Za 24 dní přijde Santa (1.12. - 27.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 30/11/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. šebejda

šebejda Baron fóra

Tak nevím. Za 3 a 1/2 roku jsem psal na podporu tak popáté.. Odpověděli téměř ihned-> 9. den jsi neotevřel.....Domnívám se, že je to nehorázná pitomost. Ráno, první co udělám je, že si splním tabulku s novinkami. Jak je proto možné, že Kubík je odškrtnutý a adventní kalendář ne??? Za den se přihlašuji mnohokrát a že bych si toho nevšim, to je bohapustá hloupost. DOPORUČUJI VŠEM po mé zkušenosti si adventní kalendář kontrolovat. V tomto případě se na podpoře spravedlnosti nedovoláte.....8 florenů je v háji a čert ví, jestli nejsou další hráči, co jsou na tom podstatně hůře.

2. stěby

stěby Hvězda fóra

3. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Aj u mňa ráno pravidelný rituál, ale aj tak si neverím, že som ten rituál dodržala a pre istotu kalendár kukám stále, keď som prihlásená. Istota, že som vybral a zrazu večer - prepvápko, tá ponožka tam stále visí:eek:, tak šup klik na ňu:)

4. vinea05

vinea05 Vycházející hvězda fóra

čawte,,Tak ja som od piatku prešvihla všetko,bola som si akože oddýchnuť v nemocnicixDdúfam že ma tam tak skoro nedostanú,:p
    ,Po prečítaní skoro samá spokojnosť z tajnášamy tak som si kúpila za florenáče darček,,No a potom počkám čo bude v bonusáku a dokúpim aj ostatok..

5. llew65

llew65 Vážený autor

Tak já mám "otevřené" všechny punčochy a dárek mi prostě nejde otevřít... Kdepak asi soudruzi z NDR udělali chybu?!

6. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ilew65: opravdu žádný s tvých dárků nevypadá jako na tomto obrázku? Pokud ano, tak bohužel nebyl otevřen.

tydýtková tohle ocenil(a).
  7. -rosemarii-

-rosemarii- Zelenáč fóra

Ahoj. Tak já jsem si na 100% jistá, že jsem každý den klikala na ponožku a najednou nemám odkliknuto 8. a 9. Fakt blbá nejsem a jak tu čtu už je nazpátek nedostanu hm

8. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Když se podíváte do kalendáře, tak 8. a 9. bylo pět akcí v jednom dnu. Nejvíc v celém prosinci. Pak je opravdu možné, že mohlo dojít k opomenutí kliknout na adventní kalendář. Také ráno odkliknu Kubíka a pak se jdu podívat do diskuze, jaký bude ten den dárek v adventním. Jenže pak jdu rovnou na kolo štěstí, odklikám mazlíky a začnu sklízet a sít. Někdy se mi stane, že až při dalším přihlášení na farmu si vzpomenu na ten adventní dárek. On ten kalendář není moc vidět, pokud před ním stojí stromy. A že bliká? No jasně, dokud nevyzvednu první bonusový, bude blikat pořád. Zatím tedy mám vyzvednuté všechny a doufám, že to tak bude až do konce.
    Běžela akce, byl šťastný den plodin, nákup florenů, den MegaBZ, tajemničky - klikalo se porůznu tu i onde a tak se opravdu mohlo stát, že zrovna v tyto dny bohužel došlo k opomenutí adventního kalendáře. Jo a ještě běžela "uč se a rozvíjej", která byla tak radostná, pohodová a jednoduchá, že diskuze k ní má přes 50 stránek.

Šebejda - minulý týden jsi psal, že nečekaně došlo ke změně víkendového plánu v rodině a tak ani nevíš, zda akci stihneš udělat. Nemůže to mít souvislost právě s tím pátečním dárkem?

Naposledy upraveno: 12/12/16
  9. šebejda

šebejda Baron fóra

Kráko....ani omylem....a když to tady čteš, to doopravdy není náhoda. Nemám patent na neomylnost, ale podle mne je tohle skoro na bonusový kód.

10. -rosemarii-

-rosemarii- Zelenáč fóra

krakoramaja- Já jsem si ale jistá, že jsem to měla odkliknuté. Tohle se tu už dost řešilo mám dojem když byl kalendář na Bahamce a lidi psali, že si to budou fotit, aby měli důkaz pro podporu, protože se to tenkrát také někomu stalo. Tohle není moje hlavní farma, tak to nebudu nějak řešit, ale jak už jsem psala JSEM SI ABSOLUTNĚ JISTÁ že jsem měla 8. a 9. odkliknuto. Dnes kliknu na poslední punčošku v řadě a s párty lístky zároveň naskočilo nesplnění těch dvou punčošek. Takže hlásím, že jsem byla okradena :(

11. šebejda

šebejda Baron fóra

rose->napiš jako já podpoře a oni ti během chvilky pošlou tabulku, která úplně přesvědčivě dokáže, že lžeš.....nezbyte ti než jim poděkovat za rychlou reakci a myslet si svoje :wuerg:

12. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Milí přátelé farmáři a není to prostě tím, že jste moc chvátali? nechci se vás nikoho nijak dotknout, ale testuju to celkem na 9 účtech, abych případně chybu prokázala, ale musím konstatovat, že k chybě nedošlo. Jediné, co dělám je, že nechvátám a případně si pro jistotu znovu zkontroluji, že dárek byl opravdu vyzvednutý a když chci mít naprostou jistotu, udělám si i screen. Protože vyzvednutí dárku nebo nevyzvednutí dárku se opravdu špatně prokazuje a bez důkazu je to jenom tvrzení. V BP provedli kontrolu a žádný problém neshledali.
    Taky se může stát, že dojde k drobnému výpadku na internetu a dárek se prostě nevybere. Nikdo netvrdí, že jste to nezkusili, ale že nedošlo k přenosu dat. Byli jste třeba znova ověřit, zda je dárek vybraný? Já bych to všem doporučila, pro jistotu. Co uznávám je, že se hůř vybírá. A taky stačí, aby člověk před tím sklízel skladiště a hra nereaguje, na to si taky dávejte pozor. Skladiště jsou velký problém pro flash player zahltí ho a další reakce jsou až zhruba za deset sekund. Do té doby hra pracuje pouze na skladišti.

danda

13. pavlatik

pavlatik Pisálek fóra

Tak já tedy chybu mám - jedu dvě farmy a obě pravidelně otvírám. Dnes mi to nechtělo otevřít dárek s tím, že není otevřeno s BZ ze 7.12. Myslím, že je to pitomost, ale řekla jsem si, že asi ne a obětovala 8 florenů a následně mi modré plus přeskočilo na 10.12. s krejcary - a to bylo předtím jasně otevřené. No tak to si snad děláte blbou srandu - tohle už je opravdu chyba. Bohužel jsem si nenaskenovala obrazovku. Jdu psát na podporu. Také jsem si dřív říkala, když někdo něco takového psal, že si to neodkliknul a teď nadává - všem se omlouvám, už jsem v klubu >:(

14. danda-vnovis

Já bych každopádně všem s problémem doporučila, aby si dělali screen s viditelným ID herního účtu a nejlépe i data a času. To je pak jednoznačný důkaz, ale za celou tu dobu ho tu nikdo nepředložil,.
    I jeden jediný důkaz by stačil k prokázání chyby, takhle to vypadá, že u vás prostě došlo výpadku nebo chvátání při výběru dárku.

danda

15. satelit

satelit Hvězda fóra

Zdravím, opravdu po zkušenostech z minulých kalendářů je lepší si udělat screen.Není to nic složitého a zabere to sotva 5 minut.

16. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Přidávám se do klubu, také jsem měla neodkliknutou osmičku. Vždy ráno nejdříve zajdu za kubíkem a do kalendáře, až pak udělám přípravu na farmě.Jen jsem si pomyslela, že jsem asi zapoměla a dárek za floreny dokoupila. Kdybych to tušila, tak bych si udělala inventuru vaječných koňaků. Na náhodu mně to nepřipadá. Nevím jak ostatní zapomětlivci, ale bonusový balíček na BZ z první řady jsem otvírala až o víkendu a spojila jej s lenochodem. Nedalo mně to, a ještě se podívala na "jinou" farmu a s podivem je tam nevyzvednutý dárek s ponožkami, tedy 9.

Naposledy upraveno: 12/12/16
    Apachie1, milostivas a -rosemarii- tohle ocenili.
  17. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

ďakujem za darčeky z kalendára
    a dám si obrázok hneď sem, len tak, pre istotu, ak by sa mi nejaký sám od seba zavrel

18. danda-vnovis

Jde především o vaše dárky a důkaz je důkaz, jestli je někomu zatěžko si udělat během deseti sekund jeden blbej screen denně, tak pak je to čistě jeho věc, ale nemůže si potom stěžovat.
    Navíc ano, pokud by si někdo udělal kontrolu předmětů před a potom, tak by zjistil, že se nic nepřipsalo. To je taky prokazatelné. Od toho může podpora poskytnout od některých předmětů logy /zápisy/.
    Zejména u ultrahnojiva, superhnojiva apod. to není žádný problém.
    S negativním přístupem však škodíte jenom sobě, nikomu jinému.
    Chtěla bych taky upozornit, že porušení VOP je i přenechávání farem (dědění apod.), tak bych se tím zde na fóru neprsila a hrozí za něj ztráta herního účtu. Buďte prosím tedy při psaní svých příspěvků obezřetní.

Děkuji danda

19. satelit

satelit Hvězda fóra

-rosemarii-
    Chtěli jsme jen pomoc - dělej jak myslíš. (Dělám si screen každý den, a když ho nepoužiji jako důkaz,tak mám aspoň památku.Dělám to už od roku 2012 a 24 dní minuta denně mě nezabije);)

20. Kulasec04

Kulasec04 Vycházející hvězda fóra

Možná rýpnu do vosího hnízda, ale neotevřené dárky se řeší každý rok. Je zajímavé, že nikdy nikdo nepředložil uloženou obrazovku s důkazem. A to ani v minulosti. Možná to bude tím, že vytvořit snímek obrazovky pár vteřin trvá a to je přesně ta chvíle, která je potřeba, aby se "kliknutí" přeneslo a uložilo na serveru.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.