Zimní kalendář (1.12. - 31.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 29/11/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Silly.cz

Silly.cz Pisálek fóra

mamba 54 ,dasa 1143

také jsem dnes měla plusko na upířím séru a dárky kontroluji několikrát za den a vím že jsem ho otevřené měla , bohužel screeny udělané také nemám ba to neumím a ani nechápu jak se to dělá , to víte důchodce :D

dasa1143 a Honzulka05 tohle ocenili.
  2. stadole57

stadole57 Pisálek fóra

• Nevkládej více příspěvků za sebou. Pokud potřebuješ něco do svého příspěvku dopsat, použij u něho tlačítko "upravit". Děkuji Skali
    Ahoj. Já mám otevřené všechny dárky i dnešní ...SK...ale nejde mi otevřít bonusový dárek......tak nevím....už jsem se odhlásila ..přihlásila a nic....

....tak už jsem to našla...také mám plus u séra...stále si kontroluji otevřené dárky/mám vice farem/ a vždy jsou otevřené....tak to vůbec nechápu....žeby vánoční šotek....

Naposledy upraveno moderátorem: 12/12/18
  3. coneznam

coneznam Osvícený autor

Tak by mě zajímalo, jestli k těm dekorkám z kalendáře dostaneme taky řádek. Jinak je totiž sbírám úplně zbytečně. I když v bedně na ně čeká spousta kamarádůxDxDxD

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  4. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Lida7373 - ahojky, já chápu, že to může někoho zmást. Ale když to tady vysvětlím a vzápětí se na to samé někdo zeptá, tak by mě trefil šlak :sleepy: Vždyť stačí mrknout o kousek nahoru ;)

5. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak já mám + u PL, holt je včera nikdo nevyzvednul. BTW vím určitě, nebyl vybrán ani denní dárek od Kubíka :cry:

6. Skali

krejcary.png

7. jesterka78

jesterka78 Zelenáč fóra

Dneska nám to RT totálně zkazil. Já šla na jistotu do punčochy pro TCH, které se měly objevit místo šesté punčochy a ono ne - krejcary

coneznam a MatysekKamilek tohle ocenili.
  8. MatysekKamilek

A pak, že nebude nějaké překvápko xD

9. .Hanina58.

.Hanina58. Zelenáč fóra

Také se mi neotevřeli bonusové dárky ve druhé řadě, i když jsem otevřela všechny dárky každý den,,co s tím?

10. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

.Hanina58. pokud to nemáš zdokumentované, tak s tím nic neuděláš, jedině zaplatit a vyzvednout si dárky :p;):music:

Honzulka05 a jindrasofr tohle ocenili.
  11. Skali

Ahoj, zřejmě budeš mít u některého dárku bílé plusko v modrém čtverečku - to znamená, že nebyl některý z dárků otevřen. Tak na to ještě koukni. V takovém případě máš dvě možnosti - otevřít dárek za floreny a nebo to nechat neotevřené, ale pak bys přišla o bonusové dárky.
    Pokud bys u žádného dárku to plusko nenašla, můžeš se obrátit na herní podporu.

jindrasofr tohle ocenil(a).
  12. Beznoska

Beznoska Velmistr fóra

Hanina58 automaticky se ti neotevřou musíš na ně kliknout

13. .Hanina58.

.Hanina58. Zelenáč fóra

Děkuji za radu...jasně,u otevřeného dárku bylo modré plusko,musela jsem ho "koupit"za floreny!!! nelíbí se mi takové chyby..jinak díky za radu,nevšimla jsem si toho.. a přeji tímto zde všem dobrou zábavu ve hře a hezké prožití blížících svátků vánočních,:)

jindrasofr, Jonsdorf a Skali tohle ocenili.
  14. Skali

.Hanica58. - může se to stát i vlivem pomalejšího internetového připojení, nebo když z kalendáře odejdeš moc rychle - nestihnou se řádně načíst a uložit data na servery. Chce to nespěchat. Otevřít dárek a na pár vteřinek v kalendáři zůstat (třeba si jdi postavit na kafe) ;) A pro jistotu se ještě večer kouknout, zda je dárek opravdu otevřený.
    (já si dělám každý den screen - než ho uložím do PC a vrátím se do kalendáře, tak uběhne dost času na uložení dat).

15. MatysekKamilek

Teda, nevím, mám noťák "dědka", dneska má hodnotu 0,-Kč... nemluví věčně s wifi... pořád to padá, ale když dárek otevřu, tak to tam zůstane a nikdy jsem s tím problém neměla! Jen když jsem zapomněla vybrat, naskočilo plusko. Viděla bych to tak na problém mezi židlí a klávesnicí. Je to pořád dokola, kalendář, co kalendář :(:cry:

16. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

MatysekKamilek
    Ale vždyť máš možnost se do kalendáře vrátit.
    A vše ještě jednou zkontrolovat.
    Já si pouštím videozáznam ale ani ten moc neřeší.
    I starší notebook může běžet jako nový, pokud tedy na něm není některý již nepodporovaných systém.

EDIT: Aha tak to držím palce při výběru.
    A pokud je wifi nestabilní chce to občas restart, případně reset modulu.
    A také doporučím změnit někdy heslo.
    No i aktualizovat program wifi připojení.
    :)

Naposledy upraveno: 13/12/18
  17. MatysekKamilek

Jonsdorf: Já jsem tím chtěla říct, že ačkoli mně věčně padá wifi, tak pokud dárek otevřu, tak to tak zůstane. Když tam je plusko, vím, že jsem ho nevybrala. Když hlídám i děti, snadno zapomenu, že jsem nevybrala dárek na mladší farmě... Takže tak.... A notes budu mít novej, tenhle si nechám jako záložní, kromě toho, že nějak nemluví s wifi stále běží suprově... takže na zpracování kdečeho je dobrý.

GordonSargent, jindrasofr a Jonsdorf tohle ocenili.
  18. Pepe4467

Pepe4467 Osvícený autor

Tak na tomhle řádku se snad nikomu nemůže nic nelíbit, že?
    krásnou zábavu

19. Skali

sh1.png

20. Vevericka

Vevericka Pisálek fóra

Tak, teď už kalendář není ani v Novinkách - tudíž odtud nejde otevřít. Ne, že by to vadilo - je na náměstí a v liště pod hodinkami - ale chudák kalendář - pořád ho někam odsunují - to asi jak se blíží ten konec roku ... :D

jindrasofr, dasa1143 a Honzulka05 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.