Zamilovaní králíci (7.2. - 12.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 6/2/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. badecek

badecek Zelenáč fóra

• Nevkládej příspěvek bez vlastního obsahu - takový příspěvek je považován za spam. Skali

maribeja tohle ocenil(a).
  2. Feris1

Feris1 Expert fóra

takze pridam aj ja z parfemov co som dostal bola cista genetika takze dakujem nechcem nechajte si skoda minat akcnu radsej umelem kose pre kralovnu a skoda minat sk pre nic

3. iDavis

iDavis Baron fóra

Hotových mám 8 úloh, zvyšné by som mohol dokončiť už zajtra. :)

maribeja, milostivas a krakoramaja tohle ocenili.
  4. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Po par mesicich jsem dal slechteni (vynechal jsem predchozi slechtici akce) a muzu jen pokracovat v zimnim spanku, sice medaili plno a uz je nepotrebuju, ale slechtenci jen mizerie... jako by se snizila sance a ty novy parfemy jen dorovnavaji na puvodni, ale to jen spekuluju...
    Nicmene stonek je, takze akce uz je skoncena, tady se neda vyziskat nic navic...

milostivas, matlafous123 a Apachie1 tohle ocenili.
  5. Eliter

Eliter Vycházející hvězda fóra

Ahoj )
    Hlásím hotovo :music: nejdřív jsem chtěla udělat jen jeden stonek a dost. Nakonec se díky medailím podařilo.
    A času ještě docela dost, kdo se snažíte, držím pěsti. ;)

maribeja a milostivas tohle ocenili.
  6. jaza78

jaza78 Rádoby autor

Fungujou někomu ty Deluxe ? U mě vše při starém ..... takže nic

bubla321, papulice a Apachie1 tohle ocenili.
  7. Baroland

Baroland Ikona fóra

Ach jo,ještě asi 12 mega.Teoreticky by měly napadat medaile z pole,ale asi dám i pár šlechtění ať mám jistotu.
    Nerad plýtvám SK zbytečně,na druhou stranu zase nechci luxovat stodolu.Dilema,dilema...

EDIT: Královna zatím dala 182 Sk,tak jsem vytunil 80x zvířenu,
    (při 2-2-1-2,přišla 3.při 5-1-1-1 přišla 1nebo2,takže jsem v globálu prodělal),ale chybí 3 mega ramlicím.Oba řádky budou večer.
    :inlove:

Naposledy upraveno: 10/2/18
    milostivas tohle ocenil(a).
  8. immortal67

immortal67 Expert fóra

No hotovo,ale nějak nemůžu najít velkolepý přístřešek pro kachny

9. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

immortal67: musíš dát na plochu přístřešek pro kachny a na něj ty 3 modrý závěvy, pak zbourat a dát do stonku :)

10. immortal67

immortal67 Expert fóra

tak to je ta největší kravina co zatím byla ceny na prd a ještě takhle složitý.I ta královna co hází koše toho nějak moc nemá,samý bombony a ostaní je oproti minule poloviční

11. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Jeden stonek mám, druhý asi nedodělám, no co nevadí, snad někdy příště:p
    A zrovna jsem králíkům hodila všechny jeleny,doufám,že nebudou dlouho potřeba do nějakého úkolu:D

kiki2305 tohle ocenil(a).
  12. *Xilli*

*Xilli* Pisálek fóra

Jaza78 nicsi z toho nedělej já jim taky skoči la na špek dala jsem na skoušku na tří základní slony super parfémi dobu to nijak neskrátilo ana přeskoky to šlo tvrdě jen genetiku a vmedajlích jen bronz tudíž jem začala vidět rudě a nadávat si do debilu že na vše skočím jen co mě řeknou že je to fajn ti co to dali do královny udělali líp

bubla321 tohle ocenil(a).
  13. papulice

papulice Veterán fóra

nějak mi ty lepší parfémy nepomohli v šlechtění,zkusila sem jen dva x na zkoušku a nedali nic,tak na to kašlu a pojedu po staru,když už to vytunili,mělo něco pořádného padat....

bubla321 tohle ocenil(a).
  14. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Jeste par mega... do vecera by mohlo byt hotovo.
    Zkousel uz jste nekdo, jestli ty dekorky davaji na plose to, co je/bylo ve FAQ?

EDIT: Uz to vidim, ze je ve FAQ opraveno, takze to byl blud a zadne BZ navic.

milostivas, Sovinka a krakoramaja tohle ocenili.
  15. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

[​IMG][​IMG]

milostivas a matlafous123 tohle ocenili.
  16. ojfp.

ojfp. Pilný autor

Akci "Zamilovaní králici" mám hotovou, přístřešek jsem umístila do parku, dala závěsy a odstranila, ale k dispozici mám jen elegantní a pěkný přístřešek pro kachny.
    Prosím poraďte, kde najdu přístřešky do stonku - velkolepý a obyčejný?

17. kuba899

kuba899 Rádoby autor

• necituj příspěvek pod který píšeš, stačí oslovit jménem, nepiš více příspěvků pod sebe
    ***odstraněna zbytečná citace***
    Dej to na plochu a musis to upgradovat a pak si to zbourej a dej do stonku

Tak medaile padaly dobre, stonky mam hotove, ale funguji nekomu ty lepsi parfemy? Ja nepoznam rozdil mezi lepsim a obyc parfemem. Vysledek je, ze dostanu zase jedno zvire jen klasicky lepsi, proste jen genetika.

Naposledy upraveno moderátorem: 10/2/18
  18. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Tahle dekorace dala ráno na ploše po všech mazlících přes 120 000 TBZ ...

19. bubla321

bubla321 Stálice fóra

kuba899: Jsem na tom úplně stejně. Parfémy de luxe jsou úplně na ... .

Apachie1 tohle ocenil(a).
  20. ojfp.

ojfp. Pilný autor

Kuba899 to jsem udělala, ale k dispozici mi zůstaly právě přístřešky po upgradu.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.