Zimní kalendář 2015 (1.12. - 31.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem haník30, 30/11/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Dík za první dáreček 19 600 BZ

2. farmaEviky

farmaEviky Vážený autor

Dobré ráno, 18600 BZ jsem spokojená......skvělé děkuji.....všem přeji hezký den :) F93 BAHA 277

3. eli2006

eli2006 Vážený autor

Skvělý začátek,jen tak dál.:DxD:p

4. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky všem, tak já mám taky ráda dárečky, kdo by neměl že?, ale dost často mívám dáreček za dveřmi v podobě myši, kočička se snaži, a přitom není žádný ježíšek.

5. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

I já děkuji za dáreček...19 000 BZ...už je mi jasné, že budou i dekorky...jelikož v nebi je stonek a řádek, na který jsem klikla(sleduji vždy zelenou barvu a jedu:p)....a hodilo mě to do adventního kalendáře...
    tudíž asi ty velké dárečky budou řádek v nebi a dekorky...ale neměli by to takhle dopředu prozrazovat...to pak není překvapení:music:

Naposledy upraveno: 1/12/15
  6. veverka

veverka Zelenáč fóra

Proč říká realizační tým, že všichni hráči dostanou stejný dárek, když to není pravda? Ano, 1.prosince byl jako dárek počet BZ, ale všichni nedostali stejnou výši BZ.... :)

7. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Veveruško, BZ jsou podle lvl... čili pevná hodnota je 200 x Tvůj lvl ;) v mém případě 200x 94 lvl = 18 800 BZ ;)

8. Pepe4467

Pepe4467 Osvícený autor

První dárek v adventní kalendáři prima u mne to dělá pěkných 19 200 BZ....[​IMG]

9. janaj

janaj Velvyslanec fóra

anickamalirka dík za info, taky si říkám že mám míň. Jen jsem se tuhle informaci nikde nedočetla

10. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Ahojte, není nikde psáno za kolik florenů se budou dárky moct otevřít ? Dnes při chybě tam bylo 8fl., platí to i pro ostatní denní dárky, nebo za týdenní odměny a speciální na konci to bude více? Ráda bych si to sečetla, když vím které dny budu pryč.
    Nenašla jsem to, asi to bude dotaz na modíka: pajdo - dando - hynku - jééžíškuuuuu (?) !
    :)

EDIT: Díky BigClick ! (Tvé druhé jméno je Hynek že jo?) ;)

Naposledy upraveno: 1/12/15
  11. BigClick

BigClick Expert fóra

Ze vraj za neotvorene darceky si mame prichystat 8 az 14 FL pre kazdy jeden.

12. Helena1313

Helena1313 Osvícený autor

Pěkný den, při otevření mám 19 400 BZ, skvělý dáreček, jen tak dál, moc se těším!! :D:D

13. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Samozřejmě jsem si ráno naběhl - jdu napřed sklízet stonek(kvůli bonusům) a klikl jsem na ten nový řádek. Hned mne hodil k perníčkům. No, tak jsem ho vyzvedl. Pak jsem se dostal na fórum a vidím, že měl včera Kutílek pravdu. On si totiž vzpomněl na ty problémky, co kolem půlnoci RT mívá. A tak zatímco Kutílek asi spokojeně chrněl, tak první nedočkavci brblali. To víte, kolem půlnoci obsluha chodí na kávu, aby ten zbytek noci přežila. No, a vždy zapomenou aktualizovat čas. Mi se to stává v práci také...Dobré ránko a výborné dárky i nadále přeje Trepifajksl:);)

14. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

První dárek jsem otevřela a jsem spokojená. Vlastně já mám radost ze všech dáků, které dostáváme. Na dekorky se těším

15. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak já přišla teprve teď a vypadá to, že prodleva se mi vyplatila - BZ se připsaly hned na první pokus :) Děkuju, Ježíšku!
    No a hlavně se musím pochlubit novým podpisem, to koukáte, co? A hádejte - od koho je?

16. elen22*

elen22* Perspektivní autor

pekný dník všetkým spoluhráčom, aj mňa samozrejme potešil darček, a vlastne sa teším i na ostatné, je to pre mňa spríjemnenie hry

17. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Super 16600, mám radost:):):):):)

18. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Adventní kalendáře obvykle vyrábím, jsem velmi manuálně zručný :p Vyrábím je hlavně pro své přítelkyně. A věřte, nevěřte, každá z něj měla obrovskou radost. No posuďte sami ....

Mám poslat i jeden kousek do města Jana Žižky ... ;)xD

19. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím, tak se mi ta perníčková noční akce vymstila a strávila sem na bbowlingově latríně nakonec celou noc a nevěřili byste, jaký je bbowling pohostinný a milý velkostatkář. Nejen, že mě nezdrbal za znesvěcenou latrínu, ale dokonce mi ochotně nabídnul i čaj a zase sušenky :D Moje naprosto zničená vizáž byla dostatečným zadostiučiněním.
    Za nabídku kalendáře děkuji, myslím, že ho zcela v klidu využijeme. :D

danda

20. Arvis91

Arvis91 Pisálek fóra

16.800 bodíků :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.