Zimní slasti a strasti (3.12. - 9.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem haník30, 2/12/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak já už taky mohu bilancovat ;). Nedokončila jsem všechno, ale ani jsem to neměla v úmyslu, takže to neberu jako mínus. Akce se mi líbila, hlavně ten systém "splň, co chceš", kterým se pro nás, kdo nemáme ambice dokončit úplně všechny úkoly, hodně redukovaly požadavky na padátka a akční kvítí.
    Chtěla jsem všechny sošky, ty mám a jako bonus ještě něco užitečného navíc (SH, SK, nějaké dobroty a tak :)). A to rozhodně nemůžu říct, že bych tu byla ve dne v noci (no, tedy vlastně byla, ale ne trvale, jen jak mi to zrovna vyšlo :p)
    Za mně díky! :)

2. gabig1

gabig1 Zelenáč fóra

Tak to já nesplním:-(palčáky chybí......

Margziam tohle ocenil(a).
  3. -samsie-

-samsie- Perspektivní autor

Ahojky, tak po delší době se hlásíme :) O víkendu nebyl čas a zbytek dní jsem měla čas jen na nakouknutí. Takže: nakonec jsme dokončily, ale musely jsme koupit zbytek palčáků. Chtěly jsme hlavně stromek 2011 a dekorky. Ke konci nám chyběly jen palčáky do druhého úkolu, diamant. Pěstovala jsem na dvou plochách a pidipolích s MJS, přes noc růže, které máme zkrácené na 8 hodin a jednou byly přes den v sobotu, protože jsme byly v Tongu a jednou v úterý kvůli tréninkům. Takže za nás spokojenost :)
    Všem kdo splnili gratulka a těm, co to honí na poslední chvíli držíme palce :)

4. FILIPS02

FILIPS02 Pisálek fóra

Tak já doufám,že to taky dodělám,chybí mě 15 palčáků a budu za hoďku sklízet dýně,tak doufám,že ten zbytek vypadne.

blondmary, evainfo a Margziam tohle ocenili.
  5. blondmary

blondmary Magnát fóra

nooo celá nervózna a spotená som čakala na posledné palčiaky. Dodávka prišla v poslednej chvíli a tak si dávam fajku za splnenú úlohu. A teraz idem s kľudom piecť perníky a pridám do nich aj rum, nech majú trošku grády:D

6. Margziam

Margziam Stará škola

Ahoj.. hlásím Finito... Díky všem, co mi poslali padátka a podporovali i zprávičkami holoubkem nebo sovičkou.. :)
    Jak jsem myslela, že to nedám, tak se to přece jen podařilo.. i když se ztrátou toho SH včera.. Ale dnes po dopolední sklizni jsem osela ledovkou 2 plochy, teď po poledni, jsem vše sklidila (i na Baha bylo zralé) a mohla dodat do posledního úkolu chybějící ledovku.
    Palčáky jsem tam dodala už dopoledne, bo jich vypadalo z těch dlouhodobek a stromů víc - asi 80 včetně dárků - jestli se nepletu..

Takže nyní je stav zbylých: 489 ledových květin a 80 palčáků (ještě nějaké přibyly od dopoledne - ze sklizně i od sousedů a dobrodinců)
    Pomocníky jsem dopoledne vzala z 12h kuponu. Takže 1 ubyl.

Díky RT za akci i odměny a taky, že poslední dny přeci jen povolil kohoutky padátkům, aby mi taky napadalo potřebné..
    Konečně klid.. aspoň trochu.. než zase něco bude dalšího...

Gratulka všem, co už dokončili a bojujícím přeju, aby zdárně dokončili, co chtějí... Ahoj.. :)

7. pracující

pracující Pisálek fóra

Tak to konečně vypadlo. Musela jsem s tou farmou, ale pořádně zatřást :p.

8. nomsizi

nomsizi Zelenáč fóra

13 palčáků chybí ... to už nedám :oops:

blondmary a evainfo tohle ocenili.
  9. Vefro_CZ

Vefro_CZ Perspektivní autor

Tak sice za 5 minut dvanáct, ale akce splněna celá, zbylo mi 6 palčáků... Všem pěknou hru :D

10. FILIPS02

FILIPS02 Pisálek fóra

Hurá taky jsem dokončil a dokonce mě ještě zbyly palčáky,z těch dýní to padalo víc než jsem myslel.Děkuji všem,co mě pomohli. :):):)

11. janaj1

janaj1 Pisálek fóra

Hotovo, finito, akce nedokončena. Chybělo 10 padátek, a to jsem se mohla stavět na hlavu a střídat na polích co se dá. Gratulka všem, komu se zadařilo. A my ostatní nesmutněme, třeba se příště zadaří.

12. zdspu

zdspu Zelenáč fóra

Ták - akce skončila, měl jsem asi 1000 Ledových květin navíc ale chybělo mi 14 rukavic. Prostě nevypadli .... Jsem z toho zklamaný, snad se brzo oklepu- zdspu

13. kocúrMuro

kocúrMuro Perspektivní autor

Ja som to mal včera večer ale iba tie čo som chcel nerobil som ju celú ale dekorky a SK sú v kapse ;)

blondmary a evainfo tohle ocenili.
  14. lejipa

lejipa Aktivní autor

tak s odřenýma ušima akce hotovo,díky sousedům, zbyl jen jeden palčák :)

Janina0971, evainfo a Medvánek tohle ocenili.
  15. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Akce byla pěkná, dodělala jsem ji, ale tentokrát těch palčáků padalo o mnoho méně než jindy . Tentokrát jich moc nezbylo asi 86 kusů, jindy je toho i okolo 500.Je mi líto těch, kterým chybělo jenom pár rukavic, možná, že to chtělo prohledat skříně a něco by se našlo!!!! Ale nevěste hlavy... příště to jistě vyjde! Krásný advent všem!;););)

Janina0971 a evainfo tohle ocenili.
  16. mousicka

mousicka Guest

Akcia nám skončila, akčné predmety premenené na BS a grajciare. Ďakujeme vám za spätnú väzbu, ktorá bola odoslaná RT.
    Zamykám.

mirae tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.