Zimní pohádka (3.12. - 31.12.2019) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 2/12/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Já už si ty plusové nechávám na hlavní ploše farmy. Stejně, až je vysosám, zůstanou v liště, není to kam dávat, pokud nejsou do řádku na stonek. Teď tam mám i ten zimní stadion, abych nezapomínala přidávat záclony. A na to, abych překopala celý ostrov, bubu park a normální park a povyměňovala dekorky za výnosnější, jsem moc lenivá. :)

EDIT: tak jsem si zkontrolovala plnění úkolu a ještě potřebuju 11 věnců na záclonu. Uf, to je 11x300 cesmíny. Chjo, se upěstuju xD

Naposledy upraveno: 19/12/19
  2. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tss, já jich potřebuji ještě 13 :p Ale času dost. :)

evainfo, Y_n_O a matlafous123 tohle ocenili.
  3. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Y_n_O zdravím, jestli myslíš zimní stadion pod širým nebem, bruslení, tak ten jde umístit i mezi mazlíky. Tam se nemusí volit ani záclona vyskočí hned ,-).
    Taky si dávám dekorace k sobě na jedno místo (bonusové) i klidně na plochu kde není akce, jinak je to chaos.
    Cesmína=pěkná otrava ,-).

4. Y_n_O

Pitrýsku, teď před chvílí jsem zakoupila v mazlíkárně čtvrtou pidiplochu za mince od detektiva. Hned jsem tam šoupla dráčka, získaného také za mince z hledačky, křečka a Marigolda. A stejně na to zapomínám klikat, tak je úplně jedno, co tam mám xD

Naposledy upraveno: 19/12/19
  5. raddre

raddre Baron fóra

dobré ranko, tak nato, že jsem jela celou dobu na 22 pohopolích jsem nečekala, že budu mít splněno. Díky předchozím minihrám, jsem si mohla dovolit používat SH a ZSH, zato ještě jednou děkuji RT a teď jdu dát zpět chlévy docházej mi bobky:D

6. pepino1972

pepino1972 Magnát fóra

No potěš koště, teď jsem koukala na poslední díl zimní pohádky, ale myslím, že to bude horor.Na posbīråni upg bruslení potrebuji 1000 pernikových domecků.Na dvou plochách? To jako vážně?Ano,můžu koupit koš, můžu slechtit, nebo se na to můžu vykašlat, ale takový nátlak od RT,to je hnus velebnosti.

k.vitek a malanek70 tohle ocenili.
  7. Y_n_O

Tak tuhle kapitolu pohadky jsem konecne docetla xD Az budu rano doma na kompu, vratim na mytinu obrstromky, zver a velkokapacitaky. Ted uz budu jen stavet snehulaky a chovat exotickou faunu...

8. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Y_n_O - s ohledem na 4.díl pohádkového séroše bych ty velkokapaciťáky dala rovnou na hlavní, ať nemusíš stěhovat dvakrát - bo perníkové chaloupky budou padat ze zvěřiny na hlavní a plantáži ;)

alexandrakerulova00 tohle ocenil(a).
  9. Y_n_O

Skali, kazdy zivocich navic se hodi, ovoci neni nikdy dost, o produktech to plati nekolikanasobne xD I jinde je plno...

Skali tohle ocenil(a).
  10. satelit

satelit Hvězda fóra

8) Ani jsem si nevšiml,že už mám hotovo a zasadil jsem znovu cesmínu. :(

Tak už tam vydrží,budou krejcary.​

11. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak bez bonusu na cemkoliv se to tahne, ale jeste jedna dodavka a mam to z krku... ovsem priprava na dalsi cast je o zviratech, nastesti na plantazi uz jsou, jen na hlavni opet delat pruzkum co asi tak bude optimalni...
    No hlavne zadny necekany vypadky a pak vytrhnout elfika z plochy :)

evainfo a -migos- tohle ocenili.
  12. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Akce hotová... (už někdy dopoledne)
    Na hlavní ploše zatím žlutý hrášek a asi 8 výroben, z toho jedna maxi. Chlévy dám zítra večer, dle seznamu, co je podlimitní a chtějí nejvíce u "sezóny" .... zatím jsem vypozorovala holubice, krtky, čápy, sovy a sokoly... něco mám jen základní, něco i oranžové... na Baha mám oranžové koaly a krokodýly.

evainfo, duna.duna1 a -migos- tohle ocenili.
  13. lalaX21

lalaX21 Pilný autor

Ahoj, můžete mi poradit? Když dám na plochu chlívky, které dávají více BZ, znamená to, že je vyšší možnost padátek?

14. Skali

lalaX21 - ahoj, nene, padátka se spíš odvíjí od délky růstu (u všech komodit) ;)

15. lalaX21

lalaX21 Pilný autor

• Nepoužívej odpověď s citací, pokud reaguješ na příspěvek bezprostředně nad tvým. Stačí dotyčného (mě) oslovit. Děkuji Skali
    Skali

*** odstraněna zbytečná citace
    Díky.

16. Skali

lalaX21 - za málo.
    Nepoužívej volbu "odpovědět", pokud reaguješ na příspěvek bezprostředně nad tvým, bo odpovíš i s citací toho příspěvku (musel/a by si citaci odmazat). Začni psát nejlépe do nového příspěvku a dotyčného (mě) jenom oslov.
    (citace se užívá např. při reakci na nějaký starší příspěvek)
    Děkuji

evainfo tohle ocenil(a).
  17. raddre

raddre Baron fóra

zítra začíná Zimní pohádka IV, rozumím tomu dobře, že na plantáži mám ponechat kvůli padátkům chlévy?, přiznám se, že tím jak se k plnění akce používá pokaždé jiná plocha, už ani nevím, kde která leží

olivka1180, k.vitek a malanek70 tohle ocenili.
  18. Skali

raddre - jojo, na plantáži a na hlavné louce :)

perníkový domeček.png ;)

evainfo a raddre tohle ocenili.
  19. raddre

raddre Baron fóra

Skali, moc děkuji, potřebovala jsem se ujistit, abych to zbytečně nebourala, když tam mám 100% výsledky,

k.vitek, evainfo a Skali tohle ocenili.
  20. Silwin

Silwin Rádoby autor

Tak já opět zapomněla na konec akce a bude mi chybět jeden upgrade. :sleepy: Asi už bych si konečně měla začít nastavovat budíka. :p

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.