Zimní kalendář (1.12. - 26.12.2024) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 29/11/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Hlásná trouba

Hlásná trouba Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Naposledy upraveno: 28/11/24
    -Jara05- a Erča101 tohle ocenili.
  2. Erča101

Erča101 Stálice fóra

Už se těším na překvapení - děkujeme :inlove:

Příjemné vánoční svátky všem ... nejenom na farmě :)

3. dinoalesi

dinoalesi Dozorce fóra

Jů, ten je letos krásný :) Tak se nám ten rok s rokem sešel a máme tady opět adventní čas, uteklo to šílenou rychlostí, tak vám všem moc přeji, abyste si ho užili v co největším poklidu, bez zbytečných stresů a honění se ;)
    A můžeme se těšit na dárečky.... diky za ně :)

4. bačkora85

bačkora85 Hrabě fóra

Ahoj, no tak ale také musím pochválit design letošního vánočního kalendáře ... moc se povedl a už se na něj těším :inlove:. Ať bude denní dáreček jakýkoliv, určitě vždy potěší ;). Moc se těším :)

5. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Jupííí dárečky ty já ráda a všem přeji pohodový sváteční advent a užívejte si to s kalendářem ;)

6. velik52

velik52 Aktivní autor

Všem farmářům přeji, pohodový sváteční advent a užívejte si to, děkuji moc za kalendář dárky budou krásné :):):)

7. goldedawn

goldedawn Expert fóra

Krásný kalendář a začíná vánoční atmosféra.Tak hlavně se moc nehonit,vše v klidu.Ať si to užijem ve zdraví.Už se těším na salát a rybu.;););)

8. kocieva

kocieva Osvícený autor

Pěkné páteční odpoledne. Přidávám se a chválím letošní Zimní kalendář, moc pěkně namalovaný (a dárečky skoro celý měsíc, až do Štědrého dne).

9. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Ahojte, dárečky potěší pokaždé, tak jen nezapomínat :)
    A připomínám, že kromě kalendáře máme na každý adventní víkend navíc připravené bonusové kódy, tak nezapomínat ani na ně :)

10. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

Tak když nad tím přemýšlím je to hustý už 14. rok u farmičky :p A pořád stejně mě baví. Jen už tolik nehoním BZ :D
    Začal jsem to hrát jako 11 leté dítě :) Tak se těším co pro nás bude letos připraveno. :D

11. lacrima

lacrima Titán fóra

... a je to tady ! Dárečky, dárečky, dárečky :inlove: a já tam vidím "ponožky" pro stromečky .
    1.12. Zuzino ultrahnojivo 15x

Děkuji a přeji všem krásnou 1. adventní neděli

Naposledy upraveno: 1/12/24
  12. babako

babako Expert fóra

Slyšte,slyšte,advent přichází..:inlove:
    Přeji Vám příjemný adventní čas a hlavně nekonečnou pohodičku,udělejme proto vše..:inlove:

13. škopková57

škopková57 Perspektivní autor

Děkuji za nádherný zimní kalendář, ode mně máte palec nahoru,užijte si předvánoční čas!:inlove:

14. vrbovka

vrbovka Pilný autor

Všem hráčům přeji pohodový a příjemně prožitý advent...

- zimní kalendář se povedl -

15. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Děkuji za pěkný vánoční kalendář. Dnešní ponožky se moc hodí - do sudu padlo hoódně plodů.

16. kocieva

kocieva Osvícený autor

Jako děti jsme s bratrem pod stromečkem vždy měli ponožky a pyžama, zavzpomínala jsem.
    Přeji všem příjemný adventní čas.

17. polacka

polacka Vévoda fóra

2.12.2024 5x superkrmivo.

18. rosnička007

rosnička007 Obyvatel fóra

Děkujeme za dárečky,který vždy potěší! Kalendář se moc povedl a je nádherný. Všem přeji pohodové a klidné adventní dny! :inlove::)

19. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Dnes 5 sk. Nezapomeňte vyzvednout:))

20. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Mě se na kalendáři nejvíc líbí, že je přehledný. V tom minulém jsem se ztrácela a dvě dekorky přehlédla a pak musela je koupit.