Zimní kalendář (1.12. - 31.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 29/11/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

vánočka.png :)

2. X-mole

X-mole Znalec fóra

Ajoj :inlove:
    20.12. - 2x vánočka :p No,originální to moc není, ale na stromech neroste, takže díky. ;)

Edit: Už ať ten kalendář skončí, Skali je pekelně rychlá.. začínám mít komplex :cry:xD

3. sova61

sova61 Zelenáč fóra

nejde mi otevřít bonus 200procent

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  4. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

sova61 - asi budeš mít některý předchozí dárek nevyzvednutý, zkontroluj, zda ti nesvítí u některého dárku modré + a ten dárek můžeš vyzvednout za Fl a pak následně bonus 200% ;)

Honzulka05, Skali a MatysekKamilek tohle ocenili.
  5. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Už se nám to zase opakuje, ale hlavně že jsou dárky, to je důležité, jestli je to dnes nebo před týdnem je úplně jedno :p

6. X-mole

X-mole Znalec fóra

Ajoj :inlove:
    21.12 - 450x lvl krejcary :p Tak hurá na nákupy... xD
    Pa a krásný poslední adventní pátek.

7. Tribeca*Borghski

Tribeca*Borghski Vycházející hvězda fóra

Po odkliknutí dnešního (21.12.) dárku -což byly krejcary- mi zmizely 4 floreny - měla jsem 299 florenů a teď jich mám 95. Nic jsem za floreny nekupovala!

8. Skali

Tribeca*Borghski - ahoj, pokud máš nějaké nesrovnalosti, obrať se na herní podporu, kde mohou tvůj herní účet prověřit.

Jak kontaktovat herní podporu

9. Adamos00

Adamos00 Aktivní autor

Dříve byly odměny i na narozeniny ale i tak aspoň něco jak ještě udržet neplatící hráče stává se z toho čím dál větší "zaplat a vyhraj" xp boosty ani nekomentuji.

10. Skali

rama.png ;)

11. Skali

Y_n_O - Njn, X-mole nebyla přítomna a já netušila, že ještě někdo číhá, tož jsem to sem prskla :D
    Edit: No a teď to Y_n_O smazala a já abych si dala trest za multipost xD:eek:
    Tak já si ukládám od zítřejší půlnoci až do rána zaracha (tzn. nečíhám na fusekli)

Naposledy upraveno: 21/12/18
  12. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Promiň, sličná rytířko, sem tě už neviděla přihlášenou, tož sem to smázla... abysem se nechvástala, že tu furt straším :) Tož si to zedituj a je to 8) Nebo obnov můj příspěvek, to by mělo jít...

13. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

[​IMG] [​IMG] a to nám pekne dali, najskôr sa zdalo, že nič nekúpimxD

Naposledy upraveno: 21/12/18
  14. Y_n_O

15. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Kupón je jediné co by skrášlilo tuhle předposlední řadu

16. X-mole

X-mole Znalec fóra

Ajoj a překrásný štědrý den všem :inlove:
    24.12 - Ježíškovy dárečky: - 4x zlatý banán + OKAMŽITÝ 36 hodin bonus: +1 do stodoly + dekorka 1x1 1000 BZ za 11 hod ;)
    Edit: Báječná Skali dá určitě obrázky.. :inlove: Kuju.

17. Y_n_O

Jj, přesně tak, tak bonus neotvírat, kdo nemá čas, bonus běží hned od otevření :) Vyzvedněte si jen banány ;)
    A třeba i dekoraci, dává kromě bodů ještě bednu se zimními dárky. Dá se sklidit 20x, pak už budou jen body.

Naposledy upraveno: 24/12/18
  18. -Berry.308-

-Berry.308- Pilný autor

paráda,děkujeme za odtajnění,bonus si nechám na Borstyho,ještě mi chybí asi 5000 těch krátkých kytek(celkem),a mám další úkol hotový,krásnou dobrou noc a klidný štědrý den:inlove::inlove::inlove:

19. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Ahoj,
    jenom upřesnění. Není +1 do stodoly, ale +1 z polí.
    Šťastné a veselé vánoce

20. burds

burds Titán fóra

No v poledne odjíždím a vracím se až 25 večer.Tak všem komu +1 pomůže přeji hezkou sklizeň.Krásné svátky

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.