Zimní kalendář 2015 (1.12. - 31.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem haník30, 30/11/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Martina717

Martina717 Vycházející hvězda fóra

Marně jsem čekala že se vyklube nějaký stromek co nemám,no budu snít dál,všechny jdou hezky uklidit...:sleepy:

evik1016 a evainfo tohle ocenili.
  2. panslamacek

panslamacek Aktivní autor

dnesni TS velka radost. do listy 1x kohwai, 3 Jedle XXL, 3 buk XXL a na plochu Mispule XXL. :)

3. luciezezajeci

luciezezajeci Pisálek fóra

Pro mě veliké překvapení 8ks sazeniček. Tajně doufám, že budu mít stejnou radost až sazeničky uzrají :D. Nepatřím zrovna ke šťastlivcům co sbírají při akcích novinky :cry:. Přesto jsem vždy jak na trní, co z toho bude.

4. vlčice1977

vlčice1977 Perspektivní autor

Lidi díky, bez Vás bych skoro zapomněla, že máme kalendář!!! Taky jsem zvědavá, co vyleze, ráda bych ten poslední stromek s těma modrýma kuličkama. Tak hodně štěstí!

5. Feris1

Feris1 Expert fóra

tak mne z tajomnych napadalo
    2x olivovnik xxl
    pinia xl
    olivovnik xl
    katalapa xxl
    datla xxl
    mispula xxl
    a kowhay
    skratka nic moc ale aspon bolo chvilku napetia

6. honzi

honzi Komisař fóra

Jalovec z "Uele" získat nejde

Jinak, RT, palec hore, tohlej e super, z osmi kousků by mi ta chybějící vrba třeba padnout mohla :D

7. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Jojo, taky jsem myslel na vrbu - dostavil se kowhai,rakytník, mišpule xl, xxl a zbytek lištovky. Na plac jsem dal jen tu mišpuli xxl.Ale za tu šanci - dostat vrbu děkuji. Třeba ji vyměním za ten rakytník, co já vím. Trepifajksl

8. kutílek1929

kutílek1929 Aktivní autor

Ahojky, jsem rád za sazeničky, ale nerad za výsledek. Všechno stromy xxl, ale už je všechny mám mockrát. Inu darovanému nic nevyčítej... Jo, za party lístky jsem si vytočil ptačí hrad, sk a bohužel i fusekle. Ale ptačí hrad dává dost bbz, uvažuju, že zkusím ještě nějaký vytočit... Zdraví Kutílek1929

9. Janké861

Janké861 Stálice fóra

Pěkný večer farmáři. Z TS jsem měla: Kowhai, jedlexxl, olivovníkxxl, javor japonskýxxl, katalpa xxl, datlovník xxl, kamenná pínie xxl a švestka xxl. :)

10. Sifion

Sifion Rádoby autor

Se stromy jem spokojená, získala jsem černou vrbu, kterou jsem chtěla. Ostatní lištovky, ale to mi nevadí.

11. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

Ďakujem za pekný darček, potešili hlavne tieto

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

12. Pepe4467

Pepe4467 Osvícený autor

Za tento dárek jsem ráda,
    ještě uvidím, co mi z nich vypadne...
    Každý stromek do sbírky dobrej....

13. Adamos00

Adamos00 Aktivní autor

Dárky jsou zatím docela dobré až na zuzi ultrahnojivo ale myslím že vzhledem k počtu stromů co byly získány jako dárek myslím že padnout samé kraviny jako je jablon xxl atp...

14. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

A já hlava děravá, berlu mrazilku jsem zapomněl doma!
    Čo to trepem!

Sazeničky jsem nevysadil!
    Hurá na to!

PS: Mráz je nejlepší děda!

15. spuntka

spuntka Magnát fóra

Jééééé já jsem trubka opět zapomněla zasadit tajemno xD:cry:
    Lepím si na monitor lísteček, abych to ráno napravila.
    Všem držím palečky aby vyrostlo co si přejete.

16. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Ahoj, super dárek - 8x TS, to bych čekala v nějakém bonusovém dárku. Pochvala RT.;)

17. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Jo, dáreček potěšil. Co se z toho vyklube, se uvidí ráno. Nicméně tu pachuť na jazyku po BB to asi nesmázne :(

18. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Copak TS, to je skvely darek, ale jeste by to chtelo aby mi to napsalo misto novinky "zasad uz ty tajemny staje! " :)

19. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Myslím, že je úplně jedno jestli to zasadíte nebo ne - stejně to zůstane v liště, jak se stalo u mě.

20. alaska.1

alaska.1 Aktivní autor

tak s TS mam mišpule xl, kowhai 2x,kamenna pinie xxl 3x,oskeruše a rakytnik takže všechno do lišty:sleepy:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.