Zázraky divočiny (11.1. - 16.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 10/1/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Já jako obvykle - šlechtění mě nebaví, takže to už by muselo být opravdu lákadlo (např.neonky), abych šlechtitelskou akci plnila.
    Zase je pravda, že kdo si plní šlechtitelské úkoly v družstvu, může zabít dvě mouchy jednou ranou, takže z tohoto úhlu pohledu je to fajn.
    Tak ať vám přeskakuje :)

2. henbane

henbane Pisálek fóra

Opět moc práce ,cenné zboží a odměny průměrné a nemotivující.Tuto akci s radostí vynechám .

3. Mauricie1

Mauricie1 Pisálek fóra

Super! O víkendu si vklídku a pohodě došlechtím sloníky kvůli ZB a kukačky kvůli barevným chlívkům. Pokud z toho budou i nějaké odznáčky, tak ten začátek akce udělám, zbytek vypouštím.

4. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

To bych musela byt v prubehu BB na e-moll, ne-li na c-dur xD Kdepak... cekala jsem nejakou pecku, ale tohle je jen na vytazeni SK a zvirat ze stodoly a kde nic, tu nic a takove hry teda nehraju :p

5. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

do akce nejdu, stonek mě neoslovil,ale počkám na BB a došlechtím něco do úkolů a pojedu na úkolech v družstvu. Možná něco hodím...třeba ty oznaky a drobotinu...ale počkám na lepší akcičku;)

6. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

matlafousko, kdyžtak začni s a-moll, ta je s c-dur paralelní xD Ale jinak dobrý nápad, začít mollově melancholicky z musu a prochovat se k durové veselosti xD Možná se podívám na ty chovatelské úkoly, abych doplnila počet hvězd alespoň na tisíc, když Orákulum straší s potřebou dvou... 8)

Naposledy upraveno: 10/1/18
  7. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Y_n_O :D Kdo chce, at se prochova... ja to hodlam pod hvezdama max. tak pochovat (a hluboko!) ;)

ell1956, -Kuteno- a Y_n_O tohle ocenili.
  8. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

anvan... je, už jsem opravila... to mám z toho že dělám moc věcí najednou..

Tak zítra okoukneme jak vypadá akce v "reálu" snad ji za víkend udělám.... poslední dobou mám nejvíc času dopoledne okolo 10h do 12h. Jinak je pořád něco.

maribeja a ell1956 tohle ocenili.
  9. lalaX21

lalaX21 Pilný autor

všechny akce končí dárky s tajemnými stájemi nebo stromy ( u mě vše do lišty ) a stonkem ( tak ten mě nezajímá vůbec ).
    Asi došla fantazie....

10. Ailuro

Ailuro Rádoby autor

3 bedny krmení a 16000 BZ, 16000 TBZ na tolik vloženého materiálu a úsilí? To tedy nic moc... Poprvé mám dost všeho, ale odměna za to mě moc neláká ... Uvidím ... Všem pěknou hru.

marcelina0007, maribeja a Y_n_O tohle ocenili.
  11. anculilinka

anculilinka Pisálek fóra

Buď jsem slepá, ale nikde nevidím ty královsky dobré odměny!

12. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Mňo, přečetl jsem a neužasl. Ale bedny mám rád -co je sklízím ze stonku, nemusím mít na ploše pejry, vrány a pavučinu. Každé krmivo, které nemusím mlít a tudíž na něj vypěstovat ingredience, je velmi, ale velmi srdečně vítáno. Poslední kolo nedělám - až takový cvok zase nejsem.
    A budu doufat v BB a velké, ale opravdu velké přeskoky!(já naiva).
    A nebrblejte - však mohlo být ještě hůř! To kdyby je napadlo dát jako odměnu prehistorické TS A TCH! A SK pro změnu vůbec. Hned jsem to zaťukal, aby je to proboha fakt nenapadlo,šmankote!!!!!

13. karbar

karbar Baron fóra

No právě, některá zvířátka máme ze stonku tak proč je chovat?
    Krmivo se hodí, hlavně na Baha.
    Jinak ze stonku máme i prase a myslím že i z bedýnky je ryba.

bukotesko, maribeja a Y_n_O tohle ocenili.
  14. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

karbar, dokonce je to šlechtěné prase... a šlechtěný netopejr, nenepsal čertisko, a kočka... a kdovíco ještě, dva roky jsem nehrála, tak mi z nebe na hlavu nepadá úplně všechno 8) vrána určitě ne :(

EDIT: aha, Plajznerčinej psal o bednách, já o řádcích. Jeden o voze, druhý o koze... o_O Musím číst pomaleji, aby tišťáky dostaly impuls... :D

15. karbar

karbar Baron fóra

Vránu dostávám z bedýnek a dosti.
    Mám jich 456 a 25 x 4 je 100 v tulidomku.
    Je pravda že jsem nějakou koupila, ale moc jich nebylo.
    Ani nevím která bedýnka je dává ale myslím že jich je i víc.
    Ještě chci dodat že teď budu vrány šlechti prvně. Podařilo se mi při poslední děsivce aktivovat.

bukotesko, evainfo a GordonSargent tohle ocenili.
  16. Tony5454

Tony5454 Pisálek fóra

Nekouká z toho nic pěkného a hlavně absolutně nezáživné, spíš dost nudné. Vynechám !!!

17. Zrzinka11

Zrzinka11 Vévoda fóra

To zase bude průvan ve stodole:D Vypada to na mazec.... Pojedu si svym lazo plazo stylem.. :music:
    Preji vsem pevne nervy a neomezené množství SK... :music:

Kolomajzník a evainfo tohle ocenili.
  18. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Jó, šlechtěnci z řádků. Ty si schovávám na podobné akce - dodám, co jde a něco když tak zušlechtím a mám kokardy nebo zámky. Podle toho, co zrovna frčí.
    Z těch strašibeden občas vypadnou i zvířátka ještě potřebnější - temné světlušky a fialové příšerky. Kočičí víly jsem zatím snad neměl... Ale pazouru bych tedy do ohně nedal, to ne.
    A nezáživné to je hlavně proto, že nepadají slušně přeskoky. Minule jsem měl několik čtveřic větších mutantů a co? Ano, padala genetika. Ne, aby padlo na růžovky!

19. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No tak nevim, ceka mi dost narocna prace a tohle chce klid co mit nebudu, takze vypoustim... o co prijdu?
    O par BZ+TBZ a neco krmiva? TS jsou malokdy zajimavy a skoro nikdy ziskovy, posledni radost mi zkazil rama obchod (se zirafou), takze skoda utracet slechtence...

Y_n_O tohle ocenil(a).
  20. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Tak jsem se zašla podívat do družstva, jestli nedošlo k navýšení jednorázové odměny za dodání šlechtěnců, 3 nejvyšší chamíci zisk něco přes 3OO tisíc bz a je vymalováno, krmiva i zvířat bych na jejich vyšlechtění spotřebovala víc než na ten nevýnosný řádek, který dává ubohých 48O měsíčne, ale zato stabilně. U beden není moc šťastné, že dávají jeden plod nebo rostlinu, ale dostávám celkem často šlechtěnce, produkty, nářadí, zelené i modré lístky, zvířata a tak bych mohla pokračovat. A i když jsou v odměnách TS které jdou do lišty, tak mám alespoň nějakou zásobu do vláčku a nemusím tolik měnit ve vzducholodi, abych si doplnila lištu:)

Naposledy upraveno: 10/1/18
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.