Zimní kalendář (1.12. - 31.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 29/11/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. xxxxx74

xxxxx74 Pisálek fóra

ahoj, nikde jsem nenašla co ty dekorace dávají. V ofi jsou jiné obrázky než v kalendáři. Ptám se proto, jestli mi stojí za to dávat floreny za neotevřené dárky. díky za odpověď

2. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Pekny kalendar, komplet bez chybky...
    Dekorky jsou sice napsany jak jsem driv koukal, ale nejak divne... davaji krome bonusu tedy 1000 bodu za 11 hodin, coz je videt kdyz se na ne v kalendari necha stat mys... nebo v inventari...
    Spokojenost :)

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  3. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Děkuji za letošní dárky, vše otevřeno bez placení, stačí si jen malou chvilku počkat po každém otevření a jde to ;)

4. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Koukala jsi tady - odměny (klik) ? Je tam napsané, co dekorky dávají.

5. xxxxx74

xxxxx74 Pisálek fóra

díky, dívala jsem se, jen mi ty obrázky přišly jiné
    ]

6. Skali

xxxxx74 - to jsou ikony - tak je uvidíš třeba v inventáři

sladké koledy.png

Až je umístíš na plochu, uvidíš je v celé kráse
    dekorka.png

7. satelit

satelit Hvězda fóra

K porovnání s loňským kalendářem. ;)

Adventní kalendář 2017

Zimní kalendář 2018

...a to je poslední letošní obrázek Zimního kalendáře 2018, šťastný Nový rok 2019. ;)

8. Baroland

Baroland Ikona fóra

Jak malej capart se třepu celej měsíc,co bude v tom největším,posledním, červeným balíčku a vona dekora co dává 20x Krejcary.
    Ježichu,zklamalsmě !

9. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Tajemničky nesmí chybět kalendář je dokonalý

evainfo a jindrasofr tohle ocenili.
  10. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Každý kalendář je super. To očekávání co tam po otevření bude - no jsem jako malé dítě :D. I když tam není třeba noc závratného, každý dárek potěší. ;)

11. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Moje řeč, nejlepší je stejně to těšení se :) A k tomu dárek, pro který nemusím ani hnout prstem - tyhle kalendáře jsou náhodou moc fajn.

12. petrík31

petrík31 Rádoby autor

Ahoj,taky jsem se těšila na tajemný z kalendáře,ale dáreček co jsem čekala tam nebyl:cry: jenom ty co mám, na ty vánoce měl být z nových chlívků ,velké zklamání .

13. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Nejsem zase tak náročná,ale vědět,že na konci kalendáře bude zase "nic moc" dekorka,ten jeden zapomenutý den (díky svátkům)bych za floreny určitě neotvírala,počkala bych...nu což,už jsem vyhodila floreny za větší ptákoviny.
    Ani letos RT neohromil,jako vždy.
    :pxD

14. Tabita56

Tabita56 Rádoby autor

Všetky ponožky mám odkryté a posledné 2balíky sa mi neotvárajú, keď na ne kliknem. Prečo?

15. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Tabita56,

opravdu u žádného dárku není bílé plus v modrém čtverečku, jako například na tomto obrázku
    Pokud tam ten čtvereček je, jde o neodkrytý dáreček a musíč jeho odkrytí zaplatit Florenama.

16. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Opakuje se to každý kalendář, to modré plusko je opravdu ne úplně nápadné - nebylo by lepší, kdyby se příslušný nevybraný dárek v kalendáři opravdu "neotevřel"? Tím myslím, že by zůstala např. zde ta punčocha. Stejně se to na foru probírá, takže všichni můžou zjistit, co se v dárku skrývá.

17. micuska1976

micuska1976 Zelenáč fóra

ako to že mne nejdu otvorit darceky v predposlednom riadku dva a v poslednom ten jeden velky. Všetky som pekne otvarala kazdy den, ani jeden som nekupovala a aj tak mi nejdu otvorit??

18. Skali

micuška1976 - zkus kouknout o dva příspěvky víš - od pajdy361 tam najdeš vysvětlení ;)

19. FOFR00

FOFR00 Pisálek fóra

Otevíral jsem poctivě každý den dárky a jsem si jistý, že jsem je otevřel všechny! Dnes ale po přihlášení se mi ukázaly dva dárky z minulého týdne jako nevybrané. Kde asi nastala chyba? Je to hrou nebo snad záměr vytáhnout z nás peníze?! Nevím, co si myslet. Taky nevím, jestli si to zasloužíme za ta léta věrnosti hře?!Ale když vidím ty poslední "bombastické" dary, tak vlastně ani není o co stát. Asi s takovou přejdu k jiné hře.

Naposledy upraveno: 31/12/18
    jindrasofr a Honzulka05 tohle ocenili.
  20. *nelli*

*nelli* Pisálek fóra

Prosím, mám dotaz ohledně "Zimního kalendáře".
    Neotevřely se mi některé dárky.... KRABICE, včetně posledního-největšího, ačko-li jsem kalendář otvírala pravidelně denně.
    Děkuji za odpověď a radu, "nelli".

jindrasofr a Honzulka05 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.