Zamilovaní králíci (7.2. - 12.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 6/2/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Sovinka Smarja holka a to se nemuzes ozvat? -.- Vis jak je to s tou linou hubou...

Nj, kdyz me zase nedoslo, ze od cervence jeste neuplynuly 4 mesice xD

EDIT: Himl, uz podruhe se mi dneska povedlo smazat prispevek... uz asi blbnu :music:

Naposledy upraveno: 11/2/18
  2. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

matlafous123 - Když on nejde jaksi posílat - v základu. A upgradem bys jí asi nenadchla

eli2006 a Sovinka tohle ocenili.
  3. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

Taky hotovo. Jen parfém deluxe podle mé zkušenosti nefungoval. No alespoň že padaly medaile.
    Dobrou noc

eli2006 tohle ocenil(a).
  4. Lida7373

Lida7373 Stará škola

No akce docela dobrá.....tím, že to napadalo z běžného sklízení, tak super. Zkusila jsem použít asi 20těch zázraků.....no většina podle genetiky.....takže mě ty zázrak moc nefungoval...2x mi padlo ob jedno, ale to mívám i s tím normálním parfémem, když se zrovna dost zadaří. Nějak mě to šlechtění zmáhá, že to leze podle genetiky mám to co do důchodu vše došlechtit.

eli2006 a sisinka tohle ocenili.
  5. Grillus

Grillus Pisálek fóra

Jsem asi úplně blbá nebo špatně čtu. Dokončila jsem celé Zamilované králíky, ale stonek můžu mít jen jeden, protože je jen jeden přístřešek. V čem je vtip? To si ten druhý mám někde koupit za floreny? Předem moc díky za odpověď. Byla jsem nadšená, že jsem to stihla, ale teď mě to nějak opouští...

eli2006 tohle ocenil(a).
  6. matlafous123

Grillus Pristresky musis mit 2 pokud jsi dokoncila celou akci. Jeden z nich musis postavit na plochu a upgradovat tremi modrymi zavesy (vznikne ti Velkolepy pristresek a ten ti pak pujde vlozit do radku na stonku).

toničienka a eli2006 tohle ocenili.
  7. Preceja

Preceja Mistr fóra

Tak, hotovo, zvládlo se to jen za medaile, takže spokojenost, žádný průvan ve stodole, žádné nákupy.

eli2006 tohle ocenil(a).
  8. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Tak jsem také včera večer získala oba řádky z této akce. A to jen dodáváním medailí, jenž na splnění akce padlo rovných 200 zlatých, cca 332 stříbrných a 433 bronzových. Nemusela jsem ani obětovat žádné zvířátko a ani žádného šlechtěnce, stačily skutečně jen ty medaile a ještě nějaké zbyly. A to jsem moc těch medailí nezískala ani ze šlechtění

A vzhledem k tomu, že tato akce byla souběžná s jinou akcí a tak nestála žádné úsilí a aní žádné dodávky ze stodoly, tak jí hodnotím kladně.

Dekorky jsem snad poskládala dobře a zatím je dala do parku a chci zjistit, jaký rozdíl udělají s odkliknutýma mazlíkama když jsou na ploše a kdyby byly v řádku na stonku.
    [​IMG][​IMG][​IMG]

9. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Ahoj, teď jsem si omylem kombajnem odklikla velkolepý přístřešek pro kachny, který mám na Baharamě až po "sklizni" stájí a opravdu dává i na ploše + 40% BZ/TBZ ze sklizně stájí po dobu 1 hodiny.

eli2006 a krakoramaja tohle ocenili.
  10. rampusak

rampusak Veterán fóra

Ahoj, za pomocí medailí jsem nakonec udělala i tenhle úkol, vlastně mě nic nestál a odměny daleko lepší než u hnusáka od vedle. Dekorek je do stonku škoda, mám je v parku bo dávají slušný počet BBZ. Do stonku tentokrát nenarvu nic i když jsou 3 čekající. Na odkliknutí čekám bude to příděl, jooo?

eli2006 a matlafous123 tohle ocenili.
  11. Danielaa25

Danielaa25 Osvícený autor

Ranní sklizeň baha parku, nemůžu přijít na to co mi dává těch 300% ( už včera to tak bylo )

mám v parku elegantní přístřešek to je těch 250%

a mám pěkný přístřešek - ten by podle popisu neměl dávat bonus % . Sklidila jsem to postupně a nenapsal se.

ale pak v souhrnu 300% z chovatelských chlévů - jaká to může být dekorka a trvá hodinu.
    Ví někdo prosím z obrázku?

