Za 24 dní přijde Santa (1.12. - 27.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 30/11/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. alunk

alunk Aktivní autor

Děkuji za sazeničky, potěšil kowkai :D jinak 3 trnité slivoně, z těch jsem moc radost neměla, ale lepší než nic :p

evainfo a dana9494 tohle ocenili.
  2. blondmary

blondmary Magnát fóra

Ďakujem Santa. Z tajomných sa vykľula vistéria . Super

3. tigers78

tigers78 Perspektivní autor

20161212 - 4 x párty lístok

4. X-mole

X-mole Znalec fóra

12.12. - 4x párty lístky. Díky. :inlove:
    2 tigers78: Zase rychlejší. xD A na bonus dárek sem zapomněla úplně. :p

5. tigers78

tigers78 Perspektivní autor

7 - 12 deň - 1 x Pomocníci-kupón 48 hod.

6. kytička62

kytička62 Aktivní autor

Po otevření všech puncoch v řadě mi nejde otevřít dárek

7. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

kytička62 - to budeš mít u jednoho z dárků v řadě modré +, což znamená že jsi ho neotevřela. Chceš-li bonusový. musíš ho otevřít teď za floreny.

Mimochodem mně se u prvního dárku v této druhé řadě taky objevilo +, přitom jsem si 100% jistá že jsem ho otevřela. Problém by mohl být, že ty dárky většinou otevírám hned po půlnoci, tak se to pak nějak nenačetlo. Ale těch 8 Fl mi přijde trochu moc, nejsem si jistá jestli mi ti pomocníci za to stojí. Každopádně si ty dárky odteď budu kontrolovat několikrát denně.

Trepifajksl, stěby a karbar tohle ocenili.
  8. kytička62

kytička62 Aktivní autor

• Nevkládej více příspěvků pod sebe.
    Díky, už to mám , vůbec jsem si toho nevšimla, taky jsem si jistá, že jsem to otvírala, každé ráno vede moje cesta k dárkům

Naposledy upraveno moderátorem: 12/12/16
  9. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj kytička62,

většinou se doporučuje chvíli na kalendáři vyčkat, aby byla jistota, že se vše načetlo, jak má.

10. Pepe4467

Pepe4467 Osvícený autor

Druhá řada dárečků z kaledáře posbírána,
    velká spokojenost.
    Příjemné prožití vánočních svátků všem.

11. Kulasec04

Kulasec04 Vycházející hvězda fóra

Asi se to tu už řešilo, ale nechodím sem každý den a nečetl jsem všech 2000 příspěvků:

Když si velký balík s pomocníky nevyzvednu dnes, budu si ho moci vyzvednout třeba za týden nebo o něj s dnešní půlnocí přijdu ???

Díky

EDIT: Pajda361: Omlouvám se všem za svou neodpustitelnou chybu v násobení a děkuji za odpověď. Jen škoda té jízlivosti, ta to trošku zkazila ...

Naposledy upraveno: 12/12/16
  12. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Kulasec04: přečíst 2000 příspěvků v tématu, který jich má jen 190 je celkem fakt dost náročné. Ano, stejně jako každý rok před tímto kalendářem, tak i letos si můžeš prémiový dárek vyzvednout kdykoliv. V tomto případě tedy do 27.12. 23:59:59.

13. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

GordonSargent ... snad máš pravdu ;) mě taky čekají pracovní svátky a doufám, že těch příjemných zákazníků bude co nejvíc :p
    Gratulka všem, kdo získal vánoční jedličku, já měla ... to raději psát nebudu xD

14. katulda82

katulda82 Zelenáč fóra

Ahoj, jsem jediná, komu se stalo, že mu nejde na konci řádku otevřít velký dárek? Čekala jsem, opravdu mám otevřené všechny předchozí, a přitom mi nejde otevřít.. moc děkuju za odpověď, případně radu, jak na to :)

15. šebejda

šebejda Baron fóra

Vzhledem k tomu, že kupuji kombajn, tak se na týdenní odměnu vykašlu. Jsem si naprosto jistej, že jsem vyzved všechny dárky, přesto u jednoho se mi objevilo +. Být tam něco jiného než pomocníci, napíšu na podporu. Jak tady pročítám, nejsem v tom samojedinej :mad:
    Katulko, nesvítí ti u něčeho +. Aby jsi na tom nebyla jako já.....

tydýtková, dana9494 a evainfo tohle ocenili.
  16. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Šebejda: jen pro jistotu upozorním, že to vykašlání se vztahuje i na konečný bonusový dárek.

17. satelit

satelit Hvězda fóra

katulda82 - máš to takto? Nebo u nějakého dárku modré +

tydýtková a dana9494 tohle ocenili.
  18. šebejda

šebejda Baron fóra

Jujky Pajdo, díky, jdu psát podpoře jako divej :D

19. stěby

stěby Hvězda fóra

Jsem na tom stejně. Otvírám pravidelně, ale u 8. se mi po dvou dnech objevilo + a musel jsem ho znovu koupit za 8 Fl...:wuerg:

20. SelskýJogurt

SelskýJogurt Pisálek fóra

vaječny konak sem na 100 procent otevrela sem tu několikrát denne.takže chci bonusovy a ukazujese za floreny nechapu

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.