Zázraky divočiny (11.1. - 16.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 10/1/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Mikeši - jeden obrázek pro tebe. Hlásí mrazy, tak netrvám na tvém kožíšku, neb nejsem nelida. Ale taková jedna malá JabloňXXL mě při O+D určitě potěší :inlove:

Mikeš tohle ocenil(a).
  2. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

super akce odolal jsem nedělal jsem ale byla to dřina odolatxDxDxDxD

karbar a krakoramaja tohle ocenili.
  3. Mikeš

Mikeš Titán fóra

krakoramaja - dá-li se tvému obrázku věřit, budiž. Kožíšek mám jen jeden a nedokážu
    ho ze sebe sundat (nejsem had), musela bys mě zabít.
    Proto dobře děláš, že na něm netrváš, já bych při tom totiž tuze moc mňoukal, prskal a škrábal.
    Jabloní XXL mám habaděj, pošlu, kolik budeš chtít.
    :DxD
    Edit
    Akci jsem odolal bez problémů a bez trvalých následků.
    :D

Naposledy upraveno: 17/1/18
    krakoramaja tohle ocenil(a).
  4. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Mikeš - obrázku věřit nemusíš, ale mně jo ;) Myslíš-li to s jabloní vážně, tak vážně stačí jedna. Dík.
    U toho obrázku se mi nedaříl chytit datum a protože jsem předpokládala tvé pochybnosti, tak jsem to zkoušela dál, až se to povedlo. Po zvětšení je vpravo dole vidět datum i čas chvilku po 14.hod. A abych pravdu řekla, též jsem akci odolala naprosto bez problémů a násilí na sobě páchaném.

Mikeš tohle ocenil(a).
  5. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Akce byla na zvířata náročná, ale všechno nutné jsem v přiměřeném množství měla, takže i když nejsem vášnivý šlechtitel, nenašla jsem tolik důvodů proti, abych si nezahrála. Přes obecnou nevůli vůči tajemnu jsem hrála tak, abych vyzvedla tajemno všechno, protože jsem vlivem mnoha tíživých okolností před vánoci byla tak roztržitá, že jsem k mé trvalé nevíře nedohrála do konce akci, ve které šel získat sladký kaštanovník - no co se dá dělat, byly bohužel vážnější starosti, ale tajemno na spousty chybějících stromků ze všech koutů farmy nedokážu vynechat, i když ty výsledky valné nebývají - přece jen naděje je silný hybný motiv.
    Tajemno mám ještě v liště, ale radost mi akce přinesla, a velkou - v bedně vodních chlívků jsem měla svého prvního oranžového mloka. Nedařil se mi nikde a v té dávné šlechtící akci, kde šel legálně vyhrát, jsem se k němu nedostala pro nedostatek zvířat a SK, tak jsem o to raději, že tentokrát, když ani SK (ještě od Královny), ani zvířata mě nelimitovala, jsem to nevzdala a mloček je pro mě velká odměna. Máloco mě tu takhle z odměn potěšilo. :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.