se to snažím najít a asi nenajdu, protože si zrovna propočítávám, jestli ty 3 tisíce do konce dám s rezervou či nikoli xD

8. Skali

Honzulka05 - ahoj
    • Bonusy se aktivují po odehrání minihry (tak jak je psáno i ve FAQ).
    Hezkou neděli

babina51, Prepperka a -Jara05- tohle ocenili.
  9. kaolín11

Dekorace všechny doma!8)

Ještě popřemejšlím,zaco utratím ozubený mince.Zřejmě pořídím v základu,2x kardinál a 2x jedle. Času je dost !:)

10. Honzík59

Honzík59 Pisálek fóra

Moc děkuji

11. Skali

Honzík59 - za málo, rádo se stalo.
    Ať se daří

babina51 a -Jara05- tohle ocenili.
  12. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Všeho je potřeba moc, ten týden, co jsem ztratila, je hodně znát. Asi nemá smysl pokračovat, ke konci se nedoklikám, ale stejně zkusím získat, co se dá.

13. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

Ahoj. Vše důležité je doma :)

14. kuchynak

kuchynak Pilný autor

Y_n_O
    to dáš, týden není tolik...
    já si taky myslela, že nenasbírám jedle a už mi jich schází jen necelá tisícovka. Do předevčera jsem měla jen 6 XXL sazenic. A mám s nimi stále problém, protože se mi opět neotevřela hra pro jejich získání. Odškrtne se mi, neotevře se a bedna se nepřipíše.
    Už jsem to reklamovala na podpoře, pezt mi hru restartoval a teď se mi to stalo zase...
    Tak držím pěstičky!!

15. Zrzinka11

Zrzinka11 Vévoda fóra

Jediné co jsem stihla bylo před Vánoci zasázet akční rostlinu a první sklizeň jsem zvládla dnes.. Vůbec jsem se sem nedostala, nebyl čas... xD Uvidím, kam dojdu .. ;)

16. Skali

Zrzinka11 - ahoj, nerada prudím kvůli podpisům, ale máš tam moc řádků textu pod obrázkem - budeš to muset zredukovat. K tomuto obrázku můžeš mít jeden řádek textu vel. 4 (máš tři + jeden vynechaný).

babina51 a Zrzinka11 tohle ocenili.
  17. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Skali

Děkuji za info (tím hledáním jsem myslel v inventáři, ale jakoby tak no)

U nějakých lidí se vám alespoň plní vánoční přání, že čtou FAQ nebo nejsou líní si to najít nebo domyslet :)

Každopádně hry hraji až potom, co sklidím xD

Takže mi ten bonus stejně vychází na jednu sklizeň (pokud nezapomenu nařídit budíka nebo jestli nezapomenu na čas jako takový)

kutilka70, babina51 a Prepperka tohle ocenili.
  18. zejdy66

zejdy66 Analytik fóra

Skali,prosím co mám dělat, rozehrála jsem minihru a po prvním odkliknutém políčku se mi tam točí kytka a nelze pokračovat.
    Děkuji

babina51 tohle ocenil(a).
  19. Skali

Honzulka05 - bonusy z minihry se aktivují sami hned po odehrání minihry ;)
    Má odpověď byla na tuto tvou otázku: "Bonus se aktivuje hned co to dohraju že? "
    Pokud jsi tedy myslel něco jiného, pak svůj dotaz příště lépe formuluj, bo nejsem Sibyla :eek:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zejdy66 - podle kolegy můžeš zrestartovat hru :)

20. Zrzinka11

Zrzinka11 Vévoda fóra

Skali, smazala jsem a vynechaný řádek také ... Tak snad je to v pořádku teď ;)

babina51 a Skali tohle ocenili.