Zimní kalendář 2015 (1.12. - 31.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem haník30, 30/11/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Mísankov

Mísankov Rádoby autor

Hezký podvečer,hezké bodíky 19400,děkuji,kalendář se povedl,no a na ty bonusové dárečky se mocinko těším až je šoupnu na stonek..

2. VivianLive

VivianLive Rádoby autor

Hezký předvánoční čas všem přeji. Těší mě jakékoliv dárky, ale po nemilé zkušenosti se zavřeným kokosem si už screen dělám, abych měla důkaz pro nevěřící a zpochybňující, jestli bude v případě potřeby co platný je jiná otázka.
    Mimochodem, je mi 60 a mám jediný problém s chytrým telefonem - ta prťavá písmenka, a proto dávám přednost notesu nebo tabletu, samozřejmě opět s nepostradatelnými brýlemi. :inlove:

3. rebelka1958

rebelka1958 Aktivní autor

• Nevkládej více příspěvků pod sebe.
    Je třeba si uvědomit že kolikrát internet prostě nefunguje stalo se mi to už mnohokrát a bohužel s tím nic nikdo nenadělá a má smůlu i úkoly jsem kvůli tomu nedodělala>:(

určitě každý dobrý recept se vítá

Tak krásný první prosincový večer a hned s vánočním kalendářem na celý měsíc;)je moc pěkný a už se těším na dárečky každý se hodí , aby ne když je zadarmo...............xDxD tak fajn hru a ti co pečou tak mnoho pekařských úspěchů a bez spálení :pzačne fičák v kuchyni :cry::cry::D

Naposledy upraveno moderátorem: 1/12/15
  4. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Je to opravdu moc krásný pocit sníst klikem perníček a obdržet dáreček,děkuji RT .
    bbowling Tvůj adventní kalendář:nádherný výtvor,zprvu jsem koukala co že to tam máš,
    a když se mi konečně rozsvítilo,řvala jsem smíchemxD.

5. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

xDUkazuju to ted chlapovi, ten na to kouka a pta se: "To jsou fotky z vesmiru nebo co?"xD A pry ti tam teda chybi kazdy druhy den dva modre za tech 7 vynechanych xD

Druid.Panoramix Vidis, ja ne tebe uplne zapomela :oops: a ty jsi se ani nepripomel! >:( Dneska to bylo nejake slabsi, zda se... asi probehl vypadek ve spatny cas ;)

Pernicky s odmenami jsou super.... nechala jsem se dneska inspirovat a uz mame taky napeceno! :)

6. anvan

anvan Dozorce fóra

teda bbowling - ty jsi poděs!!! jen aby si to ty tvé přítelkyně doma nepřipichovali špendlíkama skrz na skrz někam na nástěnku!!!
    No nic - přeleštím poprskaný monitor a půjdu se kouknout, jak moc mi těch krásných dnešních 19.000 BZ zahýbalo do postupu chybějícími miliony..

7. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

bbowling to je tvůj plánovací kalendář? :DNa kolik procent plníš?

8. -samsie-

-samsie- Perspektivní autor

Pěkný večer :) Zimní kalendář nás potěšil a první dáreček také. Mám moc ráda překvapení a proto se moc těším na další perníček :) Pro mě díky bbowling bylo uplynulých 20 minut docela náročných. Holky se mnou ještě před pár minutama čekaly, jestli se jim ozvou na Skype z Anglie. Tak jsem jim pročítala forum, až narazila na fotku super adventního kalendáře. Když jsem se zadívala, co to je, přejela jsem s tím rychle dolů, ale jejich reakce byla rychlejší. Mamiii, ukaž nám to, co to je. No tak jsem se chtě nechtě vrátila na fotku. Chvíli na to zíraly, a zkoumaly to a jedna z nich povídá:,, mami je to to, co si myslím? říkám: no, nevím, co si myslíš. ,, No myslím, že je to ochrana, ten kondor. Vyprskla jsem smíchy a říkám ,,ne kondor, ale kondom. Druhá povídá, jo to je to, jak si říkala, aby paní neměla miminko, jak se to dává na ten p...s. Už rudá říkám :,,jo to je ono, si šikulka, že si to pamatuješ. A ta třetí tak kouká a povídá: ,,a mami, co jsou ty bílý ruličky, to si strkaj chlapi do nosu, když jim dá někdo ránu a teče jim krev? To už jsem nevydržela a smíchy se rozbrečela. Jo s dětma je sranda a to jsou to ještě písklata :-D by mě zajímalo, co z nich poleze za moudra za 3 roky :-D :cry:xD

