Vzrušení ze hry (25.8. - 31.8.2022) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 24/8/22.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký večer :) tak jsem rychle koukla a do akce taky půjdu, uvidím jak vyjde čas na pěstování, ale Záhadnou schovávačku a Nezbedné bušení chci, takže to musím udělat celé :p nějak jim došli Pikolka a bonusové odměny, že jo ;)

2. Ciri13

Ciri13 Velvyslanec fóra

Do akce jdu. Zatím neplánuji bourat mýtinu. Uvidím, jak to bude s padátky. V nejhorším případě tu budu plakat, že je nemám. :p8)
    Cíl je 49 her. Pokud se nějakým zázrakem (a s pomocí KŠ) stane, že napěstuji na víc her, tak se zuřivě bránit rozhodně nebudu. :p

3. 14087

14087 Titán fóra

Ahoj.. do akce jdu.. zejtra volno, ale co se zvládne to se zvládne, není proč plašit.. tak hodně štěstí všem.;)

4. kamienka

kamienka Aktivní autor

Ahoj, dobre rozumiem tomu, že akčné padátka budú padať na všetkých troch plochách na farme?

Edit: Ďakujem za dobrú správu :)

Naposledy upraveno: 24/8/22
  5. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj kamienka, ano je tomu tak. Budou vyskakovat na všech třech plochách ze stromů a rostlin. ;)

EDIT: Není zač ;)

Ať vás síla provází na všech cestách

Naposledy upraveno: 24/8/22
  6. coneznam

coneznam Osvícený autor

Šlechtící akci jsem vynechala, do téhle půjdu. Dekorky jsou celkem ok, i když bez řádku. Jen nechápu, proč je na týden puštěná děsivka, když se budeme bát na hlavní louce. Tedy jsem ráda, zase popojedu se zvířátky. Takže všichni, kdo budou akční, nechť se jim daří:)

7. maribeja

maribeja Komisař fóra

Všem přeji hezký večer .Dělám každou akci a na tuhle se těším pexeso hraji ráda s pravnučkami,tak si ho ráda zahraji i na farmě. Odměnami nepohrdnu ,takový mroží chlívek není k zahození a dekorky také ne.

8. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

To je zajímavý komentář. Přišlo mi, že poslední dobou se tady objevuje větší množství příspěvků s opačným názorem. Že piccola jsou skoro v každé akci a pokud hráč nezíská florenový strom, tak už je to nuda. A také, že bedny jsou jen o náhodě a hráči by raději konkrétní odměny. Tak jak to tedy je? :p

9. PampusikLenusik

PampusikLenusik Mistr fóra

do akcie idem, chcem mroza :) este ze je predlzeny vikend, to nejak stihnem :)

10. findy22

findy22 Vážený autor

Co hráč, to názor....... Mám ráda záhady a překvapení, tak asi proto ;)

11. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Do akce se pustím, zítra mám volno, ale pak to bude opravdu vzrušení ze hry, protože mám dvě dvanáctky na benzině s omezeným přístupem, následně jednu ranní a odpolední, pak zas dvě dvanáctky. To si šedou kůru mozkovou nezavařím, ale načisto zapeču z tolika myšlenkových pochodů, jak a kdy to napěstovat a pochytat. :D Zas něco, kdy nestačí mít nějaké zásoby čehokoliv a za půl hodiny je splněno :)

12. rosnička007

rosnička007 Mistr fóra

Do akce jdu.Odměny jsou fajn a pexeso mě baví. :)
    Přeji všem hodně úspěchů! ;):D

13. Richards76

Richards76 Expert fóra

Dob,
    novší hráči(čiže aj ja), berieme pikolky všetkými desiatimi, aj keď v začiatkoch bol problém ju vôbec získať. Čo sa týka konkrétnych odmien, po ktorých farmári volajú sa podľa môjho chápania mysleli odmeny z pikoliek, ako nedávno Nasprejovaná kvetina+. Čiže takému Jackovi v odmenách by som sa potešil aj ja, o floreňáku ani nehovorím :). Ja po necelých 2 rokoch hrania ešte necítim sklamanie z otvárania pikoliek, zatiaľ je to stále adrenalín :) . Pekný deň všetkým a veľa elánu pri hraní farmy.

14. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak to zas nebude takový adrenalin, jak jsem si myslela. 14.700 ks akčního plevele napěstuju na pohopolích, když nebudu mít přístup a když budu doma, tak na pidi. A pajdátka vlastně nemusím řešit, vždyť mám okamžitou pohanku nebo šafrán... Jó, já se mám, že tu už trajdám po polích a sadech tak dlouho ;)

15. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Ahojky, není nad to zjistit, že je akce půl hodiny předem...-.- No, měl jsem aktivovanou okamžitou sklizeň... Případná padátka fuč und fuč, bych se picl. >:(Tož jsem vytrhal 85 stromů, jejichž sklizeň byla někdy v noci, kdy se snažím dohnat deficit spánku, a zasadil jsem na pidipole pohanku a trochu ji ozelenil.:) Laskavec se pěstuje na mýtině asi tak na 80 políčkách - nu dostal také zelené kapky, ať se padátka alespoň trochu u mne zastaví.:D Halt jsem měl včera jiné priority, než studovat fórum. Ale pexeso jsem si už označil zkratkami, teď jen, aby RT nehodilo do placu jiný obrazový materiál...:p;):)
    No v nejhorším, pustím nějaký ten řádek a hodím na pole pohanku - žádná křeč.

16. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky, pexeso mám ráda, takže mi nevadí, že není stonek, akci dělat budu, ať se daří všem hledat obrázky.

17. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

..pretočila som všetko, čo som mohla z vlastných zásob, pootvárala som všetky bedne, neviem presne, niečo medzi 200-300 PL to mohlo byť a juchúxD, jednu stovku do stodoly mám8), ani by som netočila kvôli akcii, tá je zas nudná, len kvôli desivke, na poslednú dlhú som nemala dosť času, o chvíľu zbieram moju vyšľachtenú pajdátkovú vianočnú ružu s armádou JC a idem na to;)

18. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

19. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

kaolín11, to je fičák, mohli by nám ten sezónny suvenír nechať:music:;)

20. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Samým vzrušením mi farma opět kolabuje a budu muset povolat Puffin.Super!:wuerg:
    To zas bude závratná rychlost!:cry:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.