Zahrada motýlů (12.4. - 17.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 11/4/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Vezmu akci stejnym smahem, jako Xenie6161, tzn. pouze radek... tedy pokud se RT nerozhodne upravit odmeny i v prave a leve casti, kde si tech par momentalnich BZ a krejcaru vycucam z prstu behem minuty jinde.
    Slechtit budu na ruzovku resp. se budu snazit, dokud budou motyli stacit ;)

2. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Levief Ono je to těžký,někteří jedinci stále nechápou,že opravdu prášek a motýly dodávat netřeba.Stačí dodat akorát mutanty!o_O Asi týden před akcí jsem pár desítek kusů prášku nakoupil na trhu,ale do akce jej za tohohle stavu určitě rvát nebudu.:p
    Na akci se vůbec netěším,protože určitě kvůli tomu bude blbnout i renzo.:sleepy::p

3. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

RT se odměny upravit rozhodl - ale: Zaráží mně, jak to furt a furt zkoušej - jestli to ještě zkousneme nebo ne. Když je řev moc silný, nahodí změnu. Ale tu musejí mít předem připravenu pro případ, že...

4. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

U nás na trhu už asi pochopili, že prášek není nutný, cena rapidně klesá, momentálně okolo 90.000.
    Do akce půjdu, budu plnit jen hlavní část. Pokud se ale nebude dařit šlechtění, tak řádku se klidně vzdám.

5. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

u nás je za 160 000 kr, nikdy mě nenapadlo, že budu bohatnout na prášku xD

6. 23.angel

23.angel Pisálek fóra

Tak si to užijte. Šlechtící akce víceméně bojkotuju - je to jen útok na SK a odměny žádná hitparáda.

Helena1313 a maribeja tohle ocenili.
  7. matlafous123

Ovsem vyprodej motylu, to je dobra vycuranost! Proc davat upgrady chlivku a vyroben do akce, kdyz si je hraci mohou koupit za real - to je vazne gooool! :wuerg:

EDIT: Mily RT, padas u mne na same dno!

Naposledy upraveno: 12/4/18
  8. burds

burds Titán fóra

heleno máš pravdu dám to do vlaku a vrátí se mi zpátky kurník.Já mám do vlaku co dávat i tak a pak fakt nechápu strategii RT když dají v jiné akci červenou parfumerii a červené motýly a v motýlí akci žlutou parfumerii a oranžvé motýly.Na to je SK škoda .Šlechtit budu při BB ale asi určitě ne motýly.Mám lepší než tato akce nabízí.

9. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Tak teď jsem si sedla na zádel - výprodej motýlů mne fakt dostal!!!!
    matlafous123: vyčůranost je slabé slovo, ale jiné sem napsat nejdou! Byla bych diskvalifikovaná.
    Moudrá hlava právě zadupala moje KFC pod zem.

Edit: -migos-: neblbni, nebo se toho moudrá hlava chytne xDxD

Edit II: matlafous123: Tys tomu dala, teď mi RT zalehlo moje KFC!!xDxD

Edit III: -migos-: no právě, abychom nedopadli, jak v té reklamě na nejmenovanou banku - všechno zpoplatníme! A není to náhodou vedlejšák moudré hlavy?

10. -migos-

-migos- Veterán fóra

Zdravím, tak úprava odměn proběhla, ale je to takové nemastné neslané a červeno-chlívkovou to už bysme chtěli asi moc, to se musí platit. Pro ty co nekupují kombajn, tak mají možnost v hlavní části nasbírat pár kupónů pro pomocníky. Něco prošlechtím, ale hlavně na kšeft, trh je nějaký prázdny, tak ho trochu doplníme 8)

Nabídka výprodeje motýlů, to už snad ani není možný, za co všechno by chtěli peníze, za chvíli zapnu hru a vyskočí okno - 5Kč za přihlášení do hry ve standartním režimu - zadarmo v pomalém >:(

EDIT: Apachie1 - Máš pravdu jsou věci které se nemají říkat nahlas, zavání to průserem :D

Hezkou hru všem ...

11. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Tak to už se pomalu střádá ko kasičky na letní dovolenou!:p
    Hned mě bylo divný,proč šly motýlí chlévy nakupovat jen po určitou dobu.:p
    Příště může dát RT rovnou nový zvíře ke šlechtění z TS,ať je sranda. Skalní hráči jistě nakoupí ve velkém!:p
    BigClick Výprodej byl opravdu po určitou dobu,osobně sem to kontroloval. Ani se neobtěžovali sdělit,že je tam šoupli zpátky!o_O

12. BigClick

BigClick Expert fóra

kaolin11, si isty, ze nakup motylovych domcekov bol len na urcitu dobu?
    Skorej na urcitu dobu bolo jeho oznamenie v novinach. (Ci sa ja mylim?)
    Ak by bol na urcitu dobu, by sa momentalne nemohli kupit tie chlievy, ale ich nakup je mozny.

Inak - ak by nepridali tie ubohe BS do riadku, do akcie by som nesla.
    Teraz ju urobim, ale dodavat prasky isto nebudu, radsej ich odovzdam do druzstva. Kupovat ich tiez nebudu, casom si vyrobim kolko mi nestacia dnes. Zlte chlievy tiez rada nemam, ale v pripade s zltou parfumeriou - ma 1 vyhodu, potrebuje 2 motylov na krmenie, na rozdiel od obycajnou, ktora potrebuje 3. A na nestastie som pri OaD nejako ignorovala cervene parfumerie a vlastnim len 1, to som neskoro zistila to o pocte potrebnych motylov, preto.

13. matlafous123

kaolín11 Na dovolenou bych jeste za 4 floreny prihodila nejake ty bedynky s nahodnym vypadavanim xD

14. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Tedy úprava mne za srdce nevzala, a tudíž oranž si postavím sám a zbylé mutanty dám do úkolu. Bude to první úkol na který ani nesáhnu - ale jednou se začít musí.
    Tedy, jestli se KFC neprobudí...
    Včera jsem si připravil vše na časovku ... a sklidím si kombajnem! Naštěstí jen vodopády, ale právě tam byly vlněné a část smokvoní,bůůů.

15. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ja som sa po včerajšku s tej akcie vyspal.Niečo vyšľachtím ale len na skúšku a uvidím čo ďalej.Neviem načo by mi bola žltá parfuméria keď mám červenú a niekoľko obyčajných z vlaku.Keby som chcel oranž.motýľov tak si ich v obchode kúpim ale škoda florénov,lebo ich potom budú pchať do tajných ako aj iné alebo do kolesa.

16. zabeva

zabeva Aktivní autor

myslím že je podpásovka že nebylo vysvětleno jak se získá třpytivý prášek a ted se prodává za nehorázné peníze.ted bude trvat dlouho nez ho vyrobim

-migos- tohle ocenil(a).
  17. mituli

mituli Polobůh fóra

Přidávám se aj já,asi dělat tuto akci nebudu.Někdo tady psal,že je tam růžovka,nemůžu ji ale najít kdeo_O,všechny tajemna v odměnách mě pěkně sejří,samej odpad-pořádného nic.

18. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

zabeva parfuméria na trblietavý prášok sa dala získať exprese vlaku.Dnes si ju budeš môcť postaviť v dielni ak ju nemáš.

maribeja, Apachie1 a burds tohle ocenili.
  19. makak-magot

makak-magot Stará škola

Trvá to dlouho, to je pravda. Ale
    * s předstihem tady viselo varování Výprodej motýlů, že se blíží šlechtění motýlů. A součástí těchto akcí je jak dodávání šlechtěnců, tak - pokud již ve hře existují - i příslušných produktů;
    * pokud si ve F.A.Q. najdeš motýla, tak zjistíš, že má nějakou výrobnu - a že je tedy vhodné začít vyrábět nebo začít kupovat příslušný produkt (samozřejmě, pokud výrobnu máš, tahle se dala získat v akcích Farmářský expres a Recyklomat).

20. farmarka158

farmarka158 Znalec fóra

počkám si na BB a niečo vyšlachtím,

-migos- tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.