Zimní krajina zázraků I - III (6.12. - 22.12.2024) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 5/12/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Dekorku už mám tá bola pre mňa prvoradá.Teraz sa vrátim na začiatok a budem pokračovať.Musím tie perníčky ešte 3 x otočiť a budem mať hotovo.Potom si do ďalšej akcie budem sadiť čo mi treba;):D.

2. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Tak mi chybí cca 1300 perníků, to by měla příští sklizeň napravit. Musel jsem pustit bonus 100%, protože KŠ dalo jen +1 na 6 hodin. Takže, když už dvě akce, vyplatilo se ho použít. Dekorka byla jasně priorita. Jen ty časy hlídat. Jsem si odskočil z kuchyně, bych sklidil. Jdu se mrknout, jak to tam vypadá.
    Pěkný víkend přeji - nám tu svítí sluníčko!!!!!!!!! Po tom temnu včera je to radost.

3. kocieva

kocieva Osvícený autor

Finito, napěstováno u obou akcí, z kratší akce je dekorka už na řadě na magickém stonku a čeká na příští týden a u té delší akce jsem spustila mlýn - 72 koktejlů a zítra budu obdarovávat pana profesora a zvířátka jsou zpátky ve svých výbězích. Akce skvělé, přímo oddechové.

4. Ciri13

Ciri13 Dozorce fóra

Hezké odpoledne, já se propěstovala ke zdárnému konci. KŠ mi stávkuje - je to k vzteku, když máte 100 % do stodoly a ono zastaví hned vedle na parfémech, XXL jedli, 36 000 krejcarech, či na žlutém kravíně...
    Akční květina byla povedená a k dnešnímu zdobní perníčků se velmi hodila.
    Akce oddechová, nezatíží v tomto předvánočním shonu.

5. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Ahojte, dekoraci mám, nálepku taky, ještě vyzvednu poslední bedny s bonusy a finíto. Na párty lístky už nenapěstuju. Neva. Hlavní cíl splněn a to na mém záhumenku musí stačit :)
    Gratuluji všem, kdo doklikali celý úkol.

6. sovicka64

sovicka64 Velvyslanec fóra

Ja som dokoncila este pred vyletom a bosorka to tiez dala ltt ale dala :music:

7. bačkora85

bačkora85 Hrabě fóra

Zimní krajina komplet hotová ;)

8. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Hotovo,ani to nebolelo.Mal som v tuli domčeku zvieratká na šľachtenie za 1 SK.Len som trošíčka došľachtil za 2 SK.;);).

9. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Hotovo, stihla jsem našlechtit do 12 hodin na obou farmách, řádek je skvělý, tak mi to stálo za to ;)

10. lacrima

lacrima Titán fóra

Mám hotovo a bez šlechtění . Kakao [​IMG]padalo jak o život ;)
    Rychlíků gratuluji a ostatním přeji , ať vám ty hrnky s kakajíčkem rychle napadají.
    Neupíjet, sbírat a dodávat;)

11. Ciri13

Ciri13 Dozorce fóra

Hotovo, něco popadalo a jedna full otočka šmajchlkabinetu. A ještě zbylo. Kakao mám ráda, takže se obětuji. :)8)

12. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Hotovo, napadalo z rostlin a stromů. Chov nechávám v pokoji. Aspoň jedné akce je konec...