Zimní krajina zázraků I - III (6.12. - 22.12.2024) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 5/12/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Trilian55

Trilian55 Pilný autor

Riadok je doma, môže sa ísť na vianočný večierok :D

2. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Řádek mám taky ale vánoční večírek :pbohužel ne.;)

3. albína1927

albína1927 Aktivní autor

Nestihla jsem si koupit super krmivo ,protože jsem trávila čas na neurologii , bohužel prodej byl pouze 2 hodiny , to si dělají srandu :wuerg::oops:8)

INČUČUNA1959, sovicka64 a -Jara05- tohle ocenili.
  4. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj albína1927, nedělají.

Akce na superkrmivo je i zítra >>ZDE<<. Takže není nic ztraceno ;)

Ať vás síla provází na všech cestách

5. hroudov

hroudov Vévoda fóra

tak první část splněna, kdyby takhle šlo všechno, tak to bude super ;)

6. Ciri13

Ciri13 Dozorce fóra

Hezký podvečer, venku je nevlídno - zataženo, včerejší napadaný sníh taje. Takže břečka, ve které se chodit moc nedá. Ideální čas sfouknout tuto akci.
    Zatím tedy akce zn. pohoda. Jdu péct linecké.

7. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Mi chybí už jen 52 padátek. Padá to z dlouhodobek dost mizerně, daleko lépe mi padaly rukavice ze středně dlouhých. SK raději dávám mantám, bych měl dvě sklizně za den. Za hoďku a půl sklízím žlutý hrách a pokud nedopadají - je tu ještě na divošce trepkovka. To by bylo, aby nebylo.

8. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Hotovo, finíto, vymalovány omalovánky :)
    Nejprve jsem šla po dekoraci a řádku do stonku; až byl cíl splněn, pochytala jsem rukavice i na zbytek odměn. Děkuji řemeslnými produkty pokrácené borůvce, bez ní bych to nedala, páč jsem zjistila, že na nákup šafránu nemám finance, abysem ho mohla použít. Njn, vycinkala jsem se při topce ze všeho, ze zásob a konto taky zruinované :)

9. sovicka64

sovicka64 Velvyslanec fóra

Este ze tento vikend boly pajdatka, tak sme to zmakli ;) buduci to bude tazsie ideme na vylet do Prahy :music:

10. tykadlo

tykadlo Osvícený autor

Ahoj. Rozpěstovávám perníkovou kytku a vyšlo mě, že jí potřebujeme 7300 kusůo_O Tak to teda zlatý padátka minulý týden. Já si dojdu pro dekorku, která je nakonci a pak co napěstuju to bude. SH budu tentokrát šetřit.

11. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Dekorace je doma, tato akce pro mne skončila, ale mám ještě zaseto, tak to dám do nesplněných úkolů ;)

12. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Splněno dostatečně včas, abych využil včerejších bonusů vytočených z kola štěstí.
    Všem přeji hladký průběh akce...

13. dinoalesi

dinoalesi Dozorce fóra

A já si bohužel nevytočila nic a mám taky splněno, 2x Jack to jistil;)
    Všem, kdo už mají hotovo, velká gratulka a ostatním ať se daří :)

Naposledy upraveno: 13/12/24
  14. hroudov

hroudov Vévoda fóra

no nechápu, jak může mít někdo hotovo, já mám teprve poprvé celé pole:sleepy:, ale gratuluji

15. bačkora85

bačkora85 Hrabě fóra

Hotovo ;)

16. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ja už idem iba s vodou + hnojom.SH budem šetriť,lebo sa to dá stihnúť aj bez SH a vrtuliek.Dnes ešte 1x pozbieram a zajtra budem pokračovať.Kto má hotovo tak gratulujem;);).

17. sovicka64

sovicka64 Velvyslanec fóra

Ja som to urychlila a hlasim hotovo ;) bosorka sa v tom este placa ale zajtra by mala mat hotovo a ak nie tak v nedelu isto :) Cesta do Prahy je dlha a tak nieco stihnem :music:
    Gratulujem rychlikom a Vam ostatnym drzim palce,casu je dost ;)
    Pekny vikend Vam prajem :inlove:

18. lacrima

lacrima Titán fóra

.... a je to [​IMG]
    Gratuluji rychlíkům a všem vespolek přeji dobrou noc a pohodový víkendík

19. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] .. hezkou zimní krajinu všem :) dnes jsem spojila obě akcičky dohromady, kolo se nechalo ukecávat, ale nakonec dalo xD obě akce hotové, stoneček nachystaný a pikolo dalo kouzelný klobouček :p kdo ještě bojuje držím palečky ;)

20. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Já se pozvolna plazím k dekoraci. Pak se vrátím pro nálepku a šlus...
    Gratuluji všem, kdo mají komplet hotovo :)