Zimní kalendář (1.12. - 31.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 29/11/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Toľko ľudí sa radovalo a tešilo na otváranie ponožiek,že čo tam bude za prekvapenie a vy ste tam dali minuloročný kalendár!!!:sleepy: Teraz je polovica ľudí smutná,lebo už vedia,čo tam bude:cry:.Len ak by RT po tomto upravilo darčeky a prekvapilo aj mňaxD!

Naposledy upraveno: 4/12/18
  2. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Peto121 dnes je změna, předběhl dárek pár dní ;):p

3. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

evoku57 - všimol som si,asi to trochu poprehadzovali;)

Tomi120, Zrzinka11 a Honzulka05 tohle ocenili.
  4. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Jojo, jen aby nedošlo opravdu na to uhlí. Mám dojem, že to je jediná věc, kterou ve hře ještě nemáme. Škoda, že krtek už má něco jiného - by se na tu těžbu bezva hodil.
    Jen kdyby nebylo tolik klikání - při minulém kalendáři(v létě) jsem si při kontrole zjistil, že kalendář jsem otevřel, ale neklikl. Takže kontrola jakosti, alespoň v mém případě je nutností!

danielka0000, Zrzinka11 a zejdy66 tohle ocenili.
  5. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

krejc.png ;)

6. X-mole

X-mole Znalec fóra

Ajoj všem :inlove:
    Jj, jak píše Skali, 300x lvl krejcary. Překvápko se nekoná. xD Kde jsou doby, kdy tu byla tipovačka o odměny, co bude zítra.. :p
    Ať se daří, KFC nemizí a ať prožíváte krásný, pohodový a láskyplný advent.

zejdy66, jindrasofr a Apachie1 tohle ocenili.
  7. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Se mně zdá,že už nějak dlouho nebyla tapeta!:eek:
    A aby to nebylo furt stejný(jako loni),tak by nám mohli dát třeba nálepku některej den.
    Zimní kalendář 2018 - nálepka 8)

8. Skali

kupon.png :)

Honzulka05, Xenie6161 a Y_n_O tohle ocenili.
  9. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

kaolín11, tak si ji vyzvedni ;)

10. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Ahojky, recyklace stále pokračuje Jára

jindrasofr tohle ocenil(a).
  11. elen45

elen45 Magnát fóra

ahoj, někde hore se píše, že byla odstraněna ikona dárku s houpající ponožkou - já jí tam stále mám (také dnes jsem musela vyskočit z programu a najet znova, protože to blblo) ten dnešní modrý dárek jsem si šetřila (co kdyby tam náhodou bylo něco k dnešní akci, třeba +1 apod) a ona je tam nálepka

evainfo tohle ocenil(a).
  12. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Tak já čekala 100% BZ a ona nálepka o_O A pak že to tady RT nečte a nevyhoví přání hráčů. Dík Kaolíne, ale mohl jsi chtít taky něco smysluplnějšího. Co třeba 10x mandragora? xDxD

13. evoku57

Jak jsem dnes odklikla dárek, tak jsem si taky hned vzpomněla na Kaolína ;) že by rád nálepku

14. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Já su tak šťastné!xD
    Nálepku jsem opatrně vložil do alba a již nikdy nezapomenu,jaký jsme to měli v roce 2018 trapný kalendář.Že za celý rok nebyl nikdo schopnej vymyslet novej desing a tu zdechlou kočku v levo dole, alespoň převrátit na druhej bok!o_O
    Zejtra začínáme další řádek a třeba se RT pochlapí a upustí od rozdávání loňských dárků.Máme plno krásných bonusů do stodoly,vyšší šlechtěnce.......atd.:eek:

15. Skali

Ahoj, nemáš ji tam stále, nýbrž už zase. Byla odstraněna a pak zase vrácena ;)

Edit: A právě byla ohlášena drobná změna - ikona adventního kalendáře byla přestěhována na náměstí.

Naposledy upraveno: 6/12/18
    jindrasofr tohle ocenil(a).
  16. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Ta nálepka je moc hezká. Škoda že nejde nažehlit na triko, nebo trenýrky.
    Zase na druhou stranu, je to zadarmo a stojí to jen pár kliknutí. Horší by bylo za takové věci třeba ještě platit.

17. evoku57

Loni tedy byly kupóny na 3 hod. alespoň 2x, letos nám ubrali :oops:

18. Pepe4467

Pepe4467 Osvícený autor

Nejvíc mi z kalendáře udělali radost krejcary a alespoň jeden kupon pro pomocníky.
    Tak jsem zvědavá, co odkryjeme příště.
    Příjemnou zábavu a svátky všem.

19. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Kupón potěší a ta nálepka je taky hezká já si myslel že je to dekorace

Pitrýsek47, Peto121 a Apachie1 tohle ocenili.
  20. Skali

kal.png ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.