Zamilovaní králíci (7.2. - 12.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 6/2/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

matlafous123, bohužel jsem tam nic nenašla, tak to zkusím pohlídat ještě zítra a pak se rozhodnu co s tím, jinak Ti děkuji za nápovědu.

matlafous123 tohle ocenil(a).
  2. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

fany2020 Pokud jsi se uz odhlasila z farmy, budes mit po dalsim prihlaseni vypis prazdny. Mrkni na to priste - normalne se TBZ pripisuji ;)

fany2020 tohle ocenil(a).
  3. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Já jsem to stihla! Ranní sklizeň medailí byla neuvěřitelná, dokonce i u mě nejslabší tuleni poskytli zával medailí a co vyskákalo z koal, dráčků, hrochů a plameňáků, o tom se mi bude ještě drahnou dobu zdát - takové ty sny o závalu hromadami čehosi...
    Večer mi chybělo přes 7 mega - celý poslední úkol, v liště byla 0 zlatých, 7 stříbrných a 8 bronzových a teď jsem tam doházela pouze medaile z noční a nyní krátké sklizně a hotovoo xD.

Zbylo mi dokonce něco navíc - 1 zlatá, 11 stříbrných a 12 bronzových.
    To, co mi dneska vyskákalo, je bez nadsázky největší zvrat, co za dobu farmaření zažívám. A ještě se hra trefila do jediného dne, kdy můžu ukončovat dopoledne - mám prostě štěstí :music:.

4. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Ahoj,když už jsme u toho zjišťování bonusů,nevíte náhodou,který řádek nebo mazlíček dává toto:[​IMG]děkuji za vysvětlení.

Děkuji za vysvětlení

Naposledy upraveno: 12/2/18
  5. matlafous123

marketka47 Radek na stonku s nazvem "Blazni do zvirat".

marketka47 a satelit tohle ocenili.
  6. satelit

satelit Hvězda fóra

fany2020, marketka47 a matlafous123 tohle ocenili.
  7. tonys*

tonys* Vycházející hvězda fóra

zajímalo by mě jak se rozloží upgradové dekorky, chtěla jsem sousedce poslat dekorku s upgradem a při kliknutí na ni mě hlásí ,,nemáš dost zboží,, poradí mě někdo,, děkuji,

8. Persefone

Persefone Aktivní autor

Akce dokončená už v sobotu, ale když jsem teď koukla do stodoly a viděla ty stovky medailí, co mám navíc, tak trochu jsem zalitovala, že jsem do toho na začátku akce cpala šlechtěnce. No, do příště se z toho alespoň poučím. :p

9. domiks1

domiks1 Pisálek fóra

Akce dokončena někdy o víkendu. Dnes mi nejde dát velkolepý přístřešek do stonku. V listě mám základní dekorku a 3 upgrady. Co s tím jak jí do stonku dostanu, když bych jí měla mít? Píše mi to dekorace není v inventáři. Děkuji

10. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Konečně hotovo, ale poslední 1,5 milionu jsem musela zadotovat zvířenou. Medaile u mě prostě nepadaly. Na Baha jsem jela 1/3 chlévy a 2/3 dlohodobky, na farmě přes den růže a na noc dlouhodobky.

11. toničienka

toničienka Zelenáč fóra

Aj ja som mala tento problém, preto ďakujem za radu. Ahoj

12. domiks1

domiks1 Pisálek fóra

mc děkuji,už jsem to našla

13. 41dedek

41dedek Pisálek fóra

Přesně to jsem udělal, teď mám na ploše 2 přístřešky, ani jeden závěs a do stonku mi nejde nic ani do jednoho. Mám teď pěkný a elegantní-úkol mám hotov

14. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Také mi chybělo od večera do konce úkolu hodně, ale to, co mi napadalo z ranní sklizně,
    bylo k pláči. Jako by už bylo po akci. Zamáčkl jsem slzu i zahučelo do úkolu šlechtěnců se zvířaty
    až běda přeběda. Králíky už nechci ani vidět, leda tak na pekáči.
    :D

Naposledy upraveno: 12/2/18
    danielka0000 tohle ocenil(a).
  15. matlafous123

41dedek Pokud ti nejde vlozit pristresek ani do jednoho radku a nemas ani zavesy, tak jsi proste postavil na jeden pristresek jeden zaves (ten se ted jmenuje pekny) a na druhy pristresek 2 zavesy (ten se jmenuje elegantni), coz je spatne, takze radky na stonku uz nezaktivujes, protoze jsi mel postavil vsechny tri zavesy na jeden jediny pristresek.

Pitrýsek47 a kiki2305 tohle ocenili.
  16. 41dedek

41dedek Pisálek fóra

díky, matlafous123, myslel jsem si to, jsem to ale trubka, no budou někde v parku, škoda by jich byla v liště

17. matlafous123

41dedek Netrap se tim, protoze ony ty dekorky davaji vic BZ/TBZ na plose, nez ve stonku. Rada z nas je ma kvuli tomu prave na plose a radky sede ;)

GordonSargent tohle ocenil(a).
  18. želva.

želva. Zelenáč fóra

ahoj, nějak nemůžu dohledat do stonku dekoraci velkolepý přístřešek pro kachny, stonek mám, díky

19. Valkri

Valkri Pisálek fóra

nic si z toho nedělej, já ho taky jaksi nemám

20. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj, vy jste se hledaly až jste se našly ,-)) dámy, musíte ho napřed složit, základní plus tři modré závěsy na plochu, pak zbourat a šup do stonku.....

njklmn, burds a matlafous123 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.