Zamilovaní králíci (7.2. - 12.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 6/2/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. karbar

karbar Vévoda fóra

Po získání prvního stonku jsem tam hned dekorace nacpala.
    Pak jsem teprve dělala ten druhý a postupně dekoraci vylepšila závěsem.
    Ovšem do stonku nešla a vykopla jsem ven tedy na baha i ty z prvního stonku.
    Jinak jsem tam cpala pouze medaile a jen pár zvířat za těch 5 tisíc.
    Medaile mám asi ještě na dvě akce.

spuntka, evainfo a krakoramaja tohle ocenili.
  2. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Tak ještě zboží v hodnotě cca 8 melounů - a mám taky hotovo.:p

3. maja.rada

maja.rada Magnát fóra

Ten parfém de lux? To je asi nějaká legrace...
    Poslední pokus - nic - čistá genetika

zahradnice4 tohle ocenil(a).
  4. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Pro mě je to tentokrát jedna z nejobtížněji plnitelných akcí. Je pravda, že se pokouším nevydávat zásoby a dodávat medaile. Podřídila jsem tomu Bahamu, ale nenašla jsem, z čeho by mi to lépe padalo. Dnes ráno jsem jásala, po dvou dnech mi vypadlo nejvíce medailí vůbec, nicméně už se to neopakovalo. Zkusila jsem během akce zvířata, různá zvířata, plodiny, žádný ohromující rozdíl.
    V této chvíli mi do konce schází cca 10 mil. protihodnoty. Mám za sebou cca 100 šlechtění (a medaile už dodané), sklízím bez prostojů, leč taky bez JC, chlívy jsem krátila valentýnem a sýr. kuličkami, plodiny alchymistou, přesto tentokrát si myslím, že to nedodělám.
    10 mega už nedopadá a stodolu ruinovat nebudu. Ze všech cca 100 šlechtění nebyl ani jeden slušnější přeskok, nic, co by se dalo hodit zpátky. Ne že by mě mrzel stonek, i když k využití je asi lepší než ten první, pokud by si ho člověk osadil při šlechtící akci. Ale jsou tam kupony, poslední závěs na kačeny, vůbec by mi nevadilo to splnit.
    Ale protože 20 šlechtění mi dalo pouze 1,3 mil. protihodnoty, vychází mi, že bych musela ještě vydat cca 100 SK a s nejistotou, že to vystačí s napadaným, šlechtěnci pouze genetika nevyužitelného typu, tak si SK nechám na nějakou akci, kde z toho bude neopakovatelný výsledek.
    Prošlechtila jsem zhruba tolik, kolik mi mohla naházet ta vopice (včetně tedy výher z postupu v akci). Škoda. Ale tentokrát to opravdu u mě nepadá, ani košíky nestačí na akční sklízenou 2x denně, noční karafiát to nedorovná. Co se dá dělat, doufám, že v dalších akcích se to nestane zvykem...

EDIT: Satelit, díky, to by se mi taky moc líbilo :). Koukám na tvoje počty a fascinuje mě ta vyrovnanost, máš mezi získanými malé rozdíly. U mě bronzové několikrát převažují, nestačím je odhazovat.

Naposledy upraveno: 11/2/18
    kiki2305 a satelit tohle ocenili.
  5. satelit

satelit Hvězda fóra

Sovinka - kdyby to šlo,tak bych Tě to poslal. :)

A hned by bylo hotovo.

Sovinka, karbar a matlafous123 tohle ocenili.
  6. minutka10

minutka10 Aktivní autor

level BZ/TBZ (při umístění na tropických plochách se zisk TBZ vypočítává z levelu na farmě, nikoliv Bahamaramě), velikost 2x2
    zdá sa, že v prepočte TBZ na bahame sa chybička vloudila?

