Zimní kalendář 2015 (1.12. - 31.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem haník30, 30/11/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kutílek1929

kutílek1929 Aktivní autor

[​IMG]Krásné dárky ty já rád,s těmi jsem hned kamarád!
    Lidi já se těším, jak malý Jára na první sníh. Mám sto chutí počkat si do půlnoci, ale vloni tam byl mám dojem zádrhel a tak počkám spořádaně do mého kuropění. Teď v zimě ho mám naštelovaný na osmou hodinu. Katastrofa, když musím vstát za tmy, brrr. Zdraví Kutílek1929

2. maxikov

maxikov Aktivní autor

krása,už se těším,nejvíc by mě potěšilo kdybych tam našla dekorku veselá lilie,ta jediná mi chybí a už ji nedostanu(nepodařilo se mi ji vytočit ani na 100 pokusů),Ale to je asi marný přání.

3. vvanilka

vvanilka Mistr fóra

prekvapenia a ešte k tomu predvianočné, mám najradšej. A môžu byť aj presilvestrovské :-D

kutílek1929, evainfo a evik1016 tohle ocenili.
  4. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

kutílek1929 víš, co se říká dětem - ještě jednou se vyspinkáš a ... ;).
    To do rána vydržíš :D

5. if67

if67 Perspektivní autor

uz se moc tesim na darecky,..12.12 mam narozeniny,tak doufam,ze si otevru pekny darek.:p

6. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

kaolín11

To, že si něco nedokážeš představit neznamená, že to neexistuje.
    Mám v práci kolegyni, které je 69 let a na dotykáči je velmi zdatná. Hraje hry, sice vědomostní a různé kvizy, ale zvládá to bravurně.
    Navíc si nemyslím, že právě důchodci by byli ti uplakaní, že nedostanou všechny dárky.

A pokud jde o mou předchozí poznámku, zkrátka mi vadí lidé, kteří pořád hledají nějaká negativa. Nerozumím tomu. Zimní kalendář ještě nezačal a už se tu řeší, že někdo nebude mít čas vyzvednout všechny dárky. Namísto toho aby se všichni radovali, že dostanou zdarma něco, co jim RT dávat vůbec nemusí.

7. nepleska

nepleska Aktivní autor

Jééj teším sa :) tá rada na stonke má dosť vysokú hodnotu BS :) a dekorácie sú krásne ako vždy :)
    grafika sa im zas podarila

8. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Zimní kalendář, naplněný perníčky, ten neurazí a den může začít i příjemně. A dárečky, ty já si ráda otvírám a jak se říká: Darovanému koni na zuby nekoukej a proto mám radost z každého! Už teď se moc těším a všem přeji krásný předvánoční čas!!!;););)

9. EdmondDantes

EdmondDantes Stálice fóra

Bude zase veselo, ještě, že se ten perník nevaří, ale peče. Snad se jim nespeče a půjde každý den ukousnout :))

evainfo a evik1016 tohle ocenili.
  10. Sifion

Sifion Rádoby autor

Na dárečky se těším, nejvíc mě baví to napětí před otevřením. Je to příjemné, mít každý den překvapení.

11. Simík21

Simík21 Znalec fóra

já strašně ráda dostávám malé virtuální dárečky xD už se moc těším xD no fážně ;) díky a hezký vánoční čas fšem;)

12. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Se taky těším, jen je škoda, že hned od třetího budu pár dní pryč a asi bez možnosti připojení. To je pech. No, holt mně to bude stát nějaké ty floreny. Jinak dárky jsou vždy super, páč mi šetří kapsu. Jen jeden dárek je mi silně proti srsti - jedna ponožka. To je vždy radost na celý, celičký den! Hezký dárkový měsíc všem přeje Trepifajksl

13. babča2011

babča2011 Pilný autor

A je to tady - tento den je bohužel pryč atd. To už známe

14. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Tak jsem se přihlásila na farmu,jdu si pro dáreček a prý tenhle dáreček už je pryč,chceš ho za 8 florenů? To nám to hezky začíná. :sleepy:

15. duna.duna1

duna.duna1 Mistr fóra

Aj ja sa velmi tesim, bude veselo!!! Prvy pernik a hned je problem xD, da sa otvorit len za floreny....zda sa, ze sa historia opakuje:D, fakt sa velmi tesim na tie komentyxD

16. Janké861

Janké861 Stálice fóra

Udělejte si pro jistotu radši screen.

17. Zorka341

Zorka341 Perspektivní autor

Kalendář mi naskočil, ale dárek nemám. Ozámilo mi to, že poze za 8 florenů, že čas uplynul. Chyba se opět opakuje.

Skeewe tohle ocenil(a).
  18. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Začíná to fakt dobře! To zas bude ráno masakr!!xD
    Teď jsem právě vyzkoušel,že to nejde otevřít ani za těch 8 FL.

19. JandaPanda

JandaPanda Pilný autor

zvědavost mi nedala, tak jsem zkusila otevřít za floreny
    ale to taky nejde :)
    a to jsem schválně čekala na půlnoc na otevření prvního perníčku

20. laki6666

laki6666 Zelenáč fóra

Poučení z minulosti :music: přeci žádné 8)

Skeewe tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.