čarodějka007 xDxDxD to mě nenapadlo, super postřeh. Jen jí to asi nemůžu říct, protože v jejích sedmi by ten následný rozhovor ,, a próóóč a jak to myslíš,, byl tak na hodinu xD

Naposledy upraveno: 1/12/15
  9. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

-samsie- no jestli ten kalendář plní u sousedů, tak se ty ruličky do nosu můžou hodit, až to soused zjistí .... neboli ta třetí malá zas nemusela být daleko od pravdy xD

S dalším perníčkem taková zábava určitě nebude :D

10. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

[​IMG] dneska Zimní marmoška.

11. Milka66

Milka66 Veterán fóra

bbowlingov kalendár som celkom zvládla, dokonca aj dosť rýchlo pochopila na čo sa pozerám a dobre sa zasmiala, ale príspevok od -samsie- je úplne božský, až mi vytiekli slzičky od smiechu. Deti sú úžasné, teda niektoré ...

12. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] Pěkné ránko :) se přiznám, že jsem nejprve nakoukla sem, než začnu sklízet ... co kdyby tam byl bonus % BZ xD
    .. mě to v minulém kalendáři uteklo, že nejdřív sklidila a potom vyzvedla bonus o_O. Zimní marmoška se může hodit, tak necháme v regále .. je tam ještě dost místa i na další dárečky :p

13. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Zimní marmeláda - více bodů při pěstování vanilky, asi budeme péct vanilkové rohlíčky [​IMG]

14. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Zimní marmelády sice nepoužívám, ale do adventního kalendáře se 100% hodí, takže spokojenost s tím, že tam jsou, ale další dárek bude mít snad lepší využití ;).

15. panslamacek

panslamacek Aktivní autor

bbowling, clovece nevim nevim. jestli jim to vyrabis jako adventni kalendar, tak aby jsi nakonec nevypadal jako hnup.
    co rika wiki> Adventní kalendář je zvláštní druh kalendáře ukazující 24 dní spojených s křesťanskými Vánocemi a dobou adventu. Kalendář slouží k odpočítávání dnů adventu ke Štědrému dnu.
    tedy ma jak vidis 24 dni.
    mozna lepe jej nazvat planovacim :) aby nektere ze vzdelanejsich dam si nakonec o tobe nemyslelala ze jsi trouba ;)

16. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Řekl bych ,že jen bbowling správně zareagoval na situaci na farmě! Jestli někdo neumí počítat do 24,tak je to RT!o_O Ikdyž na druhou stranu je pravda,že letos to přejmenovali na Zimní kalendář!:eek:

17. rebelka1958

rebelka1958 Aktivní autor

RT Počítat umí :pnenazvali to adventní kalendář ale zimní tak že palec dolů těm co neumějí číst;)jinak marmeláda se hodí na cukroví xDxDhezkou hru

18. Pepe4467

Pepe4467 Osvícený autor

Zimní marmoška na nás vykoukla z druhého perníčku....
    spokojenost - hned využila jsem jí pro svojí farmičku...
    Vanilku trochu do zásoby napěstuji -pár Bz k tomu si nahrabu...
    Super - Já prostě miluju dárky jakéhokoliv druhu - vždy potěší mé srdíčko...

19. kutílek1929

kutílek1929 Aktivní autor

Tak za ni jsem rád, hned večer hodím pohopole s vanilkou, ráno sklidím a dám kávu, kterou sklidím při akci. Jo, celkem dobrý počin. Určitě přijdou i ponožky a možná sobíci.... No, to je SF. Kutílek1929

20. X-mole

X-mole Znalec fóra

Ahojda, tak třetí perníček přinesl 20ks SH. Dobrou. :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.