Zimní kalendář (1.12. - 31.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 23/12/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký den :) naučila jsem se při vstupu na farmičku kliknout denní dárek a hned kliknout i kalendář, ať je v liště nebo na ploše.
    Po sklizni, poslání dárků a jiných důležitých věcech :p jsem se vrátila do kalendáře a z něho teprve odešla z farmičky. Opravdu nikdy se mi nestalo, že dáreček nebyl odkliknutý i když se mi někdy farma seká ... myslím, že tu je ten problém, to chce asi chvilku počkat než z kalendáře odejdete ;)

2. bobík48

bobík48 Pisálek fóra

Opravdu si dávám pozor na otvírání dárků. Dárky otvírám poctivě každý den od začátku. Mám dvě farmy a na druhé je vše vpořádku. Mám pocit že se to děje schválně, abychom platili. Štve mě to, ale asi s tím nic nenadělám. Nic nefotím, takže dokázat nic nemůžu.

3. libakos

libakos Polobůh fóra

Kolem páté ráno vše otvírám,posílám dárky a kontroluji , dnes jsem před chvílí šla ke kalendáři a punčocha zavřená.V pořádku, asi jsem přešla rychle na další farmu a nestačilo se to uložit ale je mi divné,že na dvou farmách mám dárky otevřené a je tam u dvou obrázků to plusko.Kdybych to neotevřela tak bude punčocha zavřená jako na hlavní nebo ne?

4. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Libakos,

bohužel zavřená nebude. Pokud dárek nevyzvedneš, tak hned po půlnoci dojde k otevření a zobrazení dárku s malým modrým pluskem.

5. libakos

libakos Polobůh fóra

Děkuji, budu víc kontrolovat......

6. lott_lott

lott_lott Stará škola

Tak u mne to bylo strašidelné :wuerg:- měla jsem otevřené vše a klikla jsem na bonusový dárek - poté se začalo tak nějak vlnit upíří sérum, zmizelo a zase tam bylo a už s modrým pluskem na otevření za floreny. Nic jsem nefotila, upíří sérum sice mám a to 2X, ale důkaz to není. Jako trápit se kvůli tomu nebudu a už jsem i zaplatila (i když jsem původně chtěla psát na podporu). Příště už budu fotit a pravda "sa hukáže" ;)

evainfo, danda-vnovis a kiki2305 tohle ocenili.
  7. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Tak já měla stejný problém jako libakos.Mám tři farmy a hned jak se přihlásím na farmu,tak odkliknu bonus u za denní přihlášení a pak jdu na kalendář.Jak jsem byla překvapená,že dnes na dvou farmách jsem měla včerejší dárky jako nevybrané a u tajemnic modré plusko.Jsem si jistá,že jsem je včera normálně odklikla na obou farmách.Klidně bych si farmu i vyfotila,ale bohužel nevím jak.A já blázen se nekoukla sem a hned jsem zaplatila floreny.Jestli se mě to stane ještě jednou,tak se na to asi vy.....kašlu.Nebu cpát RT pracně získané floreny.

krakenka666 tohle ocenil(a).
  8. Borůvka1972

Borůvka1972 Vážený autor

U mě stejně tak, ale u krejcarů..modré +. Docela jsem se včera podivila, že mi nejde otevřít bonusový dárek. Jen jsem si řekla, že jsem asi trdlo a zaplatila 6 FL. Jen doufám, že se to nebude opakovat, jinak fotím a posílám na podporu, co jiného že?

