Zimní kalendář (1.12. - 31.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 23/12/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Dáreškýýý ... U nás se těší všichni kluci a já taky.

evainfo tohle ocenil(a).
  2. x-men-cz

x-men-cz Vážený autor

:Duz se tesim na rozbalovani :p

evainfo tohle ocenil(a).
  3. tlapka

tlapka Pisálek fóra

Bezva a hurá. Jen to umístění dárku pro vstup do hry je mi protivné - vždycky, protože tady je pohyblivá info bublina a i jen při pouhém ukázání na prázdné pole se tady objeví info, které překryje domek nebo dárek nebo jakýkoliv vstup, takže často zapomínám. A to je tam tentokrát ještě poskakovací kelímek s kostkama ... No potěš koště. To zas bude zapomínání ...

evainfo tohle ocenil(a).
  4. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak první dárek jsou 3 perníčky. Díky :)

5. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Až tak bych ten první ohlas nebrala, skoro 20 minut po ofi ,my ostatní jsme vyčkávali ,až se ozve ten největší nadšenec adventních kalendářů, ale mám obavu, že se zase vystřihovánek a tapet nedočká, zase budou pouze TS, kombajny,superhnojiva ... a začínáme perníčky:)

6. dadula4

dadula4 Pisálek fóra

:inlove:Mám tuhle akci velmi ráda,vždy se těším co rozbalím,ale mám dotaz v ofi se píše že jse na kalendář dostanu i na hlavní louce mezi šlechtícím domkem a kombajnem,ale nikde žádný dárek pro vstup do kalendáře nemohu najít,když je na ploše tak nezapomenu dárek si vzít,ale chodit do časomíry budu zapomínat.;):p

evainfo tohle ocenil(a).
  7. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Už to začíná .... perníky :wuerg:.... nechci perníky, nechci sladký .... chci floreny, spousty florenů .... desítky, stovky, tisíce .... s pečivem se jděte bodnout !!!

8. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Nebrblej a papej co ti dávají, víš co by za to dali děti v Africe :D.

9. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

bbwling: Přijde pán k doktorovi: Pane doktore, já jsem strašně chamtivej, jde to léčit? Doktor: Ale jistě, předepíšu vám prášky. A pacient: A pane doktore, napište mi jich moc, moc, moc....

10. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

A máte napečeno, kuchařky ,-))
    Dal jsem je do krabice, 22 kousků...

Trepifajksl, krakoramaja a kiki2305 tohle ocenili.
  11. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Uložím je tam, kam patří, za rok za dva nebo za tři budu rád, že je mám...
    Moje kamarádka, kdysi novomanželka mi ukazovala, co upekla na vánoce. Jeden tácek. Byly to krásně, vyšité kousky,ale když jsem si chtěla jeden vzít, zařvala:Co blbneš, to mám na vánoce! A já na to: A to je všechno, co máš? A ona: Viď- a praskly na to tři flašky rumu...
    No perníčka jako dárek chápu jako jemné upozornění, že mám začít péct.

Trepifajksl a danielka0000 tohle ocenili.
  12. 1str20

1str20 Zelenáč fóra

Hezký den.
    Děkujeme...:p:inlove::)

danielka0000 tohle ocenil(a).
  13. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Pechfóglová, upozornění nejen péct, ale taky se se svým výtvorem zúčastnit soutěže :) naprosto to tentokrát vystihli na úvod. Co už ale vystihli méně, že není vidět na hlavní louce kalendář díky probíhající akci,. tak nezapomeňte dárky vybírat z novinek nebo časomíry.
    danda

14. -pody-

-pody- Rádoby autor

... se jich zeptej, jsou za plotem :)

Y_n_O tohle ocenil(a).
  15. miki2905

miki2905 Zelenáč fóra

mám dotaz, místo vstupu na vánoční kalendář mám jen vstup na kostky a nevím jak jinak se na dárek dostat
    , máte ještě někdo stejný problém? Krásné odpoledne.

16. satelit

satelit Hvězda fóra

miki2905 - druhý příspěvek nad Tvým ;) od dandy-vnovis (přes novinky nebo v časomíře)

EDIT: Není zač ;)

Naposledy upraveno: 1/12/17
    danda-vnovis a MatysekKamilek tohle ocenili.
  17. miki2905

miki2905 Zelenáč fóra

satelit moc díky, jsem to přehlídla:music:

MatysekKamilek tohle ocenil(a).
  18. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Paráda kalendář s dárečky. To budu zase celá nažhavená, co tam je a už, aby bylo zítra. :D To to uteče a budou vánoce.

19. satelit

satelit Hvězda fóra

2.12.2017 1x Krvavý koktejl

Janina0971, tigers78 a X-mole tohle ocenili.
  20. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak tento dárek bych opravdu, ale opravdu nečekala... Dám ho propadnout na trh, ať uvolním místo v polici a nemusím tolikrát šipkovat při hledání něčeho užitečného.

Trepifajksl a Lyzarka tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.