Zimní velkolepost (18.12.2025 - 7.1.2026) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 17/12/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. babina51

babina51 Hrabě fóra

kaolín11-díky za ks.Šmarjá to jsem přehnala.už mám napěstováno 53000.Tak teď se vrhnu na cesmínu.Chybí mi tak 4000ks..Tak se teda zeptám dá se vrátit nebo musím platit klíčema?Díky.

kutilka70 a -Jara05- tohle ocenili.
  2. lubin1234

lubin1234 Stará škola

Tak akce zatim jde dobře a líbí se mi, že dostávám skoro pořád odměny. Minihry jsou taky celkem fajn tak uvidim, jak to půjde dál:music:

3. hroudov

hroudov Veterán fóra

mohlo by RT prosím pustit kohoutky na vánoční koule? s tímhle co nám padá se fakt daleko nedostaneme, nemám ještě ani těch prvních 260, a to točím na hlavní stáje :mad:

4. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Už jsem v půlce s pěstování lízátka :D Upřímně ani nevím jak

Až tohle dopěstuji, tak buď příjde na řadu cesmína anebo dám na plochy stromy
    Mám spoustu meruněk, oskeruší, platanů... Z toho by mohly ty koule spadnout

5. hansicek

hansicek Velmistr fóra

napriek tomu, ze som zacal prakticky bez pripravy az v piatok po siedmej vecer, tak akcia ide celkom dobre, akcne napestovane vsetko, cakam uz len na kluce, akcne jedle mam uz vyse 1000ks a zvysok dojde samospadom, kardinalov poriesim zajtra vecer rychlochovom spolu s obrchlievikmi aby som si zabezpecil zasobu susienok, lebo po otvoreni vrcholu uz stromy produkciou susienok nebudu stacit.

vypadavanie susienok je fakt trapne - z 202ks 20hod. stromov + 18JC vypadne max 20 susienok :wuerg:

Naposledy upraveno: 21/12/25
  6. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

Moc děkuji za restart deskové hry, což mi umožnilo opět sbírat jedle. Vše je ok. :)

7. .macca.

.macca. Dozorce fóra

Dave Lister Děkuji už mě to funguje, můžu pokračovat.

8. janmil

janmil Aktivní autor

Otázka, kedy sa otvorí druhá čast hory? Musím spraviť všetko z prvej hory?

babina51 tohle ocenil(a).
  9. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Tak už pojedu deskovky jen na otázky, všeho mám dost a v akci čekám už jen na klíče, ;) abych mohla otevřít vrchol hory a dodělat ho
    teď už to bude hračka, jen si budu vyzvedávat klíče, jablka, následně punče a hrát hry, minihry jsem hrála jen na stromy skládačku, pucle a mašličky jsem nedělala

10. hansicek

hansicek Velmistr fóra

druhu cast si otvoris sama za 20 klucov, nemusis mat splnene vsetko, staci len najrychlejsia cesta hore, niektore policka mozes obist, aj to posledne policko v ktorom chcu ozdoby. Nestracaj cas s odbockami, preskoč čo sa da, potom sa k tomu vratiš. Treba co najtrychlejsie aktivovat policka co davaju kluce(otvorenie vrcholu) a jablka(hranie minihier)

11. evinana

evinana Baron fóra

Já jsem na tom takto splněno 76/90, na vrchol hory mám zatím jen 13 klíčů ale kytky jsou napěstované. Plodů jedle mám zatím 3204. Mini hru hraji průběžně a sbírám jen bednu se stromky. Zvěř už nepotřebuji, tak bedny s ní nedělám. Stromů mám 6x XXL, 8x XL a 6 obyč. Tak snad se plody stihnou, času je ještě hodně. Ať se všem daří

12. janmil

janmil Aktivní autor

díky, tak to značí,že keď budem mať 20 kľúčov, tak si môžem otvoriť druhú polovicu? je tam nejaká šípka alebo niečo iné na otvorenie.

13. kutilka70

kutilka70 Ikona fóra

Tak asi tak, ale klíče sklízím co 10h :wuerg:

Edit: Pitrýsek47 já obrázek vidím :music:

Naposledy upraveno: 21/12/25
  14. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

janmil: Proklikej si krabice i prázdné a sám uvidíš kam tě to pustí a co potřebuješ. Mezi úpatím hory a vrcholem se dá přepínat vpravo, posunovat vlevo.
    kutilka: Nevidím nic.

15. janmil

janmil Aktivní autor

díky

16. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Hraju a nevím co, jsem zmatená jak nádražní vrabec a nebo ještě víc. Strašně mě zajímá kam dojdu.:cry:xD

17. anvan

anvan Velvyslanec fóra

Akci jsem už nejspíš celou pochopila, až na jedno: pořád nejsem schopná nastřádat nějaké sušenky - tím pádem nemůžu zkrátit časově bedny.
    Mám celou plochu stromů na divošce, na mýtině obrstromy a dělala jsem okamžitou "sklizeň" chlívků zimního kardinála....Na plochách mám i po 10 ks Johny - ale sušenek mi vypadne tak 10....jsem pořád na nule. Poradíte někdo?

babina51, Prepperka a kutilka70 tohle ocenili.
  18. Trilian55

Trilian55 Stálice fóra

Prosím vás, ako získam sladký pomarančový punč na bonusovu doskovú hru? Prešla som Sobí expres a nikde nie je vypadavatko punču, len kľúčov a jablka.

19. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Trilian55: Musíš postupovat pořád nahoru, na horu. A bude i punč.
    Anvan: Sušenky ti můžou poslat i sousedé a přátelé. Já bonusy nekrátím, času dost. Stejně zatím nemám čas je pokrácené vyzvednout.
    dasa1143: Žádný strach, dojdeš až na vrchol :D.

20. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

anvan
    Jestli máš k dispozici okamžitou sklizeň,dej na plochu to nejdelší co máš( obrstáje,stáje ve vysokým LV, atd..)

babina51, kutilka70 a anvan tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.