Zimní kalendář 2015 (1.12. - 31.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem haník30, 30/11/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. šebejda

šebejda Veterán fóra

Kuteno
    Já bych to nedělal. Navlíkneš na každou nohu 8 ponožek a pak se nevejdeš ani do potápěčských ploutví. A v těch se chotí špatně na pláži, natož až nasněží.
    Mimochodem, pro mne je tohle supr měkkej dárek. Obr stromy zajásají a a všechny ostatní postupně přilepím na svůj jediný jalovec:)

2. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Mno, zase kdyby ty fusky pár dní nesundal, byly by pěkně naimpregnovaný a botky by ani nepotřeboval :D

3. Ria30.

Ria30. Guest

Ahoj sgra1972, musíš kliknúť na to modré plus
    [​IMG] vyskočí ti info [​IMG] potvrdíš [​IMG] .

Samozrejme musíš mať na účte požadovaný počet florénov.
    Peknú hru prajem

4. tigers78

tigers78 Perspektivní autor

17.12.2015 - 2 x Vaječný likér

5. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

6. lacrima

lacrima Ikona fóra

Mňam [​IMG] 2x vaječňák [​IMG] děkuji.

7. alaska.1

alaska.1 Aktivní autor

tak děkuju, 2x vaječny konak,určitě se taky hodi;)

8. Pepe4467

Pepe4467 Osvícený autor

Koňak k vánočním svátkům patří....
    dobrý, a jen tak dál..

9. filipkh

filipkh Rádoby autor

Děkuji, moc se mo hodí [​IMG]

10. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] Krásné ránko, tak tuto mňamku už vyrábět nemusím :D ... další hezký dárek :p

11. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) děkuji, tak jsem si po ránu dala dvě štamprličky vaječňáku a hned je den veselejší ... xD

12. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Vaječné koňáky jsou super, jenom škoda, že výpomoc z kalendáře je jen virtuální :D. Koukl jsem do zásobárny a těch vaječňáků mám už 73. Až budu mít na farmě zase v převaze chlévy, tak je asi začnu používat, ať se nezkazí ;).

13. farmářkalucielinke

farmářkalucielinke Aktivní autor

Děkuji za dáreček, to bude cvrkot v chlévku :p. Mám jich 11ks, zbytek asi vypil promítač, stále se nedostavil do práce :cry:.

14. ondraoliva

ondraoliva Pisálek fóra

Děkuji, dárek mně udělal radost, [​IMG]je moc dobrý

15. majkkigett

majkkigett Rádoby autor

Věřím, že by zítra mohly být zlaté banány nebo MJS. PS. Snad nebude vánoční akce nějaká moc těžká a náročná. Přeci jenom budou svátky klidu, tak snad bude nějaká pohodová akcička.

16. 777doboska

777doboska Zelenáč fóra

Někdo tady psal, že ho otevření dárku z předešlého dne stálo 5 florenů a po mně to chce za včerejší dárek 11 florenů.
    Nějak to zdražuje ...:(.

filipkh a simicka26 tohle ocenili.
  17. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Co jiného by se pro předvánoční období hodilo víc, než vaječný koňak. Děkuji

18. ostrásekačka

ostrásekačka Rádoby autor

2x vaječňák mňam, děkuji. Zimní atmosféra na farmě je pěkná.

19. mendalam2

mendalam2 Perspektivní autor

Neuvěřitelné, i když na prosincový kalendář obvykle chodím nakukovat několikrát denně a ještě si ho i fotím, zapomněla jsem si nějak vyzvednout fuskový perníček. Otevření mě stálo 11 florenů - přišla jsem tím o většinu svého florenového pokladu.
    Teda, pidipokladu.

20. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

Já jsem úplně zapomněla na dárek ze 14.12. tedy na tajemné stromy. Dala jsem je na plochu až dnes a nestačím se divit. Mám první vrbu:)

vrba černá, 3× jeřáb oskeruše, jedle XXL, buk XL, javor cukrový XXL, kamenná pinie XL

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.