Modro.očko tohle ocenil(a).
  9. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Akorát prosím nezapomínejte, že na screenu je potřeba, aby bylo vidět ID herního účtu. Aby někdo nepochyboval o tom, že ten screen je právě z vašeho herního účtu a ne z jiného.
    danda

10. -jujula-

-jujula- Perspektivní autor

Já vím,že jsem ten perník odklik - a je to zpátky týden.Kdyby to bylo na konci měsíce a někde uprostřed tak neřeknu.Je to tím,že jsem si ten bonusovej dárek nevzal v ten den a to jsem si vždycky mylel,že nemusím.Máma si ho vyzvedla a zrovna se ji už nehodil a dárky má všechny v poho
    .... a 6FL je fakt moc :-(

Naposledy upraveno: 7/12/17
  11. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Já mám problém naštěstí jen na druhé farmě, ale zamčely se mi tři dárky, 2, 3 a 4... a to po odkliknutí teprve sklidím, aktualizuji stránku a kontroluju otevřený dárek; ten bonus na 48 hodin nepotřebuju, protože ji mám hlavně na dárky pro přátele, na které se nedostane na domovské. Ale i tak to naštve. Odedneška printskrínuju, abysem měla důkazy, protože co když tam bude zabalené nějaké lepší bonusové překvapení ;)

Xenie6161, kiki2305 a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  12. X-mole

X-mole Znalec fóra

Ahoj 8.12. 2x vaječný koňak. ;)
    A nezapomeňte udělat fotku. xD

13. adik06

adik06 Rádoby autor

nemůžu najít kam napsat problém s dárky -neotevírá se mi dárek s krabicí -mám každý den otevřeno všechno až dodnes do 8.12 a krabice je stále zamčená -proč??? U dcery se to jinak otevřelo a má nízký level .Nelíbí semi že šidíte lidi ve hře.

-jujula- tohle ocenil(a).
  14. bobík48

bobík48 Pisálek fóra

Myslím, že si z nás dělá RT srandu. Vím na 100%, že jsem měla všechny punčochy otevřené. Nešel mi otevřít bonusový dárek a zjistila jsem, že mám plus u úpířího séra. Psala jsem to zde na foru. Dneska jsem zjistila, že plus zmizelo u úpířího séra a prozměnu se mi ukázalo plusko u BZ. Jedu dvě farmy na stéjné úrovni a to i úkolů a všeho. Druhá farma je bez problémů. U této si dávám velký pozor, protože se mi stalo již něco podobného vloni a i když jsem si chybějící položku zaplatila, stejně mi nešel bonusový dárek otevřít. Proto si dávám specielně na této farmě pozor a proto vím, že jsem chybu neudělala. Bohužel nemám důkaz pro herní podporu. Mrzí mě to, ale život jde dál. Třeba se chytí RT za hlavu a opraví to. Rozhodně nic platit nebudu.

15. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Mám na ploše wordový soubor a každý den udělám prtScn a ukládám obrázek jeden za druhým. Je to nejrychlejší, mám vše pohromadě.

satelit a evainfo tohle ocenili.
  16. X-mole

X-mole Znalec fóra

Ahoj ;)
    9.12.2017 - 350x lvl KR :p

17. -jujula-

-jujula- Perspektivní autor

A ještě jsem se chtěl zeptat - přeci kdybych si neodklik dárek,tak by tam byla ponožka!Prostě bych musel mít sedmý den otevřených 6 ponožek a né sedm.Tak je to Tím že jsem si neotevřel bonus.dárek???Řekne mi někdo,zda je to podmínka - otevřít ho ten den kdy otevřu celou řadu?

18. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Ač tedy vaječný koňak nerada, tak jsem si ho taky zaplatila. Ráno jsem si říkala, musím kouknout na forum cože tam je a pak jsem na to zapomněla. Jo, za chyby se platí. V tomto případě to je naprostá pravda [​IMG]

19. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

jujula - když nějaký dárek nevyzvedneš, vypadá druhý den jako otevřený, jen má u sebe modré +. Už to není ta ponožka jako před datem otevření
    A bonusové dárky můžeš vybrat kdykoliv, nemusíš v den kdy se ti zpřístupní.

Lyžařka - to mě mrzí. Je to letos udělané hodně nešikovně, že není nikde ikona na ploše. Člověk si musí buď vzpomenout nebo aspoň na fórku zajít sem. To místo možnosti kliknutí přímo na ploše chybí.

20. Modro.očko

Modro.očko Rádoby autor

:cry::cry:mám to samé,a další týden už není dárek za 6 fl,je za 8fl>:(

Lyzarka tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.