Zimní trh I - IV (28.11. - 21.12.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 27/11/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. lumat85

lumat85 Stará škola

Noooo....... tak já jsem avizovanou změnu nepostřehla, tak mě ani odvolání změny nijak nezasáhlo. Co mě ale zasáhlo...úplně jsem akci zazdila, tak mám od rána hlavní i divošku sklizenou. :oops: Takže jsem bez kakaa.

Fakt nemám v tomto čase kapacitu na sledování farmy, fóra a všech změn a odvolání odvolanéhoxD
    K farmě a fóru odskakuju odpočívat s kávou mezi cukrovím, pastováním podlahy,vařením obědu, odpovědmi babičce (skoro 90 let)...a už budou ty Vánoce? A máš dost napečeného cukroví? A už jsi upekla vánočku? A nemám ti pomoct? -.- A kdy už to všechno budeš mít konečně hotové? :mad:PomoóóócxD

Omlouvám se, tak jsem si tady ulevila, vyčistila hlavu a jdu zase makat. Za hodinu sraz na farmě, snad nezapomenu.

2. anvan

anvan Velvyslanec fóra

Mno, tak já měla celou bahamu plnou dekorací (potřebuju se posunout v levelu). Všechny jsem je musela zbourat a nasadit něco z čeho by vypadlo kakao. Přišla jsem o miliony TBZ! A teď že k ničemu? Opravdu moc děkuji, před vánoci si člověk nemůže nic jiného přát, než aby vše klapalo. A že tady to tedy klape!

3. evinana

evinana Komisař fóra

lumat85 jak já ti rozumím xD mám u sebe mamku, které je 91 let a opravdu už nemůže žít sama a tyto a jiné otázky stále dokola mám na denním pořádku xD ví bůh jaké budeme my jestli vůbec v takovém věku že jo.
    anvan já také tak. Zbourala jsem večer dekorace a ráno sklidím a nic. Až pak jdu na fórum a zjistím tu změnu. Ale akci udělám, protože jsem včera nezačala a nechala to na dnešek, takže to sfouknu podle původního plánu;)

4. dinoalesi

dinoalesi Hvězda fóra

A nemáš vyšlechtěný šafrán nebo krychlový meloun? Tam řádek na okamžitou sklizeň nepotřebuješ ;)

evinana, lumat85
    taky to znám xD

Naposledy upraveno: 12/12/25 v(e) 10:47 AM
  5. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

38 kakaa z hlavní a divoké (akční):p
    Edit: Z další sklizně 41 ks

Naposledy upraveno: 12/12/25 v(e) 1:47 PM
  6. babina51

babina51 Hrabě fóra

Padá to mizerně.Jedno pole dalo 8ks. a druhé 18.Ještě,že jsem dala 2 domky.Počkám na další sklizeň křoví tak snad napadá zbytek.

7. satelit

satelit Hvězda fóra

Tak taky hotovo.

8. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Hotovo hned po 10 hodině na obou farmách ;)

9. hroudov

hroudov Baron fóra

nejvíce to padá ze šlechtění, ale už mi došlo i SK, tak jsem zvědavá jak to dohoním na příští týden s odznaky, chybí mi ještě 80 odznaků
    plazů, jinak vše připraveno

10. Ciri13

Ciri13 Velvyslanec fóra

Mám 32 kousků kakaa. Tak se uvidí. Přiznám se, že jsem změnu nezaregistrovala, až teď, když bylo ze strany RT "odvolávám, co jsem odvolal a slibuji, co jsem slíbil".
    Za chvíli: "hurá na vánoční večírek".

11. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Tu zpátečku u padátek jsem nějak nepobral. Ze 4 hodinové akční na hlavní a louce
    mi toho asi moc nenapadá. Bral bych raději Baha, tam bych byl na tom lépe.
    :(

12. evinana

evinana Komisař fóra

Tak i při změnách tam a sem hlásím akce hotová :)

Naposledy upraveno: 12/12/25 v(e) 4:44 PM
  13. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Tak mě to je jakoby jedno, vyskočilo mi asi 230+ kusů kakaa, takže já sem v suchu, ale Natálka ne :cry::cry:

Šlechtění to jistí

Edit: hotovo (ne kompletně, ale velká většina ano)

Naposledy upraveno: 12/12/25 v(e) 3:16 PM
  14. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Ahoj.Prídem domov z práce a .... nepadá to!? Idem na fórum a ... všetko je zase inak!? :cry: Moderátori za to nemôžu,ale RT nech sa zamyslí! No,idem šľachtiť!

( ..a to som myslel,že skončením tej nemožnej akcie na spešlploche sa to dá do starých koľají..)

Naposledy upraveno: 12/12/25 v(e) 4:48 PM
  15. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Peto121 - vypadá to, že koleje skončily ve sběrně...
    Já si také ráno po desáté mohl na Baha oči vykoukat, kde je nějaké to kakao a ono RT. No nic, čekám na nedělní BB a mezitím dodávám, co vypadne ze současného plevele na farmě.
    A jen tak MMCH - na mé farmě sklidím 39 ks a na mladších 80. Polí stejně, vody stejně, jen jsou o 3 roky mladší. Jó, za mladší se každý ohlédne;)

16. karbar

karbar Baron fóra

Tak tady už ty některé akce jsou fakt na Chocholouška!
    Nebo jak se u nás říká: Červený střechy to jistí!

-Jara05-, Prepperka a Trepifajksl tohle ocenili.
  17. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

Hotovo :)
    Nic jsem nešlechtila. Naštěstí jsem měla zasazené Rákosí se sklizní cca v 11h a teď jsem sklidila Oranžovou macešku ;)

-Jara05-, Prepperka a Kytka2001 tohle ocenili.