Zimní kalendář (1.12. - 31.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 29/11/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Takže další možnost dostat mořského poníka

Emča5232, Pitrýsek47 a evainfo tohle ocenili.
  2. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Za posledný týždeň som otvoril 7 tajomných stajní s možnosťou morského koníka,čo myslíte,koľko mi ich odtiaľ vypadlo?8)8):wuerg:

3. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Já si tedy tipnu...
    Sedm?
    Protože mně padají koníci jako bych byl řezník.
    :D
    Ale nebuďte smutní, říká se:
    Štěstí ve hře, smůla v lásce...
    -.-

4. alpenit

alpenit Pisálek fóra

Doufám že RT nabídne pod stromeček 24.12.2018 Johny Citrona aby se s ní nespekulovalo a mohlo se využít slot za 400 hvězdiček.....

5. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

alpenit Tak to nedoufej, jeden už byl a myslím, že dlouho zase nebude ,-)))
    Ale těšit se, je fajn ,-)

6. dementos.dementni

dementos.dementni Aktivní autor

18.12. 4x podivuhodný bahama strom "Tasmánie" a bonus +200% BZ na 48h

Naposledy upraveno: 17/12/18
  7. tykadlo

tykadlo Osvícený autor

Peto121 - také ho nemám, je to jediné zvířátko co nevlastním, ale určitě ho potvůrku získám;) Dnes jsou tajemné sazenice stromů na baha a pro mě možnost získat konečně jediný strom co nemám a to pouštní růži:pTak budu doufat, ale také tomu moc šancí nedávam:D

Peto121 tohle ocenil(a).
  8. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Jojo, pouštní růži také nemám a moc v ni nedoufám. Co ale dorazilo - to je mořský koníček. Ale za odměnu ze stávající akce. Z kalendáře vypadla žlutá červená pandička a něco k tomu, co jsem vytrhl také - asi výrobna koberců žlutá - ty teď padají, jak listí. Ještě kdyby našly cestu ke mně ti oranžoví tygři, když žluté už mám.

9. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

tykadlo - Ja morského koníka mám (jedného:sleepy:),ale čakal som,že aspoň jeden vypadne.Jediné zviera,čo nemám je poník,ten suchozemský:).A stromy,tak tie neriešim,však časom budem mať každý,aj tento týždeň som získal 5 stromov,ktoré som nemal.

10. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Jestli jsou sazenice na maďoul tak jsou sazenice v pořádku a bonus je také v pohodě alespoň budu mít více bodů ze všeho

jirinasinova198, Emča5232 a evainfo tohle ocenili.
  11. ondra-7

ondra-7 Zelenáč fóra

Ahoj chci se zeptat,musím ten bonus +200% aktivovat ještě dnes,nebo můžu kdykoliv během prosince.Dík za odpověď.

12. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj Ondro, nemusíš ho hned aktivovat, ale musíš kdykoliv během 319 hodin, kdy je ještě v provozu kalendář ,-)

13. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

baha.png ;)

14. X-mole

X-mole Znalec fóra

Ajoj :)
    19.12. - 250x Baha lvl BZ :p
    Krásný předvánoční týden :inlove:;)
    Edit: Zas druhá :cry:xD

zejdy66 a Skali tohle ocenili.
  15. babča2011

babča2011 Pilný autor

nejde mi aktivovat bonusový dárek ze včerejška. Všechny punčochy mám otevřené.

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  16. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

babča2011: nemáš, někde musí být to malé modré plusko za floreny, jinak by to šlo...

17. X-mole

X-mole Znalec fóra

babča2011 : Y_n_O bude mít pravdu... :) Já bonus dárek aktivovaný nemám a vrtí na mě aktivně zadečkem.. klikni.., klikni.. xD
    :music: ...na této židli jsem jim říkal: - neber úplatky, DĚLEJ SI PRINTSCREENY, jinak se z toho zblázníš ... :p

18. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

babča2011 - ahoj, je to tak - mrkni na tu řadu dárků - určitě bude u některého modrý čtvereček s bílým pluskem - to znamená, že ten dárek nebyl otevřen. Budeš ho muset otevřít zpětně za floreny (pokud chceš získat bonusové dárky).

19. Pepe4467

Pepe4467 Osvícený autor

Zde v tomto řádku nejvíce moje srdce zaplesalo při těchto 3 odměnách.
    Příjemné svátky všem.

Prepperka a Honzulka05 tohle ocenili.
  20. babča2011

babča2011 Pilný autor

ach jo,opravdu ten poslední nebyl otevřený - to plusko je tak mrňavý, že se snadno přehlédne, a já si bláhově myslela, že tam bude pořád ponožka. ještě se mi to nestalo. Díky

Y_n_O a Honzulka05 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.