[​IMG][​IMG]

eli2006 a tydýtková tohle ocenili.
  12. josef.k

josef.k Pisálek fóra

Ahoj Daniella25 , těch 300% ti dává mazlíček Motýlí kukla :)

eli2006 a tydýtková tohle ocenili.
  13. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Danielaa25: Je to dekorka Motýlí kukla, je to 1*1 a modrá kytka (je trochu vidět i v tom bonusu), ta dává 3 parfémy a těch 300 procent.

eli2006, matlafous123 a Danielaa25 tohle ocenili.
  14. Danielaa25

jojo super, už to vidím ,děkuji,dám si ji mezi bonusy - díky moc

eli2006, tydýtková a matlafous123 tohle ocenili.
  15. lubami

lubami Pisálek fóra

Poradí mi niekto? Zle som urobila na príbytok pre kačky som dala nadstavbu a teraz mi nepasuje na rad výhonkov 2, Ako to mám rozobrať? Ďakujem za odpoveď

Naposledy upraveno: 12/2/18
    eli2006 tohle ocenil(a).
  16. matlafous123

lubami Pokud jsi pristresky spatne slozila, uz bohuzel nejdou rozebrat a nezaktivujes tudiz ani jeden z radku, ale nic si z toho nedelej, ony ty dekorky stejne davaji vic BZ/TBZ na plose, nez na stonku.

EDIT: Chte nechte jsem musela zacit delat kvuli dekorkam z akce poradek na Baha a zjistuju, ze az na par zvirat mam vseho do aleluja, plodin taktez (prakticky od vseho 20-30 tis.). Ja snad tu jednu polovinu vodopadu zaderkorkuju nebo co (ale je to teda zverstvo) :D

Chromajzlík, eli2006 a Danielaa25 tohle ocenili.
  17. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky, tak jsem si dnes dávala pozor na body na Baha v parku, dala jsem tam velkolepý přístřešek pro kachny a ejhle žádné body se po odliknutí nepřipsaly, jen těch 40% na sklizeň, tak nevím, jestli to není tím pádem lepší dát do stonku, ostatní vše mám. Jinak akce byla fajn,hlavně se nemusela dávat téměř žádná zvířátka, vše obstaraly medaile a ještě zbyly.

eli2006 tohle ocenil(a).
  18. comando09

comando09 Perspektivní autor

Zajačia láska to je fakt skvela ,cele som to splnil dal do toho kopec zvierat a nakoniec mi to nedá nie jaky užasni pribitom pre kačky, ale hlavne že to dalo 2x nie jaky obličaji príbytok pre kačky kde vlastne bol ten druhy užasni príbytok, da sa ešte nejako získať ten užasni príbytok.

eli2006 tohle ocenil(a).
  19. matlafous123

fany2020 Podivej se na vypis pod zelenym tlacitkem s bilou sipkou uprostred spodniho ramecku (nad tvym nickem a ID farmy)... urcite tam krom toho 40% bonusu najdes i pripsane TBZ.

comando09 V akci jsi dostal 2 pribytky a 3 modre zasteny (upgrady). Jeden pristresek si dej na plochu, vloz na nej vsechny tri modre zasteny a vznikne ti Velkolepy pristresek, ktery nasledne muzes vlozit do radku na stonku.

Naposledy upraveno: 12/2/18
    fany2020 a Danielaa25 tohle ocenili.
  20. Danielaa25

comando09 - příspěvek č.446 od skali

matlafous123 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.