Zamilovaní králíci (7.2. - 12.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 6/2/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Danielaa25

Danielaa25 Osvícený autor

ojfp. - bohužel jak to popisuješ tak je to udělané špatně ( takto jsem to zkazila i já hned první den akce a už
    do stonku nepůjde dát nikdy, nejde to totiž rozložit )

jeden přístřešek se neměl upgradovat vůbec a ten druhý měl být 3 krát upgradovaný.

milostivas, sisinka a matlafous123 tohle ocenili.
  2. ojfp.

ojfp. Pilný autor

Danielaa25 - přesně tak to je, upgrade jsem dělala přes kombajn a neptalo se to, který chci upgradovat. A přesně jak píšeš, nejde to rozložit. To je přeci blbost, aby když splníš akci, tak neměla stonek. To je někde napsáno, že to už nepůjde? Všechny upgrady jsou vždy rozložit zpět - kromě kachen.

3. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

o_Oo_Oo_O Tak to je darda! Jdu je zkusit vykopat z radku ;)

milostivas, sisinka a satelit tohle ocenili.
  4. Danielaa25

ojfp. .bylo mi odpovězeno , že to tak prostě je .Já o tom také nevěděla a udělala jsem to špatně jeden závěs sem dala na jeden přístřešek a další 2 na ten druhý ..smůla!
    Pak se o tom psalo , aby každý dával pozor.
    Prý už se s tím nedá nic dělat a vidíš to sama rozložit to nejde .

evainfo a sisinka tohle ocenili.
  5. ojfp.

ojfp. Pilný autor

Danielaa25, tak to je bomba! Člověk se jako zběsilý honí, aby měl stonek a pak nic? Nicméně ti děkuji, že jsi mi ušetřila čas, neboť bych další hodinu hledala kachny. Ale pokud to nebylo v akci popsané, tak snad to tak nemohou nechat. Ono když se chce, tak jde vše, že? Třeba je to tak schválně a možná to půjde třeba za 500 florenů xDxDxD. Farma jde opravdu z kopce.

milostivas, evainfo a zovka12 tohle ocenili.
  6. Danielaa25

matlafous123 - nekopej je z řádku a vymeň v obchodovat-darovat humří píseň a žabí zachránce jde získat ;)

milostivas, evainfo a matlafous123 tohle ocenili.
  7. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Daniella25

Tyhle dvě dekorace jsou díky těm obřím BZ velmi poptávaným artiklem, snad více než JC. Ale sehnat se dají, právě za ty JC nebo semtamza růžové stáje. Dávám 1x JC za dva kusy a už se jich pár ujalo.

milostivas, Danielaa25 a matlafous123 tohle ocenili.
  8. matlafous123

Danielaa25 U nas se meni za ruzove vyrobny nebo JC :( Ale zkusim nekoho nalakat na ty novejsi stromky... vcera se mi povedlo ziskat JC za pabuk - ani jsem tomu nechtela verit ;)

milostivas, evainfo a Danielaa25 tohle ocenili.
  9. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

K akci jsem psala, že je první, kterou nedám, protože na ni nemám. Díky tuleňům na Baha a stovce šlechtění bude nakonec celá. Ze sta tulidomků 46 zlatých medailí! Dnes vše bez parfémů deluxe a přeskoky mnohem lepší než s nima. Bohužel, ti vysocí a nejvyšší se stejně neobjevily, ale aspoň něco.

10. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Matla - třeba takhle .... xDxD Ne všichni mezi námi jsou normální .... :music:

11. matlafous123

bbowling o_Oo_Oo_Oo_O jo, tak na to nemam co rict, jen jsem si sedla na zadek xD

milostivas, burds a satelit tohle ocenili.
  12. Danielaa25

u nás - má někdo zájem ?

13. satelit

satelit Hvězda fóra

A u nás má někdo zájem? xD

14. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

U nás je klid. Manželka čučí na telku a prcek někde lítá se psem.

15. burds

burds Titán fóra

To se mi jen zdá.Dekorka za 50 papouščích stromů.Asi někdo neví co chtít.To přece normální člověk nedá.

karbar a evainfo tohle ocenili.
  16. Baroland

Baroland Ikona fóra

U nás je Humří dokonce 3x a pokaždé po 1 JC. Horší,že za Ž.zachránce někdo chce 2x tu fialovou lebku ze hřbitova a já je tam mám všecky.Na krchov se nelze dostat...
    :cry:
    Jo, a ten druhý řádek.. hned po dodělání prvního jsem ho vložil do nebe. Tím nelze druhý pokazit.

17. matlafous123

Tak se taky pridam se svou lodi, kdyby se chtel nekdo rozsoupnout ;)
    + 1x kukacci domov ruzovy

milostivas tohle ocenil(a).
  18. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Baroland : jo no, našel jsem ve vzducholodi nabídku 1x Tiki strom za 3x Jabloň temné královny - všechny mám na ploše.

milostivas a evainfo tohle ocenili.
  19. satelit

satelit Hvězda fóra

Nemám slov - asi sběratel papouščích stromů.

a ještě pár zajímavostí...

...takový lidi kazí kouzlo O&D a k tomu ten rolovací posuvník.

20. bbowling

bbowling Hvězda fóra

To je dobrá nabídka, u mě je to přesně obráceně, mraky JC za jednu dekoraci.-.-

milostivas, evainfo a matlafous123 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.