Zeleninová párty (5.9. - 11.9.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 4/9/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Vecer jsem sklidil a koukam, ze je toho 2080 a tak jsem se podival co uz jsem vlozil a co se jeste mele a ejhle - je to komplet... tak ted hlavne nezapomenout az se domele co zbyva to hodit do ukolu a udelat stonek :)

Vypadavat ma 167 jehel+niti/den, v tuto chvili ma byt 645 (nebo chybet 355 ), mam 1817 (chybi 0 ), mam 181% hotovo.
    Stav bavlnky : idealne 12894 kusu (3334/den ), mam 20080 z 20000 (100% ).
    Zatim uplynulo 64% casu, zbyva 51 hodin.
    Nezapomenout zamestnat mlyny na 20 kusu tricek, celkem cca za 2 hodiny.

Helena1313, Honzulka05 a Y_n_O tohle ocenili.
  2. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Honzulka05 - Každú akciu,ak ju chceš dotiahnuť čo najďalej,rob na minipolíčkach 1x1!Síce musíš viac zasadiť,ale berieš 3x viac,ako na poliach 2x2 a dnes si už mohol mať hotovo.Na veľkých rozpestuj a potom 1x1 + MJS. Si level 92!!!

Z bedne som mal homára,ja sa tých krabov asi ani nedožijem.Ešte 1500 akčnej a tiež končím.

Naposledy upraveno: 9/9/18
  3. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

I já jsem doufala v oranžmloka a vyzubil se na mě další žralok, ještě že je ta potvora v nádrži, ale proč se u mě scházejí v takových počtech... tučňáky mám myslím dva, kámoš by neškodil - a von zase zubatec...-.-

4. 8erulenka

8erulenka Rádoby autor

Hurá, tak jedna akce dokončená. Teď ještě co se vylíhne z beden. :p
    Tak v bedně byl krab, ty mám dva a jednoho červeného.

Helena1313, evainfo a Peto121 tohle ocenili.
  5. šebejda

šebejda Baron fóra

Po delší době jsem se pustil do akce (stejně jsem potřeboval přestavět plochy), a to jen kvůli té bedýnce (napoprvé mi dala 10 růží). Pro neflákače na patřičném LVL byla akce na pohodu a označení "lehká" jí sedělo. Začala včas,padalo to dobře, nic se mi nesekalo. Akce mne nenadchla, ale ani nezklamala. Dávám jí 80%.

Helena1313, evainfo a Honzulka05 tohle ocenili.
  6. lott_lott

lott_lott Stará škola

Hraji dlouho (docela), ale asi nemám na farmaření buňky nebo čas nebo já nevím xD Zase to nestihnu :wuerg: Pěstuji s MJS na pidipolích, ale akční mám málo, budou mi chybět cca 3 trička. No, co už, když venku je tak krásně...Všem, kdo splnili, gratluluji :)

7. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

lott_lott a to už se fakt až do úterního odpoledne nedostaneš na farmu dopěstovat? Přes den akční, kterou se dá sklidit 2-3 x i přes telefon v lese na houbách na všech plochách... A pajdátka jistí noční dlouhodobky...

Helena1313, lott_lott a Peto121 tohle ocenili.
  8. lott_lott

lott_lott Stará škola

Y_n_O
    Za chvíli jdeme do lesa, tak tam někde zkusím najít signál, manžel si zase bude říkat, že jsme se zbláznila :D

9. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

lott_lott - pak dej vědět co sis přinesla v košíčku (zda rostou). Chtěli jsme taky tento týden vyrazit (po deštích minulého víkendu), ale nevyšlo nám to.

Akci už mám pár dní hotovou, tak jsem ráda že si můžu v této části farmy dělat co chci a nachovat si tak nějaká zvířata. Akce byla klasická pěstovačka, která neurazí, ale ani nenadchne, takže mi je vcelku jedno bude-li se znovu opakovat.

10. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Z bedny - líbající rybku - konečně, ta se mi vyhýbala obloukem :D

11. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Apachie1 ja som zase dostal v debničke sladkú marmeládu z ruží.Keby som radšej dostal niečo mäskové:D:D:D ja som mäsožravec.Sladké občas aby sa nepovedalo.

12. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

To nemohli k tomu stromku nářaďovníku přidělat nějaký bublinový efekt a nebo něco podobného abych alespoň věděl co z něj vypadlo ?
    Sklidil jsem ho a jen jsem se dozvěděl že vypadlo 6 kousků nářadí. Už je v liště a zůstane tam.

Helena1313, Honzulka05 a evainfo tohle ocenili.
  13. doben

doben Ikona fóra

Bezejmenný ten strom sice ještě nemám, ale řekl bych, že to bude fungovat jako u Mystického Kerbera. Při sklizni dostaneš nářadí, které musíš v liště rozbalit. Najdeš jej pod ikonou vázičky mezi spotřebním zbožím nebo v kategorii všechno.

Pokud se pletu, tak mě prosím opravte.

EDIT: Gordon u Kerbera to odzkoušené mám. ;)

14. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Doben, také mně to došlo ale byl jsi rychlejší než já mazala;)

tak ten původní příspěvek byl, že jsem zkušebně vykydala jeden trojhlavý kotec a jediné co jsem se dozvěděla bylo:

[​IMG] hezké a že se nářadí ukládá pod vázičku vím, ale nemám pod kontrolou, jak si který čokl vede a stejně tak u stromku, aby to nebyla nějaká plaňka:)

Trepifajksl, Helena1313 a Honzulka05 tohle ocenili.
  15. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Doben - stromek jsem teprve šoupla na plochu, takže budu vědět až zítra, až uzraje :)

Edit: tak dle testu se nářadí uloží do inventáře a ty ho musíš klasicky otevřít

Helena1313, doben a Honzulka05 tohle ocenili.
  16. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky, tak se mi tahle akce podařila stihnout včas, ale tu souběžnou na Baha bohužel musím oželet, raději se budu válet v termálech a odpočívat, všem, kdo už má hotovo veliká gratulka a ostatní, snad to taky stihnete.

17. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak ještě dvě trička, byli jsme s malou na pohádkovém lese, šikulka na 18 měs pochopila a splnila 2 úkoly, (z 20)... :), takže jsem projela 1 sklizeň, mohlo být hotovo.
    Preperka: Vč kraj nerostou, ani prašivka :cry:

18. chrust1

chrust1 Perspektivní autor

a aj ja hlásim hotovo. Táto akcia bola pohodová. Viacej takýchto:D

19. papulice

papulice Veterán fóra

ahoj také mám hotovo,stonek v nebi a i když jsem také včera a dnes prošvihla 2x sklidit(narodil se mi pravnouček a ten měl přednost)dojela sem to v pohodě,dobrá akce,všem přeji hodně zdaru....

20. Broskyňa.

Broskyňa. Perspektivní autor

xD Tento krát som nepočítala, sadila-zbierala-sadila-zbierala a HUPS 3500 navyše xD keby sa to dalo poslať mohla by som niekomu pomocť ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.