Zázrak na ledě I–III (8.1. - 14.1.2026)

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 7/1/26.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Nemám wampi takže zase nic.:cry:

2. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

dasa1143 - plody wampi lze koupit na trhu ;)

plod wampi.png

Naposledy upraveno: 7/1/26
  3. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Hurá, konečně trochu změna :D:D

Jsem se už celkem nudil, když tady na farmě není nic moc co dělat.

Akorát mě trochu štve, že nemám šalvěj (nedělám si zásoby) a musel jsem zrušit krmivo pro muflony, ale jakoby co se dá dělat, když to potřebuju.

Na trhu nic a myslím, že bez trhu to moc nepůjde, protože nevím, jak dobře mi půjde pěstování akční

Jestli by i třeba zbyl čas na sběr toho šalvěje později, ale spíš to dokoupim.... teda jestli tam něco bude

4. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Skali díky už jsem koupila a ani to nebyla taková hrůza:p;)

5. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

To jako nemáš stromek z roku 2016 ?!?:cry: Při OaD běžně k sehnání!8)
    K akci,už se těším !:)

6. Zrzinka11

Zrzinka11 Baron fóra

Tak jsem si zahrála na detektiva ve svém invu abych zjistila, co všechno mám a co je nutné dokoupit na trhu xD Rostliny jsem dokoupila a levanduli dokonce vykoupila a ještě mi jí 1000 ks chybí, možná jí budu lovit na trhu jako za starých dobrých časů xD Ještě jsem dokoupila pár chybějících potřebných zvířátek takže z větší části jsem připravená na akci a snad tuhle dám celou ;)

7. PampusikLenusik

PampusikLenusik Mistr fóra

ach tá jazyková bariéra xD lori / útloň - to teda bola pátracia akcia, čo to je za zvieratko xD
    do akcie idem, uvidím kam dojdem :)

8. milteska

milteska Mistr fóra

jsem zvyklá kliknout na kalendář,ale tato akce tam uvedená není. Nezdá se mi,že by to byla chyba jen u mě

dinoalesi, babina51 a INČUČUNA1959 tohle ocenili.
  9. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj milteska,

akciu už nájdeš aj v kalendári.

10. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Po pěstovatelském maratónu zase pěstovačka a na jedné ploše?
    Ani náhodou.
    Dám si pauzu a budu se válet na peci.
    :D

11. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Honzulka05: Šalvěj se dá koupit i v obchodě, denně 300 ks. Už jsi mohl mít 600 ks k dobru.

12. Vanda

Ahojte,

odmena z riadku bola vylepšená, dostaneme o debničku viac, tak hurá do akcie.

13. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

Chtěla bych vědět zda kytky a padátka z I. a II. , co budou navíc, se budou moci použít v III. ?

14. Vanda

-Jara05-,

áno, tak ako je uvedené vo FAQ, akciové predmety budú na BS a Gr premenené až po skončení akcie.

15. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

Moc děkuji !
    Tentokráte je k nám RT podezřele milý, padátka z laskavce po první sklizni napadala na celou akci.

Tak snad to bude platit pro celou akci.

16. Vanda

17. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Tak jsem se do toho dal - akce se netáhne jak tér. Díky Dinoalesi vím, kolik cca budu potřebovat rostlin. Pokud mne nezaujmou odměny, tak některé úkoly prostě přeskočím. Je zima, tak jsem línej. Stejně jako Mikeš, bych nejraději ležel za pecí... :p
    Jo, a kolo mi dalo 2x +1, ovšem týkalo se to stromů.:oops: Tak holt postaru:)

18. INČUČUNA1959

INČUČUNA1959 Baron fóra

Klasická pěstovačka, to sfrknu a můžu pěstovat potřebné. Mám zásoby, tak s chutí do toho. Dinoalesi díky moc. Přehled jako vždy perfektní. ;)

19. jana563

jana563 Dozorce fóra

Dinoalesi díky za rozpis.Akci asi dám mám vše ve stodole,takže akorát pěstovačka.Ledních bruslí mám 529
    Snad nám to v dalších padátkách nezkrouhnou.
    Všem v tomto roce přeju spokojenost a pevné zdraví.

20. .liska-eliska

.liska-eliska Aktivní autor

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.