Zamilovaní králíci (7.2. - 12.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 6/2/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Zkusila jsem namlít 10 lepších parfémů, nandala je do tulidomků a žádný zázrak se nekonal. >:( Čistá genetika a 2x šlechtěnec o 1 skok. Takže vcelku normál jako při BB. Jako vždy hra na náhodu, která se nekoná. Díky, ale dál nemelu.

pompo68 a matlafous123 tohle ocenili.
  2. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Taky jsem par semlel at vidim vysledek az budu delat nejaky vyssi level, ale ted dumam, doufam ze nezmizi po akci ty co nevyuziju...
    Po prvnim kole slechteni mam diky skliznim akcni a nocni pekne uz jen dve odmeny do konce akce, pak teda vodopady muzu zalesnit, z nich uz nebudou medaile potreba...

Janina0971 a pompo68 tohle ocenili.
  3. tolca

tolca Pisálek fóra

tak jsem udělala pokus jeden chov...mazlivé králíky, 4x normál parfém, 1 deluxe - sklizeň 2 obyč. králíci, 1 beranovitý a 1 falešný (takže jen jeden stupínek jako při normálním šlechtění) = zbytečný vynález a žrout parfémů a času na pěstování kytek

milostivas, Janina0971 a matlafous123 tohle ocenili.
  4. ananuki

ananuki Pilný autor

Jde vám v šlechtícím domku nastavit více šlechtění než jedno? Já vyberu např. 4 netopýry, přidám normální parfémy a můžu odkliknout jen 1 šlechtění. V předchozích BB bylo vše OK.

5. Preceja

Preceja Mistr fóra

Co že to má ten lepší parfém dělat? Zabránit přeskokům? Kde jsem je použila, byla neomylně přesně genetika. Kde ne, konaly se přeskoky. Tak nevím.....do takového vylepšení bych tedy neinvestovala.....

6. domina.vlasta

domina.vlasta Pisálek fóra

no musím říct, že ani u mě žádné zázraky v přeskoku se nekonají....naprosto zbytečné, stačí obyč parfémy

7. pompo68

pompo68 Znalec fóra

Utáhli nás na vařené nudli.

milostivas a matlafous123 tohle ocenili.
  8. chrust1

chrust1 Perspektivní autor

akciu mám hotovú a nemám jednu dekorku Velkolepý prístrešok pre kačky,poradte
    Ďakujem za odpoveď, už dekorku mám

Naposledy upraveno: 9/2/18
  9. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

ananuki - funguje mi to normálně ;) Máš pomocníka pro chov aktivního ?

Neaktivní - [​IMG]

10. kt-mr

kt-mr Pisálek fóra

pripojuji se k chrust 1. mam akci hotovou az do konce. Přístřešek pro kachny je z akce jen obycejny s bonusy, ktere nejdou umistit na stonek. mam ho dat zatim nekam na farmu nebo jak ho dostat na stonek? dik.

11. *mrkvička*

*mrkvička* Zelenáč fóra

U mě se zázrak konal. Použito 30 deluxe parfémů na třicet šlechtění...29 s normálním výsledkem a poslední zlatá ovce ze čtyř obyčejných! Málem mě porazilo :-D

milostivas, Janina0971 a FarmaWendulka tohle ocenili.
  12. libakos

libakos Polobůh fóra

Akce hotová díky medailím ,stonek aktivovat nebudu protože přístřešek dává 72633 BBZ a to do stonku nedám.

milostivas a kiki2305 tohle ocenili.
  13. ananuki

ananuki Pilný autor

Skali, mám koupený balíček pomocníků na měsíc ...

14. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

ananuki - tak by ti to mělo frčet. Zkus restart. Když nepomůže, pak možná pročistit PC...

Edit: a můžeš se obrátit i na herní podporu, aby prověřili tvůj účet.
    Jak kontaktovat herní podporu

Naposledy upraveno: 9/2/18
  15. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Ananuki a nemáš tam nastaveny superparfémy? Třeba ti to nejde proto, že tolik parfémů nemáš. Systém je automaticky přiřadí ke každému šlechtění, takže když pak chybí, nelze dát více pozic.
    Jinak na mladší farmě mi padla ze 4 svetříkových ovcí jedna vatička. Hm, také mohla mít dvojče.

16. stibovam

stibovam Pilný autor

Obyčejný domek pro kachny dej na plochu,potom kolem něho postav ty 3 ploty,vznikne ten velkolepý,potom zbourat a dát na stonek.

Eliter tohle ocenil(a).
  17. slootr

slootr Baron fóra

Tak jsem si trochu zašlechtil, ačkoli by ty medaile asi napadaly i tak. Chybí mi dodat protihodnotu 5,4 mega a bude hotovo. Hlavně jsem chtěl zkusit ty nový parfémy, když už jsem je dostal za odměnu. Pokud RT něco nezmění v nastavení té pravděpodobnosti, o které ani nevíme, jak je velká, jen že je vyšší, tak NEUMELU ANI JEDEN. V životě ne. Proč taky? Když to bez nich přeskočí a s nima ne. :(

[​IMG][​IMG]

18. stibovam

stibovam Pilný autor

Také mám akce hotové,celkem bez problémů,ale zklamal mě lepší parfém.Nepadlo z nich vůbec nic,vše šlo postupně,tak už nemelu.

19. .evalumar.

.evalumar. Vážený autor

Tak jsem dala do domku 4x Dr.Štefana Rybu + 4 parfémy + 4 superparfémy - a dostala jsem líbací rybu! Takže kašlu na superparfémy a jsem ráda, že jsem zkušebně vyrobila jen 4 ks.

20. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

načo vyrábate parfémy [​IMG] na skúšku je dosť v odmenách;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.