7. Danielaa25

Danielaa25 Osvícený autor

minutka10 - ano, ale to se týká té základní dekorky

tohle dnes podruhé z baha parku, mám pěkný a elegantní přístřešek.

spuntka a matlafous123 tohle ocenili.
  8. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Danielaa25 Obavam se, ze ani ta zakladni dekorka se vyse popsanym pravidlem neridi - na Baha by mi mela davat 81 x 111 lvl farmy, coz by bylo 8.991 TBZ, ale dava mi momentalne 40.350,15 TBZ.
    PS: Bezi mi sice nejake bonusy, ale i tak by tolik podle lvl farmy nedala, zda se mi.

9. dasicka

dasicka Pisálek fóra

ako dam na stonku "velkolepy" pribytok pre kacice? ak som to dobre pochopila, je to pribytok pre kachny a jeho upgrady, alebo som blba? :(
    no tak uz som na to prisla :eek:)

10. Danielaa25

matlafous123 - a já zas nevím z čeho, že mám 300% to nechápu.

edit: a levlu baha to odpovídá?

11. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Danielaa : to budou nějaké bonusy ze stonku. Je jich tam plno.

12. matlafous123

Danielaa25 Tak na to se me neptej, protoze ja jsem z toho taky blazen. Ted mi ta zakladni dekorka zacala davat 67.250,25, aniz bych si byla vedoma toho, ze jsem neco zaktivovala :music:o_O a velkolepy pristresek po sklizni vypsal toto:

EDIT: V zakladu Baha lvl by to bylo 81 x 369 = 29.889 TBZ, takze taky uplne neodpovida, ale s bezicimi bonusy bych to videla, jako realnejsi.

Danielaa25 tohle ocenil(a).
  13. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Okamžitě bych povolal detektiva Kolumba a Erkyla Poaró aby tuto záhadu rozpletly aneb ihned zahajme vyšetřování.

dasa1143, Skali a Sovinka tohle ocenili.
  14. anna25nela

anna25nela Pisálek fóra

anna25nela: Myslela jsem, že budu sama, kdo popletl skládání kachních domečků. Sice to nikomu nepřeji, ale trochu mě uklidnilo, že nejsem sama. Byla jsem sama na sebe naštvaná, ale už jsem klidná, vždyt je to jen hra.

15. Danielaa25

matlafous123 - jenže já sklízela plochu

matlafous123 tohle ocenil(a).
  16. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Danielaa : nemáš někdejc na ploše dekorky ? Já totiž na ploše žádné nemám a mám stejný bonus. Takže to mám na 100% ze stonku.
    Jediné co mám na ploše je kadibouda a soudek na okrasu.

17. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Jak na kterém serveru..... ,-) Ještě se dá pořídit třeba za 30 kozích stromů popř různý počet JC. Takže u mě ee ,-)

18. matlafous123

Casey27 xD 30 kozich stromu xD Bud v klidu, u me to vypada uplne stejne. Ale ja sla opacnym smerem a nabizela pabuky, tisy a leucadendrony (ty sileny TS se vymenily za humry do jednoho).

Danielaa25 tohle ocenil(a).
  19. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Matlafousku, ale já se zase nedivím, že kdo nemá ty stromky žádné (a je třeba stromkový, jako já), do výměny jde. Kreslený obrázek, žejo :), ale jak píšeš, že budou za 3 měsíce odpad v liště - kdoví, já od července ze všeho toho tajemného náletu nevypěstila ani jediný mangrovník. Každopádně ta tvá plocha vypadá poněkud náborově :p.

EDIT: Matlafousku, s čím bych se měla ozvat? Myslíš s tím mangrovníkem? On to někdo důležitý rozhodl tak, že byl neobchodovatelný, o hodné ochotné spoluhráče by nouze nebyla, ale o pečlivou kontrolu před spuštěním akce O+D se asi nikdo v RT nepostaral...

20. Danielaa25

bezejmenný - no mám pěkný a elegantní přístřešek ...ale to neodpovídá popisu nazačátku.tedy jeden ano.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.