Zimní kalendář 2015 (1.12. - 31.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem haník30, 30/11/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. rebelka1958

rebelka1958 Aktivní autor

tak dárky jsou opravdu fajn a užitečné :D................ a hlavně potěší ,,,,,,,,no neberte to zadarmo xDxDvždyť jsme češi.... tak fajn víkend a holky zas to s tím úklidem:cry::cry: nepřehánějte nebo vás picne a potáhnete nohu :p,,,,,,,,,, nechte něco i těm vašim protějškům ;)

2. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Zdravím Sousedi...

Já zrovna před pár dny prodával "bílou nevinnost"
    Myslím po 3x100 kusech.
    A tak jsem strašně rád že jsem jí dnes dostal v dárku.
    Tak že, ještě podobné vánoční akce a za 300 let to mám zpět!
    HURÁ!
    Všem přeji prima den a veselou náladu především...

PS: Holky neposílejte mně ty palčáky prosím.
    Vždyť jsou všechny levé!

:D

Naposledy upraveno: 4/12/15
  3. Helena1313

Helena1313 Osvícený autor

Pěkný den, bílá nevinnost je opravdu pěkný dáreček, při používání SH, je to nepostradatelná a efektivní pomůcka. :D:D

4. ondraoliva

ondraoliva Pisálek fóra

[​IMG] Líbí se mi dostávat dárky, dám si ho do police a asi ho moc nepoužiju, ale mám dárky rád a těším se na další.

5. iDavis

iDavis Baron fóra

Prvé okienko som nestihol otvoriť a teraz to odo mňa chce 8 FL. :eek: Tak to je dosť..
    Spätne budem otvárať len tie okienka, kde budú dekorácie, tie si samozrejme nenechám ujsť. xD

6. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

7. janinka165

janinka165 Znalec fóra

Sú tam pomocníci 2x po tri hodiny. To sa vždy zíde

8. farmářkalucielinke

farmářkalucielinke Aktivní autor

Super, pomocníci mě vždy potěší. Vždy si dělám legraci, proč nedají 12x1h místo 1x12hxD. 2x3h jsou bezva.

9. Pepe4467

Pepe4467 Osvícený autor

[​IMG] [​IMG]
    V tomto duchu dnešní dáreček na nás čekal....
    díky za něj, ten se hodí vždy....
    hezký svátky a příjemné farmaření všem...

10. honzi

honzi Komisař fóra

Mám takový nepříjemný pocit, že budeš muset otevřít všechno, je dost možné, že dekorace budou v těch větších bedničkách, třeba v té od 1. do 24.... A taky si myslím, že řádek je v tom dárku, kde musíš otevřít všechno...

11. iDavis

iDavis Baron fóra

Tento nepríjemný pocit mám aj ja, ale zase, všimni si že niektoré perníčky v kalendári sú sfarbené do modra. Čo keď v nich bude niečo cennejšie, napr. tie dekorácie? Prvý taký perníček bude už zajtra tak uvidíme..

12. Margziam

Margziam Stará škola

iDavis - díky za upozornění, toho jsem si nevšimla. Dívala jsem se tedy teď pozorněji a viděla, že některé jsou zbarvené do modra, jiné do růžova a jiné do běla, nebo nevím čeho (ale rozdíly jsou opravdu jen nepatrné a pro dobrý zrak a pozorné koukání - já už mám zrak horší a když spěchám, tak se pozorně nekoukám)..

Jak jsem si tu po půlnoci přečetla, že jsou dárkem pomocníci, a neviděla nikde napsáno, jestli hned, nebo jen jako kupon, tak jsem raději počkala a odklikla ten perníček až teď - a jsou to kupony. Tak jsem ráda. Už mi ty 3 hodinové došly, tak mám teď aspoň další dva.. :)

A ještě jedné věci jsem si všimla - že když podržím myš na těch dárcích z boku, tak se mi podsvítí perníčky - vždy tolik, kolik je jich třeba mít otevřeno, abych ten dárek mohla dostat.
    Takže na konci prvního řádku pro dárek je zapotřebí mít otevřený celý 1. řádek,
    na konci druhého řádku pro dárek celý druhý řádek, atd...
    na první velkou krabici perníčky za 24 dní (vánoční dárek)
    a na druhou velkou krabici dole perníčky všechny - za celý měsíc..

Naposledy upraveno: 5/12/15
  13. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) milý dárek, zatím mám koupené pomocníky, tak kupóny šetřím, určitě se budou jednou hodit

14. Margziam

Margziam Stará škola

Teď jsem si to přečetla a musím se smát.. za 300 let!!! :D
    Ale možná to budeš mít zpět dřív, když takových akcí začíná být více v roce - samozřejmě pokud tu budeš alespoň 200 let a tahle hra taky :D

Prima nápad a vážně, bez legrace. Těch 12 x 1 h bych brala hned, hodí se nejlíp, když potřebuju sklidit dlouhodobky a stromy a dekorky v parku a na ostrově pokladů a zasít další dlouhodobky.. :)

15. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Kupóny vždycky ocením, protože je často využívám. Minulý měsíc jsem používal jenom kupóny, takže využití určitě najdou ;). Navíc 3h jsou ideální i při akci na 4 hodinovou rostlinu. Stihne se ranní sklizeň, potom akční s vodu, hnojem za 2:53, takže i tato sklizeň se stihne, navíc jsou 2, tak necelý 1 den akce je pokrytý (ukázkový model, ale platí např. i pro aktuální akci) :).

16. Feris1

Feris1 Expert fóra

myslim ze to farebne sfarbenie nebude mat na kvalitu darceka vliv skratka su len farebne inak zladene a to bude vsetko vsak zajtra uvidime

tomokoco, evik1016 a mendalam2 tohle ocenili.
  17. honzi

honzi Komisař fóra

Já myslím, že je to jen proto, aby všechny nebyly stejné :D

EDIT: 3. dárek byl taky narůžověla poleva... nebylo na něm nic zvláštního... vidíte?

18. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Dnešní dárek mě hodně potěšil, určitě ho využiju dost brzo.

tomokoco a evainfo tohle ocenili.
  19. tigers78

tigers78 Perspektivní autor

6.12.2015 - 2x medovník
    1.- 6.12.2015 - Moje vánoční přání...

20. JMJH

JMJH Znalec fóra

Tak, 2 perníčky jsem si vyzvedla.. ale co je v tom druhém dárku?

Můžeš nám to napsat po lopatě, CO znamená to "Tvoje vánoční přání"?

evainfo tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.