Za 24 dní přijde Santa (1.12. - 27.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 30/11/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. tigers78

tigers78 Perspektivní autor

20161210 - 400 x level = grajciare

2. qaq1

qaq1 Zelenáč fóra

4xPodivuhodný strom “Lhoce”

dana9494 a zejdy66 tohle ocenili.
  3. Persefone

Persefone Aktivní autor

Dnešní dárek velmi potěšil, teď ještě aby z toho něco bylo. Nějaké tajemné sazeničky jsem i koupila, ale nový stromek stále ještě nemám. No, alespoň ne ten z farmy, na baha se mi jeden santalovník vyklubal.

Trepifajksl tohle ocenil(a).
  4. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Ještě že jsem žádné sazeničky nekupovala. Ani z dnešního dárku mi nepadlo nic co nemám. Ale jako adrenalin dobrý. :music:

5. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Tak by se slušelo také asi poděkovat za dárky v kalendáři. Takže děkuji za všechny, děkuji za dnešní, neočekávám tedy ledovou jedli, ale musím ocenit to, že RT dalo do kalenáře jako dárek sazeničky, které jsou tentokrát v akci jako novinka.

Hezkou pohodovou neděli všem [​IMG]

6. EliM77

EliM77 Magnát fóra

Lyzarka mi ta ledová jedle právě z těchto darovaných sazeniček vykoukla. Přitom z koupených 30ti sazenic ani jedna jediná, neuvěřitelné :)

7. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

A já dostala z dárku dvě ledové jedle a anjou hrušku, kterou jsem také neměla. Ze čtyř koupených také nic, samé xl.

8. iDavis

iDavis Baron fóra

Tak to som naozaj milo prekvapený že dali ako darček najnovšie sadeničky. :) Ešte je otázka, čo sa z nich vyliahne.. :D

9. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

I já chci poděkovat za celý kalendář a za dnešní vpravdě vánoční dárky. Sazeničky, které jsou v prodeji jako novinka, to tedy beru jako opravdový dárek a děkuji, ať z nich vyroste, co vyroste. Líbí se mi celý kalendář, jen to asi moc často nepochválím, nestíhám a dokonce jsem jedno okénko zapomněla otevřít a musela si ho koupit, ten advent mi dává co proto. Proto děkuji tak nějak souhrnně, předem i zpětně, je to milé a dnešní dárek z toho dělá i opravdu luxusní záležitost. Díky. :inlove:

EDIT: Tak ještě výsledek - oskeruše XXL, kdoule XXL, javor cukrový XXL a rakytník XL. Rakytník je můj druhý, tudíž i přes variantu xl je to vánoční dárek a budu ráda, když napíšete, kdo najdete tu zasněženou jedli, je krásná.

Naposledy upraveno: 11/12/16
  10. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Dnešní dárek je opravdu luxusní a moc potěšil, ze 4 sazenic vyrostly 2 anjou hrušně a 1 vistárie - ani jedno jsem neměla, takže radost mám velikou :), k tomu ještě trnka xl - bude pro hodné a pracovité kuřátko

11. stěby

stěby Hvězda fóra

Ze 4 stromků anjou hrušeň (moje druhá) a bugenvilea (moje třetí), což je fajn, a dvě plívy, což už tolik fajn není, ale zase abych si moc nevyskakoval. Takže děkuji! :D

12. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

hm- lišta jeřáb oskeruše xl+xxl datlovník a hrušen obé v xxl no já prostě na novinky štěstí nemívám:sleepy:

evainfo, dana9494 a GordonSargent tohle ocenili.
  13. iDavis

iDavis Baron fóra

Dobre, takže zázrak sa nekonal, ale aspoň som dostal 2x anjou hruška (už mám 4), kowhai XL a olivovník XXL. Děkuji za dárek.. :)

14. výpliv

výpliv Perspektivní autor

Dárky jsou super, akce na pohodu,............................... co nás jenom čeká za katastrofu????

15. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

výpliv no přece vánoční svátky , návštěvy příbuzných, celé dny si doma polezeme na nervy, přejíme se (návštěva pohotovosti možná) - prostě klid a pohoda, šťastné a veselé xD

16. -Scharulka-

-Scharulka- Stálice fóra

Juchůůůů.....mám ledovou jedličku,díky,díky,díky;)

17. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

vypliv, navážu na čarodějku já mám svátky pracovní, a kdo pracuje s kategorii pacient,klient,zákazník, tak se většinou tato kategorie v období svátků chová úplně jinak než po celý rok. Možná je to proto, že už se vyvzteká doma... bude klid, pohoda a ještě příplatek za práci ve svátek. Co víc si přát?:)

evainfo, dana9494 a Trepifajksl tohle ocenili.
  18. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Aby zůstali doma a neotravovali nás v práci? To by byl super dárek, potom už bych od Ježíška chtěl jen nějakou tu drobnost - 25.12. je tah sportky, tak něco malého, se šesti nulami... Hm, to by bodlo...

19. felis01

felis01 Rádoby autor

Ještě že to bylo zadarmo - 2x mandloň XXL, pomerančovník XXL a kowhai XXL. Kupovat to za floreny, tak by mě asi kleplo.

20. brnensky-zahradnik

brnensky-zahradnik Aktivní autor

A já mám z dnešního dárku radost- je tam jedna zasněžená jedle a rakytník xxl :p
    ty další dva už si z té radosti nepamatuju, ale vím že šly do lišty :D

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.