Zeleninová párty (5.9. - 11.9.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 4/9/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Danka...
    Tepláky jsem nosil jako prcek.
    Teď vítězí nic a nebo montérky.
    Mimo domov stále šortky až do listopadu.
    A kapsi? Tak ty má každý pořádný krteček...

Já triko strašně, vždyť jedu jen na necelých dvou plochách.
    A teď ještě Bahňahňa a půjdeme si každý k hodináři koupit trochu času.
    Jen pozor na východní levné napodobeniny...
    Přeji všem fajn hru ať už si teď hrají s čímkoliv!
    Jonsdorf vlastní rukou.​

Naposledy upraveno: 7/9/18
  2. radyn.m

radyn.m Komisař fóra

Honzo, propašuj jich pár ke mně do stodoly ;), na baha mi jede výrobna, arboretum aj zvěřinec, zkusil jsem nejdelší zvířata a další, a vrtačka ze sklizní ani jedna :cry:

Na trika to padá zatím hezky, příprava dlouhodobky před akcí a vytunění živoucí legendy o další procento se vyplatila :)doufám to s těmi padátky vydrží, no kdyžtak mám záložní "plán" xD

bursuk59 tohle ocenil(a).
  3. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Jedinec, který vymýšlí takovýhle příšernosti, musí hulit takový materiál, o kterém se jinému ani nesní .... o_OxD

[​IMG] [​IMG]

4. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

To je dobry, nekdy se ani to ovoce+zelenina neda poznat, ale nastesti to nema vliv na funkci rostlinare :)
    Takze pada to dobre, to uz nepotrebuju, spis ty smaragdy, tam nevim zda nebudu nucen na noc davat akcni kytku = neefektivni na padani...

Vypadavat ma 167 jehel+niti/den, v tuto chvili ma byt 189 (nebo chybet 811 ), mam 654 (chybi 346 ), mam 65% hotovo.
    Stav bavlnky : idealne 3765 kusu (3334/den ), mam 6430 z 20000 (32% ).
    Zatim uplynulo 18% casu, zbyva 116 hodin.
    Nezapomenout zamestnat mlyny na 20 kusu tricek, celkem cca za 2 hodiny.

5. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Tassadar jsem na tom s počty podobně jako ty a taky uvažuju dát na noc akční. Padátek je dost, ta už dopadají sama, tak raději pohnout s rostlinou. Naštěstí je zítra u Kubíka +1 z pole, tak to poskočí, i když jen z jedné sklizně. Ale kdo by se zlobil když je to zadara.
    8)

bbowling a ty na těch obrázcích vidíš něco divnýho? Já jen obyčejnou ovečku a lasičáka. A ostatní mi dají jistě za pravdu že na nich není nic příšernýho. Jen jestli sis neslupl něco sám.
    :p

6. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Nu, včera jsem toho moc nestihla rozpěstovat. Až dnes před polednem jsem měla rostlinky na 2 plochy. Lesní mýtinu mám stále jumbo stromy a chlívky a výrobny k plnění úkolů v Družstvu... a nevím, jestli se mi chce bourat. Asi "pojedu" akci lážoplážo 8)

7. tronaldo55

tronaldo55 Hrabě fóra

máš ich schované v matraci hovoríš :D :D

evainfo, Helena1313 a Prepperka tohle ocenili.
  8. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

ronaldo55 - do matrace to necpu, bo mě pak strašně bolí záda ;)

9. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Skali ale priznaj sa poľahčujúca okolnosť kde máš tie tajné miestečká,alebo máš hlinené prasiatko?Trocha k akcii ráno už budem mať polovičku hotové keď že som si vytočil +1 do stodoly ale iba na 6 hodín aj to je lepšie ako s drôtom do oka:D:D.

10. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

skali že tobě koluje v žilách modrá krev? :music: Lidi s červenou se totiž dobře vyspí i na hrášku, ale tobě vadí i placaté papírky. Geny se prostě nezapřou. :D

No a k akci - nevím ani jak, ale vytočila jsem si 200% do stodoly na 12 hodin. Ani jsem se nesnažila o takový bonus, točím prostě jen když je na kole něco zajímavého. O to větší radost mám. A k tomu jsem měla ještě těsně před sklizní do obou akcí. A ráno stihnu ještě jednu sklizeň do téhle i vedlejší akce, takže za mně super.

11. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

pentluji práce, zubař,přítelová mamka...klapáky nesedí ,bolí, tak jsem zvědavá co s tím zítra udělá...začátky jsem nestihla,ale snažím se něco uhrát , bud to půjde nebo ne, nehrotím;)reálný život je o něčem jiném ,než tady na virtuálu přeci;)umleto bude až ráno jedno triko, měla jsem tam SH do rána a pak dám hned mlít další

12. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

U nás ve Brně zatím 15 triček!:)
    Slona už držím za chobot!!:eek:

13. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

v Žiline 8 tričiek, aj niekoľko zelených(Sagan):inlove:8)
    teda Brno v pohode, len Stovežatá sa nehlási:music:
    [​IMG] [​IMG]
    fíha, a to som chcela dať obrázok kvetináča, alebo parfémov...mamíí, oni mi neveriaxD

14. libakos

libakos Polobůh fóra

Dobré ráno Danka 722 gratuluji k žabákovi ,na mě zatím většinou vyskočí svatební květináč,který sice nepotřebuji ale třeba dojde k navýšení řemesla a pak se hodíxD10 triček na skladě,zatím si je nechám;)

15. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Taky jsem právě v polovině, 10 triček a rovnou je tam házím :) Na KŠ jsem si vytočila 4 vrtulky, 26 tis.KR a kupón - není to sice tak dobré, jako 200% do stodoly, ale zase je to lepší než drátem do oka ;)

16. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:p trička ušita, ale ta zvěř je zřejmě nechce, pořád se balí do těch karnevalových kostýmů, zbylo asi 50 špulek a 700 bavlnokytek ... pomohlo 2x 100 % do stodoly, ale na to, že je teprve začátek měsíce jsem s "přídělem" pártylístků slušně zahýbala ...

17. Baroland

Baroland Ikona fóra

Tak,nitě sou v cajku,od teď už je to jen pěstovačka.Vlastně ani moc ne,jsem za půlkou.

Helena1313 a Zrzinka11 tohle ocenili.
  18. Zrzinka11

Zrzinka11 Vévoda fóra

Jondý,
    tak Ty musíš mít zase něco extra... xD Ale o tomhle slonovi jsem už slyšela... Chudákovi, tamní lidé mu uši uřízli, aby si z nich udělali plácačky... Moc je otravoval hmyz a někde našli nějakého staršinu a ten jim řekl, že v časech dávných si z nich dělali právě plácačky...;)
    V lážo plážo kraji jsou zatím 4 trička... :music:Kam taky spěchat... :music:

19. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Jen doufám,že tahleta bedýnka oddanosti nebude druhořadé kvality,když je "zadarmo"!o_O
    Jestli na mě nemrká celou dobu nějakej mamut,řádně navoněnej parfémem.:cry:

20. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

6 triček, padátek včetně použitých cca 800. Tradičně jsem ve skluzu s akční, t ykrátké kytky jsou prostě problém. Když odcházím na 8-10hodin, nenechám přece růst tříhodinovou plodinu - musím to nějak dohnat o víkendu. Tento to ještě půjde :).
    Bednu oddanosti mám z koupeného řádku a zase tolik nejásám, od února jsem měla šlechtěnce jen 2, lepší než nic, to jasně, ale při tom počtu beden je to velmi symbolické. Nejčastější odměnou z té bedny jsou pro mě parfémy, poměrně drahé ze zakoupeného stonku.
    Ale samozřejmě z dvojnásobného počtu beden přece jen vyšší šance na naději. (V mém případě v žádném případě dvojnásobná šance, aritmeticky to na mé farmě nefunguje vůbec.)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.