Zimní pohádka (3.12. - 31.12.2019) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 2/12/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Batory

Batory Vycházející hvězda fóra

zlato,ale mi jsme také tak začínali-by pak postup a jiné nemělo cenu.

2. slepka1

slepka1 Pisálek fóra

Děkuji moc, už jsem přes slzy neviděla na práci :inlove:

3. jamibe1

jamibe1 Obyvatel fóra

Zdravím vespolek;) tak já mám zimní pohádku už teď,celý prosinec jdu do práce od rána do večera a bruslit budu tak max. autem na silnici xDco dám, to dám :p

4. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Sem věděla, že to i s návodem zvrtám xD Samozřejmě, že jsem sklidila lízátka bez bonusu, tak teď budu jak trubka (proč jak) čekat, až dozraje další várka na diamantový úkol 8)

5. Angelica190

Angelica190 Perspektivní autor

nic si z toho nedělej, já jsem 85 level a většinu akcí taky nedodělám, ale neboj, ono se to časem zlepší, vždy plním co zvládnu, teprve před pár měsíci se mi podařilo získat první řádek na stonek, od té doby ještě 6 , ale s každou další akcí je to lepší a lepší ... doporučuju chodit sem na fórum, hodně hráčů mi tu radí a pomáhá si akci rozplánovat co nejlépe, spousta hráčů mi i poslala zavařeninu nebo při O/D chlívek / výrobnu co mi chyběla .... k této akci konkrétně - první část neplním, sice mám výrobny ale nulové skladové zásoby takže bych stejně nesplnila - využívám akci k prodeji - prodávám produkty, zvířáta, nebo jen krmiva ( které jsou do akce zapojené) - plochy mám osázené rostlinami ze kterého melu krmivo které se dá dobře prodat ( většinou i mimo akci)

6. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Co myslíte, kdo ráno vstal a sklidil, aby vzápětí zjistil, že je časovka na lízátka?:mad:

7. raddre

raddre Baron fóra

tak už jen počkat na rukavice a bude rovněž hotovo
    -pechfógl- já čekala, jak ten korunovaný přes půlnoc, abych sklidila žebříky a sýr, ujistila se, že mám správný počet, sklidila, poklidila, abych zjistila, že časomíra se pouhým pohledem nezapne a vytáhla znovu výrobny na plochu, ráno jako první věc jsem zapnula časomíru a teprve pak jsem se vrhla na to ostatní

8. libakos

libakos Titán fóra

Časovky byly v pohodě,jen jsem měla výrobny různě dané tak jsem sklízela růčo a postupně vzhledem k danému úkolu.Dnes snad dopadají rukavice a bude to za mnou.

evainfo, Pitrýsek47 a naruto2002 tohle ocenili.
  9. burds

burds Titán fóra

Yno nezoufej já udělala to samé.A to jsem prosím ještě nakrmila SK žáby.Pochopitelně omylem.Tedy tahle akce pro mne bude vzhledem k mé chytrosti dost drahá.

10. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak casove ukoly jsou za mnou (ty s upgrady) a ted uz jen cekani az bude dost rukavic... no hnuj je trzni, ted za 0.1, jak zacne dalsi akce, tak za 1300 :)

evainfo a naruto2002 tohle ocenili.
  11. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Taky mám časovky hotový,stav [​IMG] Teď už jenom rukavičky,ale ty asi v klidu dopadaj.Akce se mi líbí,ale bez chovatele by to byl vopruz.Jeětě,že byla možnost za záplaty.

12. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

pche at me trumfnetexDxDxD

13. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Já si vytahala výrobny tak šikovně, že jsem měla 2 pletařky na jedné ploše, 2 na druhé. 4 sýrárny na jedné, další zase jinde... krom keramiky, alespoň tu jsem si chytře dala všechnu na ostrovy.
    Pak jsem si musela udělat podrobný postup a odškrtávat, co kdy zapnout a sklidit :p Naštěstí mám časovky už hotové a teď jen čekám na rukavice.

14. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak časovky s lízátky hotové, se svetry a keramikou také, teď mám první várku se sýrem a žebříky.... Co se týče času a počítání hodin, na to jsem lempl a doslova (nechápu, jak jsem mohla mít 1 z matiky - nejspíš jsem opisovala od někoho chytrého :oops:), takže jedu jeden úkol, další a další, pořád dokola...
    No a aby to bylo úplně super, malá mi vlítla k PC, chtěla strašně mašííí (na hřbitově jezdí a moc se jí líbí), tak v zápalu boje s PC mi smazala tři výrobny do časovky a 5 políček s hráškem.... Vůbec jsem ji nechtěla přerazit vejpůl :cry: naštěstí ty 3 výrobny s SK čas v pohodě daly, byly jen cca o 4 minuty déle.... :)

15. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] ... hezkou zimní pohádku všem :) ještě že vás tu mám a kdybych včera pozdě večer nekoukla, jak vám to hezky jde, tak jsem si časovek taky nějak nevšimla (ostuda) a ráno mezi dveřmi překopala sýrárny, které dozrály, protože jsem je nacpala do jednoho hangáru xD
    Začala jsem před chvilkou po příchodu z práce a šla na časovky, které mám docela ráda, jen ten jeden žebříček u poslední časovky se nějak rozpadl, či co :p no jó, ty počty. Si počkám, ono to půjde a nářadí za chlívečky ve městě nechci utrácet, protože šetřím na další velkokapaciťáky - co kdyby přišla ta nová plocha ;) Tak na dokončení chybí 5 zimních svetrů, 22 žebříků a 125 rukavic ... se na tom už pracuje, nachystané i domácí rukavice, kdyby nějaká chyběla :p

.

16. libakos

libakos Titán fóra

Budu si muset nějak pomoci,škoda,že nemám pletací stroj,to by bylo rukavic i na rozdání;).No akce je na dost dlouho, tak to snad napadá,měla jsem ,,velké oči''dnes to určitě nebudexD

Y_n_O a evainfo tohle ocenili.
  17. burds

burds Titán fóra

Tak časovka konečně hotová.Ted jen než napadají rukavice

evainfo a spuntka tohle ocenili.
  18. jana563

jana563 Dozorce fóra

Jo taky mám časovku kupodivu hotovou a chybí rukavice na poslední zlatou a diamantovou část.Snad to napadá.

19. Beznoska

Beznoska Velmistr fóra

Já si myslím,že RT by se měl trochu zamyslet.Máme ještě dvě volné plochy ty "ve výstavbě" a protože se blíží Vánoce,tak na jedné ploše by jsme mohli sázet smrčky a na druhé borovice no a v úkolech do družstva by jsme dodávali ke smrčkům borovicové šišky a k borovicím smrkové. Vždyť je advent,ženy mají hotovo a nebudou mít do čeho píchnout. Když guláš tak guláš. :)

evainfo a matlafous123 tohle ocenili.
  20. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Firnajs, co to chováte, že máte tolik rukavic? Já se placatím u zlaté pětky, nepadá to a nepadá... Vždycky spolehlivé husy se na to vykejhaly, asi už je na ně zima, tak zkouším kde-co...

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.