Zamilovaní králíci (7.2. - 12.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 6/2/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Tak sem si říkal,že budu shánět tu základní dekorku kachen a RT to projistotu zkrouhnul! Ale s "Humří píseň lásky" obchodovat jde!o_O
    Asi měli strach,že by se probouzely mrtvoly!:p

milostivas, maribeja a matlafous123 tohle ocenili.
  2. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

kaolín11: Podívej se na můj dotaz ZDE. Pokud by to bylo ve FAQ správně, tak by pak dávalo smysl proč dvě dekorky jdou a dvě ne ,-) Samozřejmě by pak putovaly na plochy z řádku ven ,-) No uvidíme co nám odpoví.

3. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Konečne som si vytočil 200 % úrody + BS na 12 hod nie ako minulú akciu na 6 hod + 1 do stodoly.To už je iné kafé.Tá opica mi nevyhodila ešte ani 1 košík iba pár SK,SH,FM,hviezdičkové mince a tých cukrátek za vagóny.Za mince nakúpim SK to sa bude niekedy hodiť až nejaké zostanú uvidím čo za ne vyberiem.A čo sa týka zajačej akcie 1 stonku už mám dávam iba medaile zvieratká nedám a nedám.

Naposledy upraveno: 9/2/18
  4. kaolín11

Casey27 Hlavně není problém je získat.Protihodnota medajlí je směšně nízká a stačila by jedna sklizeň.
    Takže je to v podstatě další mazlík a s těmi se obchodovat nedá.

milostivas, DANKA722 a matlafous123 tohle ocenili.
  5. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

kaolín11: Jasně.... otázkou je zda opravdu fungují jak je popsáno ve FAQ.... což nám buď někdo odpoví a nebo to prostě vyzkoušíme ,-) To bude asi jistější a rychlejší. Ale je pravda, že ty info od RT stojí víc a víc za lejno. Ještě že staří farmáři odkojení akcemi bez infa pátrají proč to či ono nejde a v čem je zakopaná sabaka ,-)

6. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Zatím jsem splnila 9 úkolů a získala první řádek. Na plnění zatím používám pouze medaile a to medaile získané jen z akčních růží a něčeho delšího z Bahamky. Superhnojivo zatím nepoužívám, ještě je do konce akce času dost a tak tomu zatím nechávám volný průběh, zbytečně nehodlám házet do úkolu šlechtěnce a zatím ani na rychlé otočky se mně nechce věnovat SH. Ale kaštanový řádek je připravený k použití.
    Počkám do pondělního dopoledne a pak uvidím co druhému řádku obětuji, zda-li SH kvůli medailím a nebo nějakého toho šlechtěnce.

7. KulíšekBrouček

KulíšekBrouček Perspektivní autor

Ještě se chci zeptat k těm parfémům. zkusila jsem dát oba druhy dát současně a zjistila jsem, že mi to nejde, třebas 3 fialové na zrychlení a jeden deluxe na přeskoky, pokud tedy dám jen deluxe budu muset čekat na vylíhnutí těch spoustu hodin nebo deluxe zrychluje taky??

8. satelit

satelit Hvězda fóra

KulíšekBrouček - já to dělám tak že dám normální šlechtění [​IMG] a potom přidám jeden mega parfém v přehledu [​IMG]

Jestli je to dobře, nevím.

EDIT: Jde to i takto,nicméně čas zkracují jen obyčejné parfémy.

milostivas, DANKA722 a matlafous123 tohle ocenili.
  9. KulíšekBrouček

KulíšekBrouček Perspektivní autor

Děkuji moc, pokusím se to tam nacpat, měla jsem pocit, že když přepnu z těch obyč, že se mi umažou, ale asi teda ne, dííky K.

10. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

Zajačiu lásku som dokončila len s medailami, na farme som aj superhnojila a na baha mám chov tuleňov, s citrónami dá väčšina všetky 3 medaile, navyše už mám [​IMG], aby sa mi tie BS a grajciare na farmu po výmene pomestilixD

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

11. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

DANKA722 o_O No ty jsi silena :D;) Skoda jen, ze ta PH medaili nejde pouzit i jinde - ve zverincich, arboretech atd. by se hodila - to bych pak taky tocila o 106 :)

12. satelit

satelit Hvězda fóra

KulíšekBrouček - vím že ještě není BB ale i tak to žádná hitparáda není.

13. dismirus

dismirus Vycházející hvězda fóra

Ten deluxe parfém taky jenom funguje jenom u BB.

14. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Danka, krásná sbírka medailí, akorát jsi je cinkla dopingem, superhnojivo ,citroni, jen abys je nevracela a příště nestartovala pod univerzální vlajkou :) za sebe můžu říct, že těch pár medailí co mám ,bylo získáno v okresním přeboru a zbytek doženu při BB.

15. satelit

satelit Hvězda fóra

dismirus - to byla otázka nebo konstatování?Ač tak nebo tak v ofi je toto:

• Využití: parfém deluxe lze využít při chovu zvířat ke zvýšení šance na získání šlechtěnce vyššího o +1. level a to jen v průběhu akcí spojených s chovem zvířat.
    Poprvé jej můžeme využít od 7.2. 14:00 hod. do 12.2. 14:00 hod.

A toto je akce spojená s chovem zvířat,takže by měl fungovat už teď.

16. kaolín11

Co se týče přebytečných medajlí,věřím že je to ze strany RT drobné pochybení a tímto bych chtěl zdejší moderátory poprosit o report.
    Klidně bych i nějaký to SH ještě pustil,hlavně že bych měl z krku ty šílený úkoly na zvěř a mutanty(arboreta,zvěřince).:eek: To nemohl vymyslet člověk při smyslech!:p
    [​IMG]o_O

milostivas tohle ocenil(a).
  17. matlafous123

kaolín11 Doufam, ze nechces reportovat jen vysoky pocet zustatkovych medaili, protoze to bych ti musela utrhnout nohu!>:(:p Nekteri z nas jeste druhy stonek nemaji, tak koukaj tu svou velkohubost trochu krotit, vasnosti,.... nez te nekdo vyslysi a utahne kohoutky! -.-

18. kaolín11

Poukazuji na toto [​IMG][​IMG] atd. Tohle jsou ty nejlepší perly.:p
    Alespoň pro jednou mohl RT přivřít jedno oko.

19. matlafous123

kaolín11 Uff ;) Tak to jo... o tom jsem psala uz o par radku vys, ze jit to tam nacpat, tak motam SH, jak splasena :D

20. máslo58

máslo58 Zelenáč fóra

• Nevkládej příspěvek bez vlastního obsahu - takový příspěvek je považován za spam. Skali

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.